Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Yok ben hep yumuşak yüzünü gördüm O zaman bu defalık aramızda kalsın
Belki katılırsan olabilir
Yakaladım sizi
Efser'cim Pink sana mı karışıyor
Ben senin yerinde olsam ona inat makarna yaparak yarışa katılırdım
Kaptanımdan izin almam lazım
Wowww.. Güzel taktik verdin, yapamaz ki yapamaz ki

Corctan daha çok korkar
Efser'i birkaç kategori rahat bırakalım onun yerine sen katıl

Ne güzel dilekler
NerelerdesinYalnız bırakıyorsun bizi

Evet biraz ayrı düştük , mecburen, buaralar pek yordum kendimi, bugünde hastahaneye gittim kendimi pek ihmal etmişim sosyalleşeceğim başkalarını düşüneceğim derken pek bi yormuşum bedenimi Neyse Allah büyük bekleyip göreceğiz...burdaki sohbetler süper sıcak samimi bana iyi geliyor

Belki katılırsan olabilir

Kaptanımdan izin almam lazım

Kaptanın görmez gizli katılırsın
Canım benim çok geçmiş olsunHayırdır bir sıkıntımı var
Sohbetlerimiz sahiden çok tatlı hepiniz çok tatlısınızBurdan ayrılmayalım lütfen

Sohbetlerimiz sahiden çok tatlı hepiniz çok tatlısınızBurdan ayrılmayalım lütfen

Teşekkür ederim canım. Bir aydır geçmeyen uykuda bile nükseden baş ağrılarım vardı olsun dedim başım varda ağrıyor hadi olmasaydı komşularımın ısrarıyla doktora gittim ( pek sevmem de) tansiyonum yüksek düzensiz bişiler işte, emar filan bakılacakmış , önemli birşey yoktur yorgunluktandır bence Ama şuan gayet iyiyimİlçlar iyi geldi

Buralarda dolaşıyor
Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakın

Evet sağol canım

Benim aklımı çelmek isteyen biri var galiba kaptanıma havele ederim seni

Evet canım sanki 10 kg vermiş gibi mutluyum altı üstü 1,8 kg yaşadığım mutluluk 10 kilo

olur mu canım birikerek kaç 10 kg olur çok güzel olacağız çooook

Yemeklerin hepsi de çok güzel görünüyor hepinizin eline sağlık arkadaşlar Benim oyum:

Efsax'in Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma Pilav Eşliğinde ¶¶Minigimin sponsorluğunda

Bu yemeğe gitti. Arkadaş fotoları büyük yükleyememiş o biraz dezavantaj olmuş olabilir diye pozitif ayrımcılık yaparak kendimce adalet sağlamaya çalıştım. Malum ülkede pek kalmadı buralarda bari kendimizi memnun edelim diye düşündüm.
Hepinize sevgiler, tekrar ellerinize sağlık diyorum.

Buralarda dolaşıyor

Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakın

efsercim benden mi bahsediyorsun acabaaa yarışmaya falan mı katılıyorsun öyle mi görüyorumm

cnm fotolar üstüne tıklayınca büyüyo ama iyi yapmışsın tabi çok güzel yapmış efsax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…