Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
oyyyss topıge gırer gırmez kocaman onumde acıldı elıne saglık canımm cok guzel gorunuyor

Sen görmesen iyi olurdu
Teşekkür ederim canımNasılsınız bugün
Allahtan yemek yemıstım canım o yuzden ssorun yokcok sukur ıyıyız bugun bıraz kazalar atlattık aama cok sukur rabbım korudu az daha popo ustu dusuyordum bereketten son anda dız ustu kurtardım ayagım bırden kayıverdı , pazartes doktora gıdıcem bakalım ıcım rahat etsın dıye hemde su muallakta kalan cınsıyetımızıde aradan cıkartırım dıye dusunuorum :) sen nasılsın canım

Çok geçmiş olsun canımAllaha emanet olun Tabi canım aklın takılmasın
Evet cinsiyeti öğrenme zamanı gelmiş
Ben iyiyim canım çok şükürSabah kahvaltıyı parkta yatık sonra market alışverişi ve diğer parkları ziyarette bulundukSonra eşimin nöbeti vardı çabuk ama güzel yemek ararken mantı yapmaya çalışırken buldum kendimiEşim işe gitti sizlere bakıp mutfağı toplamaya gideceğim

sagol canım benım cınsıyetım 15 haftalıkken kesın dıye dumbur duduk etmıstık canım doktor pıpımızı bıle gostermıstı ama bu doktor goremedı kız olabılır dedı 2-3 gun once oylece kaldık anlıcan 1 ay bekleyecegız dedı ben catlarım bır ay
oyyy ne guzel olmus parkta kahvaltı buggun burasıda cok guzeldı bızde azıcık yuruyus yapalım dedık cıktık oyle ama az daha sakata gıdıyordumelıne saglık cok guzel gorunuyor cnm sen de rabbıme emanet ol

Hayırlısı olsun canımRabbim gönlünüze göre versin
Hava çok güzel gidiyorRahat ol canım birşey olmaz inşaallah
Sağol canım

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kuzumm şimdiden tebrikkkk ederim bu arada mantın şahane görünüyor tarif eklesene cnm gerçi şuan yapamam diyetim

Çok sağol canım ama tebrik için daha erken
Canım acelem vardı o nedenle yapım aşamalarını çekemedim..Ama bu şekilde kesip, bu şekli verdim..Kahve fincanı büyüklüğünde bir çay bardağı veya kahve fincanı ile kesiliyor..
Hamurunda 3 yumurta 1 su bardağı süt-1.5 çay bardağı su var..
Yumuşak bir hamur yapılıyor..İç malzemesi soğan,kıyma,maydanoz,baharat ve tuz..

Kenarlardan kalan hamurları kestim çorba için kullanacağım

Son düzenleme:
Buraya niye giremiyorum anladınız mı çin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz mantılar makarnalar havada uçuşuyorleblebimi alırda gider mantı yerine yerim

senin gibi birisi bana onay verdiyse yaparım herhalde
Estağfurullah canım
Ben geldimmm kimse yok mu
Ben varım
Buraya niye giremiyorum anladınız mı çin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz mantılar makarnalar havada uçuşuyorleblebimi alırda gider mantı yerine yerim
Pardon hemşomNe yapayım bu şekli ilk defa denedim göstermek istedim
Sana mantı yok leblebi yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…