Evet canımefsercim benden mi bahsediyorsun acabaaayarışmaya falan mı katılıyorsun öyle mi görüyorumm
geldiKaptan kim ki
Yokmuşahahaefser beni kastediyor sanırım evet makarna yoook
Onu kandırırsak katılcan mıEvet canımikna etme çabaları var kaptanım kandırmak istiyolar
geldi
Yokmuş
Acil şifalar diliyorumTeşekkür ederim canım. Bir aydır geçmeyen uykuda bile nükseden baş ağrılarım vardı olsun dedim başım varda ağrıyor hadi olmasaydı komşularımın ısrarıyla doktora gittim ( pek sevmem de) tansiyonum yüksek düzensiz bişiler işte, emar filan bakılacakmış , önemli birşey yoktur yorgunluktandır bence Ama şuan gayet iyiyim İlçlar iyi geldi
İyi akşamlaar
Makarna yok muahahaefser beni kastediyor sanırım evet makarna yoook
Ooowww kaleyi içten fetih edecenOnu kandırırsak katılcan mı
Sana izin verirse sizin yarışmaya katılcamOoowww kaleyi içten fetih edecen
Yokİyi Akşamlar canım
Makarna yok muAzcık olsaydı
Rüşvet teklifi varSana izin verirse sizin yarışmaya katılcam
Ama bu sefer oy istemek için değil, iki tarafında çıkarına birşey içinRüşvet teklifi var
Biz takıma burdan katılımçı toplıyacağız sizde yarışmaya öyle miAma bu sefer oy istemek için değil, iki tarafında çıkarına birşey için
Kazen'i merakla bekliyoruz bakalımMakarnadan ne yapılır ki hâlâ bulamadım haşla haşla koy
Makarna böreği mi yapsam
Kazen'i merakla bekliyoruz bakalımhaşlayıp mı koyacak yoksa affilli bir sunumlamı çıkacak
Bayılırım böreğine
Benim de aklıma farklı birşey gelmiyorMakarnadan ne yapılır ki hâlâ bulamadım haşla haşla koy
Makarna böreği mi yapsam
Bakalım heycanla bekliyorumBence oldukça iddialı bir tarifle çıkacaktır, bu kategoride kendime güvenmiyorum katılmam heralde, rakipler çok güçlüBörek kutarmaz
Bunu duymamış olayımBence oldukça iddialı bir tarifle çıkacaktır, bu kategoride kendime güvenmiyorum katılmam heralde, rakipler çok güçlüBörek kutarmaz
Beni yarışmanıza istemiyorsunuz yaniBiz takıma burdan katılımçı toplıyacağız sizde yarışmaya öyle mitakımın aklı çelib topluca şimanlatırız kısacası bizi merdane değil topla kovallarlar memleketen sürerler
Tamam tamam makarnalı su böreği yapayım benBunu duymamış olayım
Makarna yapılacak ne kadar iddialı olabilir
Ben bayılırımTamam tamam makarnalı su böreği yapayım ben
Bende salçalı makarna yapim mademBen bayılırım
Ben de makarnayı haşlayacağım ama kendi yöntemlerimleÜstüne ketçap mayonez idare edin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?