Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimbayılırımmmmmmmmmmmm ellerine sağlık canım
Evet çekişme var çok eğlencelikız nevoşşş ne çekişiyoz beehahahah oylarda
aynen cnm hiçç belli olmaz ama az sen kazancan gibi gelio banaEvet çekişme var çok eğlenceli
Ama hiç belli olmaz arkamızdan gelenler bizi geçebilirler![]()
Bana da sen kazanacakmışsın gibi geliyoraynen cnm hiçç belli olmaz ama az sen kazancan gibi gelio bana![]()
işte eğlenceli kısmı buBana da sen kazanacak mışsın gibi geliyor![]()
Sana katılıyorum canımişte eğlenceli kısmı buhahahha çok güzel yaa kim kazanırsa kazansın bu eğlence bize yeter
![]()
Aynenn cnm iyiki süre uzadı eminim onlarda aynı fikirdedirSana katılıyorum canımBen çok keyif aldım..
Süreyi iyi ki uzattık10 kişi yarışmak ayrı bir güzel
Umarım tüm yarışmacılar aynı fikirdedir.![]()
Canım Efser topiclerde link ekledi.Aynenn cnm iyiki süre uzadı eminim onlarda aynı fikirdedirama keşke daha çok oy weren olsa yaa ne kadar az az ilerlio :S bi ona sıkılıyom walla
Hayırlısı olsunBaşabaş gidiyorsunuz kizlar hadi bakalim kim alacak bayragi :))
ikiniz arasında cekismeler gidiyor bakalim iyi olan kazansin diyelimHayırlısı olsunYarışmanın sona ermesine daha çok var.
Herşey olabilir
![]()
Hayırlı Akşamlar Hanımlar
Hamsi koydum tavaya başladı oynamaya![]()
Dediğin gibi şimdilikSimdilik
ikiniz arasında cekismeler gidiyor bakalim iyi olan kazansin diyelim[
Canım Hamsi olmaz olur muNevoş orada ne arıyor hamsi.![]()
İyi yapıyorsunuz.Bizimkiler kokuyor diye nadir alıyor hamsi.Sinir ediyorlar beni.Canım Hamsi olmaz olur muBiz haftada en fazla 10 günde bir balık yiyoruz
Tabi sizin ordakiler gibi olmaz
Merhaba canım nasılsın![]()
Canım biz hem seviyoruz hemde faydalı olduğu için sık sık tüketmek istiyoruz..Benim mıy mıyy kızlar çok fazla yemiyorlar ama az çok yiyorlarİyi yapıyorsunuz.Bizimkiler kokuyor diye nadir alıyor hamsi.Sinir ediyorlar beni.Geçen pazar aldırdım bayat çıktı.Ablamın çenesi durmadı bak aldım da bayat çıktı da.
Yani bahane buldu bir ay almaz artık.
İyiyim canım.İşteyim çıkacağım şimdi.Geç kaldım bugün.
Nevoş ben de seviyorum ama yapmıyorlar bana hamsi.Canım biz hem seviyoruz hemde faydalı olduğu için sık sık tüketmek istiyoruz..Benim mıy mıyy kızlar çok fazla yemiyorlar ama az çok yiyorlar
Zaten hepsini 1 tavaya dizip tek seferde pişiriyorum
Evet geç kalmışsınKolay gelsin canım
![]()