- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
HoşgeldiiinSelam kızlar.
Oylama değişmiş.Nevoş atak yapmış.
HoşgeldiiinEvet nevoşş ataktaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ yemek tarifleriyle burada alttaaa. Yemekleri inceliyor bu sayfada oy kullanıyorsunuz .. TeşekkürlerYemekleri nerden göreceğim orayı bulamadım.
Çok şükür adracım evdeyim bugün temizliğe girştim sabah 7 de bitti kk da takılıyom :) Sen nasılsın ?Hoşbulduk canım.Nasılsın?
Ohh şimdi kafan rahattır.Bir de kahve yap kendine daha ne olsun.Çok şükür adracım evdeyim bugün temizliğe girştim sabah 7 de bitti kk da takılıyom :) Sen nasılsın ?
Son sinif ogrencisiyim canm aynen Esim İstanbul da ben manisada sağol canim benimAa öğrenci misin ? Eşin uzakta zor oluyordur canım ya Allah kolaylık versin :)
Kahveye vakit bulamadım kayınpederimi bugün yolcu ediyoruz hazırlandık koşturuyom vallaOhh şimdi kafan rahattır.Bir de kahve yap kendine daha ne olsun.Ben de iyiyim canım.Takılıyorum oradan oraya.
Bitirir bebişini kucağına alırsın kolatlıkla umarım canım ..Son sinif ogrencisiyim canm aynen Esim İstanbul da ben manisada sağol canim benim
Bak senin için buldum.Kahveye vakit bulamadım kayınpederimi bugün yolcu ediyoruz hazırlandık koşturuyom vallaYa kek yapmak istiyorum ama şöyle kilo yapmayanından tarif bileniniz var mııı adraaa
Evdeee fındık be ceviz yok şu anBak senin için buldum.
UNSUZ,YAĞSIZ,ŞEKERSİZ KEK
Öncelikle incirleri kaynar suya koyup birkaç dakika bekletiniz. Daha sonra küçük küçük doğrayınız.
- 3 adet iri yumurta
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 1 su bardağından biraz az süt
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 10 adet kuru incir
- Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz yada fındık
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Yumurtaları iyice köpürene kadar çırpınız. İçine diğer malzemeleri ilave edip karıştırınız ve isterseniz yağlanmış fırın tepsisine isterseniz cupkek kalıplarına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriniz.
Olunca yaparsın canım.Rica ederim ne demek.Evdeee fındık be ceviz yok şu anAma tarif çok hoşmuş kaydediyorumm sağol adram adram
Şimdilik düz kek yaptımOlunca yaparsın canım.Rica ederim ne demek.
güzele benziyor denemek lazımBak senin için buldum.
UNSUZ,YAĞSIZ,ŞEKERSİZ KEK
Öncelikle incirleri kaynar suya koyup birkaç dakika bekletiniz. Daha sonra küçük küçük doğrayınız.
- 3 adet iri yumurta
- 2 yemek kaşığı pekmez
- 1 su bardağından biraz az süt
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 10 adet kuru incir
- Yarım su bardağı iri kırılmış ceviz yada fındık
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş fındık
- 1,5 su bardağı robotta un haline getirilmiş ceviz
Yumurtaları iyice köpürene kadar çırpınız. İçine diğer malzemeleri ilave edip karıştırınız ve isterseniz yağlanmış fırın tepsisine isterseniz cupkek kalıplarına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişiriniz.
ayy büyütüyüm derken sildimbendende aşuree gelsinn
Ellerinize sağlıkbendende aşuree gelsinn
Yeniden ekle canımayy büyütüyüm derken sildim
bayılırımmmmmmmmmmmm ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?