Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birtanem gel tabikideBeni yarışmanıza istemiyorsunuz yani![]()
Canım çok teşekkür ederizBEN OYUMU KUULLANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMkullan kullan dimiceniz artık dimi her gittim topikte
takip ediliyomuş gb hissediyorum ah ahhhhhhhhhhhhh kızım karnımda karnım burnumdayken katıldımda tadı damagımda kaldı yarışmanın ama kızım öyle fena ki nerdeeeeeeeeeeeeeee yemek yemek bile mucize :))) inşallah ilerki zmaalrda ikimizde önlük giyip katılıcaz
![]()
cok isterim ama bu kız benim onu bekleyip agladıgım yılların acısını cıkarıyo bendenCanım çok teşekkür ederiz
Seni tekrar buralarda görmek isteriz..Kızınla birlikte bekliyoruz
![]()
Allah kolaylık versin canımcok isterim ama bu kız benim onu bekleyip agladıgım yılların acısını cıkarıyo benden![]()
Evet canımikna etme çabaları var kaptanım kandırmak istiyolar
geldi
Yokmuş![]()
bu konuyu aramızda konuşmamız gerekiyor öncelikleAma yapıp yemeyecek, komşusuna verecek :)
İyi Akşamlar canım
Makarna yok muAzcık olsaydı
![]()
3 haftalık periyotta malesefki diyetisyen listenden çıkardısen uyma onlara efsercim bugün 1.8 kilo verdin unutma kiloları ne kadar zor veriyoruz emek harcıyoruz
listende makarna var mı senin ?
canım o zaman yememen gerekiyor ha dersen ki ben yaparım ama yemem çocuklara yediririm o zaman yapabilirsin3 haftalık periyotta malesefki diyetisyen listenden çıkardıdiyetime İlk listelerinde vardı hatta makarnayla ilgili bir tarif uydurup eklemiştim
![]()
Canım nasılsınSelam.
Nevoş almışsın ipi götürüyorsun.![]()
Ben makarnayı çok severim kicanım o zaman yememen gerekiyor ha dersen ki ben yaparım ama yemem çocuklara yediririm o zaman yapabilirsinama yok ben dayanamam dersen o da olmaz işte canım
![]()
Canım nasılsın
Ben makarnayı çok severim ki![]()
Tamam o zaman Efser'in yerine makarnayı sen yap Kaptanımo zaman yapmıyorsun canım yapmazsan yemezsin sonuçta öyle değil mi![]()