Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Yok ben hep yumuşak yüzünü gördüm:110: O zaman bu defalık aramızda kalsın:KK47:
Belki katılırsan olabilir :rolleyes:
Yakaladım sizi:KK30::KK70:
Efser'cim Pink sana mı karışıyor:KK60:
Ben senin yerinde olsam ona inat makarna yaparak yarışa katılırdım:KK30::KK70::KK70:
Kaptanımdan izin almam lazım :KK70:
Wowww.. Güzel taktik verdin, yapamaz ki yapamaz ki:KK47::KK53::KK70:
:KK30::KK30::KK30::KK30:
Eki Görüntüle 1296155 Yapmazsa Corcu yollayacağım
dover.gif
:KK70::KK70::KK70:
:KK69::KK17::KK17:
Corctan daha çok korkar:KK70::KK70:
Efser'i birkaç kategori rahat bırakalım onun yerine sen katıl:cool::KK70::KK70:
:KK69::KK69::KK69::KK58:

:KK60::KK60:

Ne güzel dilekler:KK60:
Nerelerdesin:KK12:Yalnız bırakıyorsun bizi:KK61:

Evet biraz ayrı düştük , mecburen, buaralar pek yordum kendimi, bugünde hastahaneye gittim kendimi pek ihmal etmişim sosyalleşeceğim başkalarını düşüneceğim derken pek bi yormuşum bedenimi :KK61:Neyse Allah büyük bekleyip göreceğiz...burdaki sohbetler süper sıcak samimi bana iyi geliyor:KK51:

Belki katılırsan olabilir :rolleyes:

Kaptanımdan izin almam lazım :KK70:

:KK30::KK30::KK30::KK30:

:KK69::KK17::KK17:

:KK69::KK69::KK69::KK58:
Kaptanın görmez gizli katılırsın:KK33::KK70:
Evet biraz ayrı düştük , mecburen, buaralar pek yordum kendimi, bugünde hastahaneye gittim kendimi pek ihmal etmişim sosyalleşeceğim başkalarını düşüneceğim derken pek bi yormuşum bedenimi :KK61:Neyse Allah büyük bekleyip göreceğiz...burdaki sohbetler süper sıcak samimi bana iyi geliyor:KK51:
Canım benim çok geçmiş olsun:KK60:Hayırdır bir sıkıntımı varo_O
Sohbetlerimiz sahiden çok tatlı hepiniz çok tatlısınız:KK19:Burdan ayrılmayalım lütfen:rolleyes:

Sohbetlerimiz sahiden çok tatlı hepiniz çok tatlısınız:KK19:Burdan ayrılmayalım lütfen:rolleyes:

Teşekkür ederim canım:KK60:. Bir aydır geçmeyen uykuda bile nükseden baş ağrılarım vardı olsun dedim başım varda ağrıyor hadi olmasaydı:KK70: komşularımın ısrarıyla doktora gittim ( pek sevmem de) tansiyonum yüksek düzensiz bişiler işte, emar filan bakılacakmış , önemli birşey yoktur yorgunluktandır bence :KK45::KK64: Ama şuan gayet iyiyim:KK73:İlçlar iyi geldi:KK73:

Buralarda dolaşıyor:cool::KK17:
Teşekkür ederim canım:KK60:. Bir aydır geçmeyen uykuda bile nükseden baş ağrılarım vardı olsun dedim başım varda ağrıyor hadi olmasaydı:KK70: komşularımın ısrarıyla doktora gittim ( pek sevmem de) tansiyonum yüksek düzensiz bişiler işte, emar filan bakılacakmış , önemli birşey yoktur yorgunluktandır bence :KK45::KK64: Ama şuan gayet iyiyim:KK73:İlçlar iyi geldi:KK73:
Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakın :KK60:

Evet sağol canım :KK19::KK73:

:63::63:Benim aklımı çelmek isteyen biri var galiba :KK8:kaptanıma havele ederim seni :KK70:

Evet canım sanki 10 kg vermiş gibi mutluyum altı üstü 1,8 kg yaşadığım mutluluk 10 kilo :KK70:

olur mu canım birikerek kaç 10 kg olur çok güzel olacağız çooook :KK68::KK68:

Yemeklerin hepsi de çok güzel görünüyor hepinizin eline sağlık arkadaşlar Benim oyum:

Efsax'in Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma Pilav Eşliğinde ¶¶Minigimin sponsorluğunda

Bu yemeğe gitti. Arkadaş fotoları büyük yükleyememiş o biraz dezavantaj olmuş olabilir diye pozitif ayrımcılık yaparak kendimce adalet sağlamaya çalıştım. :KK52:Malum ülkede pek kalmadı buralarda bari kendimizi memnun edelim diye düşündüm. :KK54:
Hepinize sevgiler, tekrar ellerinize sağlık diyorum.

Buralarda dolaşıyor:cool::KK17:

Canım çok geçmiş olsun:) dikkat et ilaçlarını düzenli al,tedavinide yaptır tatlım boşverme sakın :KK60:

efsercim benden mi bahsediyorsun acabaaa :KK48: yarışmaya falan mı katılıyorsun öyle mi görüyorumm

Yemeklerin hepsi de çok güzel görünüyor hepinizin eline sağlık arkadaşlar Benim oyum:

Efsax'in Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma Pilav Eşliğinde ¶¶Minigimin sponsorluğunda

Bu yemeğe gitti. Arkadaş fotoları büyük yükleyememiş o biraz dezavantaj olmuş olabilir diye pozitif ayrımcılık yaparak kendimce adalet sağlamaya çalıştım. :KK52:Malum ülkede pek kalmadı buralarda bari kendimizi memnun edelim diye düşündüm. :KK54:
Hepinize sevgiler, tekrar ellerinize sağlık diyorum.
cnm fotolar üstüne tıklayınca büyüyo :D ama iyi yapmışsın tabi :D çok güzel yapmış efsax

Back