• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
işte eğlenceli kısmı bu :D hahahha çok güzel yaa kim kazanırsa kazansın bu eğlence bize yeter :D
Sana katılıyorum canım:KK19:Ben çok keyif aldım..:KK51:
Süreyi iyi ki uzattık:D10 kişi yarışmak ayrı bir güzel:KK9:
Umarım tüm yarışmacılar aynı fikirdedir.:KK45::KK23:

Sana katılıyorum canım:KK19:Ben çok keyif aldım..:KK51:
Süreyi iyi ki uzattık:D10 kişi yarışmak ayrı bir güzel:KK9:
Umarım tüm yarışmacılar aynı fikirdedir.:KK45::KK23:
Aynenn cnm iyiki süre uzadı eminim onlarda aynı fikirdedir :D ama keşke daha çok oy weren olsa yaa ne kadar az az ilerlio :S bi ona sıkılıyom walla

Aynenn cnm iyiki süre uzadı eminim onlarda aynı fikirdedir :D ama keşke daha çok oy weren olsa yaa ne kadar az az ilerlio :S bi ona sıkılıyom walla
Canım Efser topiclerde link ekledi.:KK12:.Ben albümü sürekli güncelliyorum:KK12:..Burası aktif :KK51:
Yarışmalar butonu var.:63:Yapacak başka birşey yok:KK51:

Ayy bu arada kizlar bugün doktora gittim sabah Burnum kanayinca
Cinsiyetimiz erkekti 11 ve 15 .haftalarda simdi doktor bugün tam göremedim ama kiz olabilir dedi cinsiyetimiz muammaya girdi ve ben sinirden ve meraktan kopurmus durumdayim:rolleyes:[

Canım Hamsi olmaz olur mu:rolleyes:Biz haftada en fazla 10 günde bir balık yiyoruz:kk77:Tabi sizin ordakiler gibi olmaz:-)
Merhaba canım nasılsın:KK19:
İyi yapıyorsunuz.Bizimkiler kokuyor diye nadir alıyor hamsi.Sinir ediyorlar beni.:KK67:Geçen pazar aldırdım bayat çıktı.Ablamın çenesi durmadı bak aldım da bayat çıktı da.:KK48:Yani bahane buldu bir ay almaz artık.:KK53:

İyiyim canım.İşteyim çıkacağım şimdi.Geç kaldım bugün.

İyi yapıyorsunuz.Bizimkiler kokuyor diye nadir alıyor hamsi.Sinir ediyorlar beni.:KK67:Geçen pazar aldırdım bayat çıktı.Ablamın çenesi durmadı bak aldım da bayat çıktı da.:KK48:Yani bahane buldu bir ay almaz artık.:KK53:

İyiyim canım.İşteyim çıkacağım şimdi.Geç kaldım bugün.
Canım biz hem seviyoruz hemde faydalı olduğu için sık sık tüketmek istiyoruz..Benim mıy mıyy kızlar çok fazla yemiyorlar ama az çok yiyorlar:KK47::KK45:
Zaten hepsini 1 tavaya dizip tek seferde pişiriyorum:kk77:
Evet geç kalmışsın:KK19:Kolay gelsin canım:KK60:

Canım biz hem seviyoruz hemde faydalı olduğu için sık sık tüketmek istiyoruz..Benim mıy mıyy kızlar çok fazla yemiyorlar ama az çok yiyorlar:KK47::KK45:
Zaten hepsini 1 tavaya dizip tek seferde pişiriyorum:kk77:
Evet geç kalmışsın:KK19:Kolay gelsin canım:KK60:
Nevoş ben de seviyorum ama yapmıyorlar bana hamsi.:mad: Hamsi memleketinde hamsisiz kaldım.:mad:Çok faydalı tabi.Geçen diyorum ki hamside şu şu faydalar varmış.Hiç oralı olmuyor ablam.:KK12:Fırın,buğulama idare ediyoruz işte.:cry:

Hadi iyi akşamlar herkese.:KK37:

Back