evet canım işiniz zor yani ben pes diyecektim artık bazen açıyorum kk yı 20 bildirim gelmiş vay canına ya nolmuş böyle diyorum düşün yani ben 20 ye bile çok derken
Evet Efser, sizi düşünemiyorum ciddi bir efor... Allah kolaylık versin sizin hızınıza imkansız ulaşamayız
Evet canlar sık sık bakmazsam 60 bazen geçiyor en iyi sık sık bakıp kaçıyorum bazen sohbete katılasım varsa bile yarım kalır korkusuyla katılmıyorumevet canım işiniz zor yani ben pes diyecektim artık bazen açıyorum kk yı 20 bildirim gelmiş vay canına ya nolmuş böyle diyorum düşün yani ben 20 ye bile çok derken
hiç bilmiyorum ben makarnayı öyle soslu falan yapmam yoğurtlu garnitürlü severim üstünde tereyağında salçalı cevizli sosuylaonu da ayda 1 kere yiyorum zaten
benim ablam gelmiş ne güzel seni burda görmek
İnanmıyorum makarna nasıl sevilmez
Birde bizi düşünün kaç sayfadan bildirim alıyoruz ve tek tek konulara bakıyoruz
Evet canlar sık sık bakmazsam 60 bazen geçiyor en iyi sık sık bakıp kaçıyorum bazen sohbete katılasım varsa bile yarım kalır korkusuyla katılmıyorum
Nevoşu hiç düşünmeyin zaten
Benim tatlı ablam dünde beri karşına çıkıp çıkp duruyorum linkten dolayıGünaydın hayatım hiç gelmezmiyim buraya
Açıyorsun bildirimleri yine mi Kakule yuh yani mi diyon doğru söyle hadi hadi
Bizim oturmalarda da bu dediğinden çok yaparlar, fazla olmasa da yerim, özellikle ton balıklı ve mısırlı üstünün sosu sadece biber ykarak olursa harika olur...ama farklı birşey bulmak lazım gibi geliyırSen bu tarifle katılırsın heralde
Birde evdekileri düşün tam bir konuya yoğunlaşmış okuyosun anne diyince kopuyorsun onu haltip geliyosun başka birşey çıkor o zaman bende herşey kopuyor genelde site işlerimi çoçukları uyutub yada bir oyuna daldığı zaman yapabiliyorumCevap yazmıyım da çık bari valla çok üzüldüm halinize
Duramam gerçi ben de artık zorluycam şartları
Hadi kolay gelsinNeyse ballarım ben kaçıyım işlerim var görüşürüz tekrardan inşaallah.
Evet canlar sık sık bakmazsam 60 bazen geçiyor en iyi sık sık bakıp kaçıyorum bazen sohbete katılasım varsa bile yarım kalır korkusuyla katılmıyorum
Nevoşu hiç düşünmeyin zaten
Size değer tatlımevet canım haklısınişiniz çoooooooooooooooooooooooook zoooooooooooooooooooooooooooor zor olduğunu anlatmak için bu kadar çok kullandım o harfini
Oyumu kullandım ama adaylardan biri "cognitiveciğim, annenden uzak ev yemeklerine hasret, her akşam yemeksepet'ine muhtaç durumdasın. Bu yüzden haftada bir de olsa sana yemek yapıp yollayacağım" derse şayet oyumu kendisinden yana kullanıp gerekirse oy vermesi için dışardan adam toplatırım.
(Mune hanım bu cümlelerimi okuyorsa şayet: tek isteğim adil bir yarış olması, başka amaçlarım yok. valla.)
Ben kaçmam tatlımBen gelince hepiniz kaçtınız mı
Kıyamam benOyumu kullandım ama adaylardan biri "cognitiveciğim, annenden uzak ev yemeklerine hasret, her akşam yemeksepeti'ne muhtaç durumdasın. Bu yüzden haftada bir de olsa sana yemek yapıp yollayacağım" derse şayet oyumu kendisinden yana kullanıp gerekirse oy vermesi için dışardan adam toplatırım.
(Mune hanım bu cümlelerimi okuyorsa şayet: tek isteğim adil bir yarış olması, başka amaçlarım yok. valla.)
Ah canım benim, ben de tam seni merak ediyordum bugün geçiktin sanki sabahın köründe yazardın ya hep horozlarla beraberBen gelince hepiniz kaçtınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?