Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
BEN OYUMU KUULLANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:confused:kullan kullan dimiceniz artık dimi her gittim topikte :D takip ediliyomuş gb hissediyorum ah ahhhhhhhhhhhhh kızım karnımda karnım burnumdayken katıldımda tadı damagımda kaldı yarışmanın ama kızım öyle fena ki nerdeeeeeeeeeeeeeee yemek yemek bile mucize :))) inşallah ilerki zmaalrda ikimizde önlük giyip katılıcaz ;)

BEN OYUMU KUULLANDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:confused:kullan kullan dimiceniz artık dimi her gittim topikte :D takip ediliyomuş gb hissediyorum ah ahhhhhhhhhhhhh kızım karnımda karnım burnumdayken katıldımda tadı damagımda kaldı yarışmanın ama kızım öyle fena ki nerdeeeeeeeeeeeeeee yemek yemek bile mucize :))) inşallah ilerki zmaalrda ikimizde önlük giyip katılıcaz :KK66:
Canım çok teşekkür ederiz:KK19:
Seni tekrar buralarda görmek isteriz.:KK60:.Kızınla birlikte bekliyoruz:nazar:

Evet canım :KK15:ikna etme çabaları var kaptanım kandırmak istiyolar:KK59::KK70:

geldi :KK24:

Yokmuş:KK12::cool:

sen uyma onlara efsercim bugün 1.8 kilo verdin unutma kiloları ne kadar zor veriyoruz emek harcıyoruz
listende makarna var mı senin ?

3 haftalık periyotta malesefki diyetisyen listenden çıkardı :KK12:diyetime İlk listelerinde vardı hatta makarnayla ilgili bir tarif uydurup eklemiştim :kk77::KK66:
canım o zaman yememen gerekiyor ha dersen ki ben yaparım ama yemem çocuklara yediririm o zaman yapabilirsin:KK51: ama yok ben dayanamam dersen o da olmaz işte canım :KK12:

Hayırlı Akşamlar:KK15:
Bugün kolay ve pratik bir mantı denedim:kk77:
Hamuru açıp kahve fincanı ile kesip kapattım.:KK45:
1 saatte 5 kişilik mantı hazır:KK8:
Aceleniz var ve mantı yapmak istiyorsanız tavsiye ederim:kk77:

SAM_0439.JPG

Back