Etek için yumruk yedim ayrılmalı mıyım?

işte böyle konular açılıyor sonra sözlüklere düşüyor kk :KK53: bence ayrılma daha karpuz keseceksiniz..

Belki de sözlüklere düştüğümüz için böyle konular açılıyor.

Yeni üye ilk mesaj, sözlükte bir kk capsi daha göreceğiz anlaşılan.

Aksi olması için konu sahibinin çook kötü bir çocukluk geçirmiş olması lazım. :KK14:

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
ay kızzz ne ayrılması,sevgilin seni çok seviyor,kıskandığı için yumruklamış:KK53:

7 aydır çıkıyoruz sinemaya gitmiştik. mini etek giymiştim o kadar kısa değildi. çok şiddetli vurdu bacağıma ne yapıyorsun ne hakla vurursun? annem babam değilsin dedim. oda sen benim sevgilimsin rahatsız olmam normal bu haraketimin hoşuna gitmesi lazım dedi bende çok bozuldum içten içe ilişkiyi bitirmelimiyim?
vurması hoşunuzamı gidiyormuş. şizde malum yerine bir tekme atın misilleme canım,hoşuna gitmesi lazım deyin

Ya o seninle dalga geçiyor ya da sen bizimle..

Son düzenleme:
Aaa manyağa bak rahatsız oluyorsa insan gibi belirtsin ona göre çözün. Bu adam sana demiş ki sen sevgilimsin ve vururum. Evlenibce de karımsın benim malımsın ağzını burnunu kırarım diye düşünecek. Nereye kadar kaçabikiyorsan kaç. Devam ediyorsan da evlenince yiyeceğin dayakları göze al valla bu durum bunu gösteriyor.

valla yorumlara bayıldım kızlar harikasınız :) arkadaşım sende arkana bile bakmadan uzaklaş bence zira devamı gelecektir...

ciks ayrılma yımrık atması içten içe sana tapındığını gösterir.
döşüne de teptimi aşkından ölüyor dimek.

Son düzenleme:
Halen soruyorsun yarin dövmek için başka bahanesi olur , yemek tuzlu gibi, banyo pis gibi bu uzar gider

Şimdiden sizi sahiplenmeye çalışmış. İlerisini hiç düşünemiyorum bile:KK69::KK67:

Halen soruyorsun yarin dövmek için başka bahanesi olur , yemek tuzlu gibi, banyo pis gibi bu uzar gider

hoşunuza gitmesi gerekiyorsa.... vurdugundan emin misiniz?

ama o vakit de taciz etmis oluyor.

her kosulda mental sorunları olan biri, çözümü de sizde veya ilişkinizde degil.

kesinlikle ayrılmanız gerekiyor.

X