Günaydın şekerlerrtüm yarışmacılarımızın ellerine sağlık seçmek hakikaten zordu 3 tarif arasında kaldım şelale köftesine gitti oyum hayırlı olsun sonucu merakla bekliyorum
Domates çanağında fındık köfte ve kürdan kebabıydı cnmmm köfteleri çok sevdiğimden sanırımmO 3 tarif hangileriydi tatlım biri belli deBelki bi umut
Ben sabah uğradım ama buraya yazmadımAh canım benim, ben de tam seni merak ediyordum bugün geçiktin sanki sabahın köründe yazardın ya hep horozlarla beraberGeldiğine sevindim sensiz olmaz kraliçem
Ben de bir telaş var ki sorma ani bir misafir haberi aldım yineBu aarlar bir gariplik var herkez bana geliyor ölecek miyim ne benden mi saklıyorlar aceba Neyse ben şu keki çıkarayım fırından
oy için teşekkür ederim cnm beğenmene sewindimGünaydın şekerlerrtüm yarışmacılarımızın ellerine sağlık seçmek hakikaten zordu 3 tarif arasında kaldım şelale köftesine gitti oyum hayırlı olsun sonucu merakla bekliyorum
kız sana misafir gelio bende misafirliğe gidiyom bugün 1 haftadır ewden çıktığım yok azcık sosyalleşeyim hahhahAh canım benim, ben de tam seni merak ediyordum bugün geçiktin sanki sabahın köründe yazardın ya hep horozlarla beraberGeldiğine sevindim sensiz olmaz kraliçem
Ben de bir telaş var ki sorma ani bir misafir haberi aldım yineBu aarlar bir gariplik var herkez bana geliyor ölecek miyim ne benden mi saklıyorlar aceba Neyse ben şu keki çıkarayım fırından
oy için teşekkür ederim cnm beğenmene sewindim
aminn canim insallahRabbim hayırlı bir doğum sağlıklı nurtopu gibi bir bebek nasip etsin , bebeğe de diplomalı bir anne
Bu topikte herşey çok hızlıTunaydin kizlar gece kopmussunuz geriden takip ediyorum sizi:))
aminn canim insallah
Öyle valla canimBu topikte herşey çok hızlıTünaydınlaar
Tanışmamıştık galiba dilara benÖyle valla canim[
Hanım ablacım nasılsıınGünaydınlarr marifetli aşçılarım benim
Tanismadik henuz canimTanışmamıştık galiba dilara benBebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik
Ayy çok heyecanlı merveeTanismadik henuz canim
Memnun oldum bende merve
[
Bebis iyidir herhalde daha hareketlerini hissetmiyordum cnm karnim desen cikmadi :)) hamileligimi bi bulantilardan anliyorum diyebilirim
Yok canim henüz asermelerim baslamadi :) bir an önce bebisin hareketlerini hissetmek istiyorum bendeAyy çok heyecanlı merveeAşermeye başladın mı peki
İnşallah canımYok canim henüz asermelerim baslamadi :) bir an önce bebisin hareketlerini hissetmek istiyorum bende[
İstanbulla gidene kadar yarismalara katilamam herhalde zaten canimm :)) ogrenci evinde sasali yemek yapmak zor :)))))İnşallah canımAşermeye başlarsan seni bu topiğe almamak lazım Üzülürüüz
Aa öğrenci misin ? Eşin uzakta zor oluyordur canım ya Allah kolaylık versin :)İstanbulla gidene kadar yarismalara katilamam herhalde zaten canimm :)) ogrenci evinde sasali yemek yapmak zor :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?