Katılmaz olurmuyum hiç aşkolsunYenilmek benim işim
Öyle tabi canım katıla katıla ustalaşcamBöyle düşünme lütfen şans ne zaman döner belli olmaz
Aynen öyle canımÖyle tabi canım katıla katıla ustalaşcam
Tamam görüşürüzAynen öyle canım
Ben çıkıyorum canım sonra yine görüşürüz
Belki katılırsan olabilirYok ben hep yumuşak yüzünü gördümO zaman bu defalık aramızda kalsın
Kaptanımdan izin almam lazımYakaladım sizi
Efser'cim Pink sana mı karışıyor
Ben senin yerinde olsam ona inat makarna yaparak yarışa katılırdım
Wowww.. Güzel taktik verdin, yapamaz ki yapamaz ki
Corctan daha çok korkar
Efser'i birkaç kategori rahat bırakalım onun yerine sen katıl
Ne güzel dilekler
NerelerdesinYalnız bırakıyorsun bizi
Kaptanın görmez gizli katılırsınBelki katılırsan olabilir
Kaptanımdan izin almam lazım
Canım benim çok geçmiş olsunEvet biraz ayrı düştük , mecburen, buaralar pek yordum kendimi, bugünde hastahaneye gittim kendimi pek ihmal etmişim sosyalleşeceğim başkalarını düşüneceğim derken pek bi yormuşum bedenimiNeyse Allah büyük bekleyip göreceğiz...burdaki sohbetler süper sıcak samimi bana iyi geliyor
Kaptanın görmez gizli katılırsın
Canım benim çok geçmiş olsunHayırdır bir sıkıntımı var
Sohbetlerimiz sahiden çok tatlı hepiniz çok tatlısınızBurdan ayrılmayalım lütfen
Buralarda dolaşıyorKaptanın görmez gizli katılırsın
Sohbetlerimiz sahiden çok tatlı hepiniz çok tatlısınızBurdan ayrılmayalım lütfen
Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakınTeşekkür ederim canım. Bir aydır geçmeyen uykuda bile nükseden baş ağrılarım vardı olsun dedim başım varda ağrıyor hadi olmasaydı komşularımın ısrarıyla doktora gittim ( pek sevmem de) tansiyonum yüksek düzensiz bişiler işte, emar filan bakılacakmış , önemli birşey yoktur yorgunluktandır bence Ama şuan gayet iyiyim İlçlar iyi geldi
Evet sağol canım
Benim aklımı çelmek isteyen biri var galiba kaptanıma havele ederim seni
Evet canım sanki 10 kg vermiş gibi mutluyum altı üstü 1,8 kg yaşadığım mutluluk 10 kilo
İnşallah hep beraber canımolur mu canım birikerek kaç 10 kg olur çok güzel olacağız çooook
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ yemek tarifleriyle burada alttaaa. Yemekleri inceliyor bu sayfada oy kullanıyorsunuz .. Teşekkürler
Kaptan kim kiBuralarda dolaşıyor
Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakın
ahahaKaptanın görmez gizli katılırsın
Buralarda dolaşıyor
Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakın
cnm fotolar üstüne tıklayınca büyüyoYemeklerin hepsi de çok güzel görünüyor hepinizin eline sağlık arkadaşlar Benim oyum:
Efsax'in Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma Pilav Eşliğinde ¶¶Minigimin sponsorluğunda
Bu yemeğe gitti. Arkadaş fotoları büyük yükleyememiş o biraz dezavantaj olmuş olabilir diye pozitif ayrımcılık yaparak kendimce adalet sağlamaya çalıştım.Malum ülkede pek kalmadı buralarda bari kendimizi memnun edelim diye düşündüm.
Hepinize sevgiler, tekrar ellerinize sağlık diyorum.
Ama yapıp yemeyecek, komşusuna verecek :)ahahaefser beni kastediyor sanırım evet makarna yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?