Çok ilginç nasıl KaradenizlisinizNevoş ben de seviyorum ama yapmıyorlar bana hamsi.Hamsi memleketinde hamsisiz kaldım. Çok faydalı tabi.Geçen diyorum ki hamside şu şu faydalar varmış.Hiç oralı olmuyor ablam. Fırın,buğulama idare ediyoruz işte.
Hadi iyi akşamlar herkese.
Hayırlı olsun canımİyi akşamlar kızlar, Cumartesi erkek kardeşimin düğünü var o yüzden pek uğrayamıyorum, kına da yarınO yüzden anca pazar günü gelebilirim aranıza merak etmeyin beni uğrayamazsam
Teşekkür ederim abla, ne zor işler ya yaşlandım valla, bi atlatabilsekHayırlı olsun canımAllah kolaylık versin Mutluluklar diliyorum
Seni Pazar'dan sonra yine buralarda görmek istiyoruz
Yok canım ne yaşlanmasıTeşekkür ederim abla, ne zor işler ya yaşlandım valla, bi atlatabilsek
Tabi gelirim, çatlarım meraktan, hem haftaya mantı yapmayı denicem buralardayım yani
Şimdiye kadar sorunsuz geçti şükürler olsunYok canım ne yaşlanması
Tabi düğün telaşları çok zordurAma bunlar tatlı telaşlar Kolay,eğlenceli ve sorunsuz geçer inşaallah
Sen şimdi ne güzel olursun düğünde
Tamam canım her zaman bekliyorumEğlencemiz hiç bitmesin
Amin canım, şu düğün salonuna bi girsek sonrası kendiliğinden gelir zaten, insan stres yapıyorAllah tamamini erdirsin yasemincim tatil telaslar bunlar
Ayy canim asil stres salona girince baslamisti bende :) Rabbim mutluluğumuzu daim etsin insallahAmin canım, şu düğün salonuna bi girsek sonrası kendiliğinden gelir zaten, insan stres yapıyorAma yine de mutluyuz ailecek
Çok şükür canımŞimdiye kadar sorunsuz geçti şükürler olsunGörcez bakalım güzel mi olcaz tipsiz mi olcaz Kuaförlere güvenim yok hiç maymun edip gönderiyor bazıları bi de çok güzel oldun demezler mi dalga geçer gibi
eminim çok güzelsindir canım ben o anlamda demedim yaa albumundeki o resmi yorumu görünce öyle dedimCanım ben avatardakinden daha güzelim o tamamen stüdyo mucizesi
Evet genel de çok mutluyumdur , dün yaşadığım dünde kalır nasıl bir kafaya sahipsem kötü anıları unutuyorum yani anlıycan kafa hep güzelÇöpleri sadece köpekler kediler eşeler diyip arkama bile bakmıyorum süper oluyor
Canım çok teşekkür ederimHerkese oyunuzu kullanın diyorum ben oy vermemişim ya
Aklı bir karış havada gördüm kendimi
Tüm katılımcıların ellerine emeklerine sağlık çok güzel tariflerin olduğu bir kategori oldu.
Ben bizzat yapıp denediğim ve çok beğendiğim tarife oy verdim.
Ev yapımı lavaş ve tantuni yerim seniiiiiiii
Canım çok teşekkür ederim
Egunal'cım geçen kulaklarını çınlattıkTüm Ediler yeni kategoriye katılsın kim daha becerikli diye konuşuldu.Ben de'' Efser,Meg,Lisabella katılır'' dedim Sonra aklıma sen geldin seni söyledim Ama Egunal katılmasın o yenilmez yarışmacı dedim İnanmayız gelsin katılsın görelim hünerlerini dediler
Teşekkür ederim ben de çok beğendim dayanamayıp ekledim imzayaÖncelikle imzana bayıldım yerim onu ben
Ne ara konuştunuz bunu kaçırmışım bak.
İnanmıyorlar demek hünerlerime
Benim 4 birinciliğim var bi kere
Zirvede bıraktım yarışmayı
Bak ukala günlerime geri döndüm birden
Şaka bir yana cidden ediler arası yarış mı düşünüyorsunuz güzel fikir valla ama benim için zamanlama önemli bu aralar malum sebeplerden ötürü şehir dışı gidip gelmelerim olabilir söz verip sonra mazeret bildirmek istemem..Bu konuşmanın geçtiği ortama akmalıyım
Teşekkür ederim ben de çok beğendim dayanamayıp ekledim imzaya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/et-yemekleri.762184/page-85#post-37636667
Bak canım burda konuşuldu
Ben bilmez miyim yarışmacıları kaçırıyordun
Allah kolaylık versin canımRabbim herşeyi gönlünüzce versin İnşaallah birgün yapabiliriz
Bu kategori maşaallah çok güzel olduKatılım benim yüzümden azalmıştı bak şimdi maşallahı var
Buna sevinsem mi üzülsem mi hep duygu karmaşası yaşamışımdır
Edilerimizin olduğu yarışmada ben de olmak isterim tabii çok da eğlenceli olur eminim..
Bir yola çıktım inşallah herşey güzel olacak canım çok sağol...
HoşbuldukHoşgeldin Efser'cim
Diyet nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?