- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Ablam ablam nasılsınEstağfurullah canım
Ben varım
Pardon hemşom Ne yapayım bu şekli ilk defa denedim göstermek istedim
Sana mantı yok leblebi yersin
İyiyim canım sağol sen nasılsınAblam ablam nasılsınYeni kategori makarna mı olcak kesin
Tamam o zaman Efser'in yerine makarnayı sen yap KaptanımSana kimse karışmaz
eveeettt yokEfser sana makarna yok
İyiyim canım sağol sen nasılsınEvet yeni kategorimiz ''Makarnalar'' olacak Katılmayı düşünüyor musun?
Çok sağol canım ama tebrik için daha erken
Canım acelem vardı o nedenle yapım aşamalarını çekemedim..Ama bu şekilde kesip, bu şekli verdim.. Kahve fincanı büyüklüğünde bir çay bardağı veya kahve fincanı ile kesiliyor..
Hamurunda 3 yumurta 1 su bardağı süt-1.5 çay bardağı su var..
Yumuşak bir hamur yapılıyor..İç malzemesi soğan,kıyma,maydanoz,baharat ve tuz..
Eki Görüntüle 1297115
Kenarlardan kalan hamurları kestim çorba için kullanacağım
Amannn canımm boşver bu zamana kadar eminim yeterince yemişizdirBuraya niye giremiyorum anladınız mıçin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz mantılar makarnalar havada uçuşuyor leblebimi alırda gider mantı yerine yerim
Sen makarnayı yap biz kimseye söylemeyizahaha Nevoş beni kandırıyorsun amabakalım katılırım belkiii
Efser'e makarna yokeveeettt yok
Patatesli çerkez mantısı yapıyorum onu üçgen katlıyorum ama bu kadar büyük oluyor.canım ellerine sağlık çok nefis görünüyorbunun patateslisi de güzel olur bence
Evet güzel olmak için biraz fedakarlık yapmak gerekiyorAmannn canımm boşver bu zamana kadar eminim yeterince yemişizdirmantılar makarnalar bir kaç ay yemesek bir şey kaybetmeyiz heralde değil mi
Sen makarnayı yap biz kimseye söylemeyizTakım kaptanı makarna yiyor demeyiz kimseye
Efser'e makarna yokSen kaptansın sen yiyebilirsin
Patatesli çerkez mantısı yapıyorum onu üçgen katlıyorum ama bu kadar büyük oluyor.Ama buda patatesli olur
Evet güzel olmak için biraz fedakarlık yapmak gerekiyorZaten pek güzel olmuyor mantı
Allah kolaylık versin canım diyet yapmak sahiden zorcanım ben kendimi tutma konusunda rahatım midem rahatsız olduğu için canım bir şey istemiyor pekgenelde güzel şeyler yapıyorum mesela canım irmik helvası istiyor yapıyorum kokluyorum falan herkese servis ediyorum ben yemiyorum benim ayda 1 kere makarna yeme hakkım var çok yemek istersem o zamana getiririm ne yapayım ama daha karar da vermedim bak Nevoş beni çekiyorsun yarışmaya doğru
Evet sen kaburga dolması yap ve bir güzel yeevet canım bende severim çerkez mantısını ev yemekleri yapan bir yer var annem oradan alıyor çok güzel yapıyorlar ama bayadır yemiyorumaman evet güzel değil zaten mantı da ne ki ben yersem hakkımı kaburga dolmasına kullanırım kaçamak öyle olur bence
Canım inşaallah içine sinen bir tarif olur ve katılırsınBoynun kıldqn ince ağaaam sanaa
Allah kolaylık versin canım diyet yapmak sahiden zorBir de yemek yapmak zorundayız
Tamam canım nasıl istersen
tamam canım yapacağım inşallahEvet sen kaburga dolması yap ve bir güzel yeMantıda neymiş
Çok geçmiş olsun Ablam sen de hiç akıllı olmuyorsunSelamlar mapıstan yeni çıktım şölee güzel bir su böreği istiyorum,yanunda da çqay olursa çok makbule geçerbu sefer mapısta aç bıraktı müdürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?