Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .

canım ellerine sağlık çok nefis görünüyor bunun patateslisi de güzel olur bence

Buraya niye giremiyorum anladınız mı çin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz mantılar makarnalar havada uçuşuyorleblebimi alırda gider mantı yerine yerim
Amannn canımm boşver bu zamana kadar eminim yeterince yemişizdir mantılar makarnalar bir kaç ay yemesek bir şey kaybetmeyiz heralde değil mi

canım ellerine sağlık çok nefis görünüyor bunun patateslisi de güzel olur bence
Patatesli çerkez mantısı yapıyorum onu üçgen katlıyorum ama bu kadar büyük oluyor.Ama buda patatesli olur
Amannn canımm boşver bu zamana kadar eminim yeterince yemişizdir mantılar makarnalar bir kaç ay yemesek bir şey kaybetmeyiz heralde değil mi
Evet güzel olmak için biraz fedakarlık yapmak gerekiyorZaten pek güzel olmuyor mantı

Sen makarnayı yap biz kimseye söylemeyiz Takım kaptanı makarna yiyor demeyiz kimseye

Efser'e makarna yokSen kaptansın sen yiyebilirsin

canım ben kendimi tutma konusunda rahatım midem rahatsız olduğu için canım bir şey istemiyor pek genelde güzel şeyler yapıyorum mesela canım irmik helvası istiyor yapıyorum kokluyorum falan herkese servis ediyorum ben yemiyorum benim ayda 1 kere makarna yeme hakkım var çok yemek istersem o zamana getiririm ne yapayım ama daha karar da vermedim bak Nevoş beni çekiyorsun yarışmaya doğru

Patatesli çerkez mantısı yapıyorum onu üçgen katlıyorum ama bu kadar büyük oluyor.Ama buda patatesli olur

Evet güzel olmak için biraz fedakarlık yapmak gerekiyorZaten pek güzel olmuyor mantı

evet canım bende severim çerkez mantısını ev yemekleri yapan bir yer var annem oradan alıyor çok güzel yapıyorlar ama bayadır yemiyorum aman evet güzel değil zaten mantı da ne ki ben yersem hakkımı kaburga dolmasına kullanırım kaçamak öyle olur bence

Allah kolaylık versin canım diyet yapmak sahiden zorBir de yemek yapmak zorundayız
Tamam canım nasıl istersen

Evet sen kaburga dolması yap ve bir güzel yeMantıda neymiş

Allah kolaylık versin canım diyet yapmak sahiden zorBir de yemek yapmak zorundayız
Tamam canım nasıl istersen

sağol canım hepimize inşallah öyle öyle yemek hayatın vazgeçilmezi , yarışmaları sevdim kategori açılsın da bir bakalım zaman gösterecek

Selamlar mapıstan yeni çıktım şölee güzel bir su böreği istiyorum,yanunda da çqay olursa çok makbule geçer bu sefer mapısta aç bıraktı müdürüm
Çok geçmiş olsun Ablam sen de hiç akıllı olmuyorsun

Efser görmesin ben sana su böreği ikram edeyim kendi ellerimle yaptım.
Çaylar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…