Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Çok ilginç nasıl Karadenizlisiniz
Buğulama sevmiyorum..Bazen fırın tepsisine koyup ekmek fırınına götürüyoruz öylede güzel oluyor
İyi Akşamlar canım

İyi akşamlar kızlar, Cumartesi erkek kardeşimin düğünü var o yüzden pek uğrayamıyorum, kına da yarın O yüzden anca pazar günü gelebilirim aranıza merak etmeyin beni uğrayamazsam

İyi akşamlar kızlar, Cumartesi erkek kardeşimin düğünü var o yüzden pek uğrayamıyorum, kına da yarın O yüzden anca pazar günü gelebilirim aranıza merak etmeyin beni uğrayamazsam
Hayırlı olsun canımAllah kolaylık versinMutluluklar diliyorum
Seni Pazar'dan sonra yine buralarda görmek istiyoruz

Hayırlı olsun canımAllah kolaylık versinMutluluklar diliyorum
Seni Pazar'dan sonra yine buralarda görmek istiyoruz
Teşekkür ederim abla, ne zor işler ya yaşlandım valla, bi atlatabilsek
Tabi gelirim, çatlarım meraktan, hem haftaya mantı yapmayı denicem buralardayım yani

Teşekkür ederim abla, ne zor işler ya yaşlandım valla, bi atlatabilsek
Tabi gelirim, çatlarım meraktan, hem haftaya mantı yapmayı denicem buralardayım yani
Yok canım ne yaşlanması
Tabi düğün telaşları çok zordurAma bunlar tatlı telaşlarKolay,eğlenceli ve sorunsuz geçer inşaallah
Sen şimdi ne güzel olursun düğünde
Tamam canım her zaman bekliyorumEğlencemiz hiç bitmesin

Şimdiye kadar sorunsuz geçti şükürler olsunGörcez bakalım güzel mi olcaz tipsiz mi olcaz Kuaförlere güvenim yok hiç maymun edip gönderiyor bazıları bi de çok güzel oldun demezler mi dalga geçer gibi

Çok şükür canımAğzınızın tadı hiç bozulmasın inşaallah
İnşaallah herşey istediğin gibi olurBu konuda sana katılıyorum.Umarım şanslı gününde olursun

eminim çok güzelsindir canım ben o anlamda demedim yaa albumundeki o resmi yorumu görünce öyle dedim

valla çok iyi yapıyorsun canım ben asla öyle olmaıyorum helde bu yaşta

Herkese oyunuzu kullanın diyorum ben oy vermemişim ya
Aklı bir karış havada gördüm kendimi
Tüm katılımcıların ellerine emeklerine sağlık çok güzel tariflerin olduğu bir kategori oldu.
Ben bizzat yapıp denediğim ve çok beğendiğim tarife oy verdim.
Ev yapımı lavaş ve tantuni yerim seniiiiiiii

Canım çok teşekkür ederim
Egunal'cım geçen kulaklarını çınlattıkTüm Ediler yeni kategoriye katılsın kim daha becerikli diye konuşuldu.Ben de'' Efser,Meg,Lisabella katılır'' dedimSonra aklıma sen geldin seni söyledimAma Egunal katılmasın o yenilmez yarışmacı dedimİnanmayız gelsin katılsın görelim hünerlerini dediler

Öncelikle imzana bayıldım yerim onu ben
Ne ara konuştunuz bunu kaçırmışım bak.
İnanmıyorlar demek hünerlerime
Benim 4 birinciliğim var bi kere
Zirvede bıraktım yarışmayı
Bak ukala günlerime geri döndüm birden
Şaka bir yana cidden ediler arası yarış mı düşünüyorsunuz güzel fikir valla ama benim için zamanlama önemli bu aralar malum sebeplerden ötürü şehir dışı gidip gelmelerim olabilir söz verip sonra mazeret bildirmek istemem..Bu konuşmanın geçtiği ortama akmalıyım

Teşekkür ederim ben de çok beğendim dayanamayıp ekledim imzaya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/et-yemekleri.762184/page-85#post-37636667
Bak canım burda konuşuldu
Ben bilmez miyim yarışmacıları kaçırıyordun
Allah kolaylık versin canımRabbim herşeyi gönlünüzce versinİnşaallah birgün yapabiliriz

Katılım benim yüzümden azalmıştı bak şimdi maşallahı var
Buna sevinsem mi üzülsem mi hep duygu karmaşası yaşamışımdır
Edilerimizin olduğu yarışmada ben de olmak isterim tabii çok da eğlenceli olur eminim..
Bir yola çıktım inşallah herşey güzel olacak canım çok sağol...

Bu kategori maşaallah çok güzel olduYeni kategori ''Makarnalar'' olacakŞimdiden katılmak isteyenler var
İnşaallah canım birgün yaparız.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımUmarım bu yolculuğun sonu güzellikler dolu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…