Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Çok sağol canım ama tebrik için daha erken:KK60:
Canım acelem vardı o nedenle yapım aşamalarını çekemedim..:KK43:Ama bu şekilde kesip, bu şekli verdim..:kk77::KK39:Kahve fincanı büyüklüğünde bir çay bardağı veya kahve fincanı ile kesiliyor..
Hamurunda 3 yumurta 1 su bardağı süt-1.5 çay bardağı su var..
Yumuşak bir hamur yapılıyor..İç malzemesi soğan,kıyma,maydanoz,baharat ve tuz..:kk77:
images
Eki Görüntüle 1297115

Kenarlardan kalan hamurları kestim çorba için kullanacağım:kk77:

canım ellerine sağlık çok nefis görünüyor :KK68:bunun patateslisi de güzel olur bence :kk77:

Buraya niye giremiyorum anladınız mı :KK12:çin işkencesi diyet niyetimizi bozduruyorsunuz:mad: mantılar makarnalar havada uçuşuyor:KK51:leblebimi alırda gider mantı yerine yerim :KK72:
Amannn canımm boşver bu zamana kadar eminim yeterince yemişizdir :oops:mantılar makarnalar bir kaç ay yemesek bir şey kaybetmeyiz heralde değil mi :KK48:

canım ellerine sağlık çok nefis görünüyor :KK68:bunun patateslisi de güzel olur bence :kk77:
Patatesli çerkez mantısı yapıyorum onu üçgen katlıyorum ama bu kadar büyük oluyor.:kk77:Ama buda patatesli olur:KK19:
Amannn canımm boşver bu zamana kadar eminim yeterince yemişizdir :oops:mantılar makarnalar bir kaç ay yemesek bir şey kaybetmeyiz heralde değil mi :KK48:
Evet güzel olmak için biraz fedakarlık yapmak gerekiyor:KK19:Zaten pek güzel olmuyor mantı:KK30::confused:

Sen makarnayı yap biz kimseye söylemeyiz
naughty.gif
Takım kaptanı makarna yiyor demeyiz kimseye
megafon.gif
:KK73::rolleyes:

Efser'e makarna yok:63:Sen kaptansın sen yiyebilirsin:rolleyes:

canım ben kendimi tutma konusunda rahatım midem rahatsız olduğu için canım bir şey istemiyor pek :KK48: genelde güzel şeyler yapıyorum mesela canım irmik helvası istiyor yapıyorum kokluyorum falan herkese servis ediyorum ben yemiyorum :KK76: benim ayda 1 kere makarna yeme hakkım var çok yemek istersem o zamana getiririm ne yapayım :KK48: ama daha karar da vermedim bak Nevoş beni çekiyorsun yarışmaya doğru :KK8:

Patatesli çerkez mantısı yapıyorum onu üçgen katlıyorum ama bu kadar büyük oluyor.:kk77:Ama buda patatesli olur:KK19:

Evet güzel olmak için biraz fedakarlık yapmak gerekiyor:KK19:Zaten pek güzel olmuyor mantı:KK30::confused:

evet canım bende severim çerkez mantısını ev yemekleri yapan bir yer var annem oradan alıyor çok güzel yapıyorlar ama bayadır yemiyorum :63: aman evet güzel değil zaten :KK48: mantı da ne ki ben yersem hakkımı kaburga dolmasına kullanırım kaçamak öyle olur bence :KK70::KK70:

canım ben kendimi tutma konusunda rahatım midem rahatsız olduğu için canım bir şey istemiyor pek :KK48: genelde güzel şeyler yapıyorum mesela canım irmik helvası istiyor yapıyorum kokluyorum falan herkese servis ediyorum ben yemiyorum :KK76: benim ayda 1 kere makarna yeme hakkım var çok yemek istersem o zamana getiririm ne yapayım :KK48: ama daha karar da vermedim bak Nevoş beni çekiyorsun yarışmaya doğru :KK8:
Allah kolaylık versin canım diyet yapmak sahiden zor:KK19:Bir de yemek yapmak zorundayız:cry:
Tamam canım nasıl istersen:KK60:

evet canım bende severim çerkez mantısını ev yemekleri yapan bir yer var annem oradan alıyor çok güzel yapıyorlar ama bayadır yemiyorum :63: aman evet güzel değil zaten :KK48: mantı da ne ki ben yersem hakkımı kaburga dolmasına kullanırım kaçamak öyle olur bence :KK70::KK70:
Evet sen kaburga dolması yap ve bir güzel ye:kk77:Mantıda neymiş:63::rolleyes:

Allah kolaylık versin canım diyet yapmak sahiden zor:KK19:Bir de yemek yapmak zorundayız:cry:
Tamam canım nasıl istersen:KK60:

sağol canım hepimize inşallah :KK68: öyle öyle yemek hayatın vazgeçilmezi , yarışmaları sevdim kategori açılsın da bir bakalım zaman gösterecek :KK48:

Selamlar mapıstan yeni çıktım şölee güzel bir su böreği istiyorum,yanunda da çqay olursa çok makbule geçer :KK53::KK53: bu sefer mapısta aç bıraktı müdürüm :confused::confused:
Çok geçmiş olsun Ablam sen de hiç akıllı olmuyorsun:rolleyes:

Efser görmesin ben sana su böreği ikram edeyim kendi ellerimle yaptım.:kk77:
Çaylar geliyor:rolleyes:
11.JPG

Back