Günaydın hanımlarsohbetlerinize yetişemiyorum malesef bir yere kadar okuyorum çıkıyorum geldiğimde bi bakıyorum bir o kadar daha sayfa birikmiş pes ettim artık ama :)
Yeni kategori makarnalarmış sanırımben makarna yemiyorum ayda 1 kere yeme hakkım vardı onu da geçenlerde kullandım yemediğim bir şeyi de yapar mıyım bilmiyorum ki düşüneceğim belki katılırım belki de katılamam daha zaman var sonuçta karar veririm bir ara
Günaydınlarr marifetli aşçılarım benim
ben izlemeye almadım bilerek sayfa sayısı sürekli çoğalıyorBen de bi geliyorum bildirimlerde en az 50 tane bildiri varYazıyorum yazıyorum yazıyorum gidip uyuyorum
Hoşgeldin keleşim, marifetliyik emme oy veren yuk
Bakıp bakıp kaçıyorlar
al benden de o kadarEvet canım yaa benimde hiiç aram yoktur makarnayla evde hiç pişmez desem yeridir, bakalım düşüneceğiz bişiler .
merhabalar tarifler bu sayfada değilGünaydınn.Ben de bakmak istiyorum tariflere fakat 103 sayfa var :) hangi sayfalarda oldugunu yazarsanız oy verebiliriz :)
Yemekten anlayan ender azınlıktansın yaniHoş buldum sağol,valla ben oyumu sana verdim görevimi yaptım yani
Yemekten anlayan ender azınlıktansın yaniDermişim
Su böreği açarım, mantının alasını yaparım ama düşünüyom düşünüyom makarna yapamam ben yaaaal benden de o kadarbir de diyette olunca bilmiyorum ama ya yarışmaya katılmak da eğlenceli oluyor belki pişiririm evdekilere yediririm kararsızım şuan
Yılların tecrübesi var bizdede ondan yani
zor yemekler yaparım kolay şeyler yapmam diyorsunS
Su böreği açarım, mantının alasını yaparım ama düşünüyom düşünüyom makarna yapamam ben yaaa
Günaydınn.Ben de bakmak istiyorum tariflere fakat 103 sayfa var :) hangi sayfalarda oldugunu yazarsanız oy verebiliriz :)
zor yemekler yaparım kolay şeyler yapmam diyorsun
Maşallah sana, ellerin dert görmesin keleşim
benim ablam gelmiş ne güzel seni burda görmekYılların tecrübesi var bizdede ondan yani
İnanmıyorum makarna nasıl sevilmezEvet canım yaa benimde hiiç aram yoktur makarnayla evde hiç pişmez desem yeridir, bakalım düşüneceğiz bişiler .
Birde bizi düşünün kaç sayfadan bildirim alıyoruz ve tek tek konulara bakıyoruzben izlemeye almadım bilerek sayfa sayısı sürekli çoğalıyorbildirimlerim zaten dolu bir de bu olursa kk ya girmeye de edecek duruma gelirdim heralde 2 gündür yazacağım bir şeyler balıklama atlamayayım diyorum bi bakayım sohbete öyle karışırım diye ama nerdeee sohbet hiç bitmiyor maşallah
hiç bilmiyorum ben makarnayı öyle soslu falan yapmam yoğurtlu garnitürlü severim üstünde tereyağında salçalı cevizli sosuylaAma gerçekten mkarna bilgim yok değişik bir tarif bulmalıyız ki katılalım yani değişik bir sos mu demeliydim? Ya da içinde akarna olan herşey oluyor mu ki?
evet canım işiniz zor yani ben pes diyecektim artık bazen açıyorum kk yı 20 bildirim gelmiş vay canına ya nolmuş böyle diyorum düşün yani ben 20 ye bile çok derkenbenim ablam gelmiş ne güzel seni burda görmek
İnanmıyorum makarna nasıl sevilmez
Birde bizi düşünün kaç sayfadan bildirim alıyoruz ve tek tek konulara bakıyoruz
benim ablam gelmiş ne güzel seni burda görmek
İnanmıyorum makarna nasıl sevilmez
Birde bizi düşünün kaç sayfadan bildirim alıyoruz ve tek tek konulara bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?