• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
evet canım işiniz zor yani ben pes diyecektim artık bazen açıyorum kk yı 20 bildirim gelmiş vay canına ya nolmuş böyle diyorum düşün yani ben 20 ye bile çok derken :KK48:

Açıyorsun bildirimleri yine mi Kakule yuh yani mi diyon doğru söyle hadi hadi:KK70::KK70:

Evet Efser, sizi düşünemiyorum ciddi bir efor... Allah kolaylık versin sizin hızınıza imkansız ulaşamayız:KK64:
evet canım işiniz zor yani ben pes diyecektim artık bazen açıyorum kk yı 20 bildirim gelmiş vay canına ya nolmuş böyle diyorum düşün yani ben 20 ye bile çok derken :KK48:
Evet canlar sık sık bakmazsam 60 bazen geçiyor en iyi sık sık bakıp kaçıyorum bazen sohbete katılasım varsa bile yarım kalır korkusuyla katılmıyorum :cry:
Nevoşu hiç düşünmeyin zaten :confused:

hiç bilmiyorum ben makarnayı öyle soslu falan yapmam yoğurtlu garnitürlü severim üstünde tereyağında salçalı cevizli sosuyla :kk77: onu da ayda 1 kere yiyorum zaten

Bizim oturmalarda da bu dediğinden çok yaparlar, fazla olmasa da yerim, özellikle ton balıklı ve mısırlı üstünün sosu sadece biber ykarak olursa harika olur...ama farklı birşey bulmak lazım gibi geliyır:KK64:Sen bu tarifle katılırsın heralde:KK66:

Evet canlar sık sık bakmazsam 60 bazen geçiyor en iyi sık sık bakıp kaçıyorum bazen sohbete katılasım varsa bile yarım kalır korkusuyla katılmıyorum :cry:

Cevap yazmıyım da çık bari valla çok üzüldüm halinize:KK61:
Duramam gerçi ben de artık zorluycam şartları:KK70:

Neyse ballarım ben kaçıyım işlerim var görüşürüz tekrardan inşaallah.:KK55:

Açıyorsun bildirimleri yine mi Kakule yuh yani mi diyon doğru söyle hadi hadi:KK70::KK70:

Bizim oturmalarda da bu dediğinden çok yaparlar, fazla olmasa da yerim, özellikle ton balıklı ve mısırlı üstünün sosu sadece biber ykarak olursa harika olur...ama farklı birşey bulmak lazım gibi geliyır:KK64:Sen bu tarifle katılırsın heralde:KK66:

ahaha yok canım öyle demiyorum henüz o raddeye ulaşmadım :KK70: yok canım katılırsam başka bir tarif kullanırm hiç bişey bulamazsam onunla katılırım belki yarışma sonuçta daha zor bir tarif seçerim :KK8:

Cevap yazmıyım da çık bari valla çok üzüldüm halinize:KK61:
Duramam gerçi ben de artık zorluycam şartları:KK70:
Birde evdekileri düşün tam bir konuya yoğunlaşmış okuyosun anne diyince kopuyorsun onu haltip geliyosun başka birşey çıkor o zaman bende herşey kopuyor genelde site işlerimi çoçukları uyutub yada bir oyuna daldığı zaman yapabiliyorum :confused:

evet canım haklısın :KK51: işiniz çoooooooooooooooooooooooook zoooooooooooooooooooooooooooor zor olduğunu anlatmak için bu kadar çok kullandım o harfini :KK48:

Günaydın:KK45::KK45:

10419425_654240294695747_5009340826840370616_n.jpg

Oyumu kullandım ama adaylardan biri "cognitiveciğim, annenden uzak ev yemeklerine hasret, her akşam yemeksepeti'ne muhtaç durumdasın. Bu yüzden haftada bir de olsa sana yemek yapıp yollayacağım" derse şayet oyumu kendisinden yana kullanıp gerekirse oy vermesi için dışardan adam toplatırım. :110:

(Mune hanım bu cümlelerimi okuyorsa şayet: tek isteğim adil bir yarış olması, başka amaçlarım yok. valla.:110:)

Oyumu kullandım ama adaylardan biri "cognitiveciğim, annenden uzak ev yemeklerine hasret, her akşam yemeksepet'ine muhtaç durumdasın. Bu yüzden haftada bir de olsa sana yemek yapıp yollayacağım" derse şayet oyumu kendisinden yana kullanıp gerekirse oy vermesi için dışardan adam toplatırım. :110:

(Mune hanım bu cümlelerimi okuyorsa şayet: tek isteğim adil bir yarış olması, başka amaçlarım yok. valla.:110:)
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aman, sakın oy toplamak falan yok:eek:
Yorumlarınız çok eğlenceli her zaman güzel yorumlarınızla yarışmaya bekliyoruz:KK39:

Oyumu kullandım ama adaylardan biri "cognitiveciğim, annenden uzak ev yemeklerine hasret, her akşam yemeksepeti'ne muhtaç durumdasın. Bu yüzden haftada bir de olsa sana yemek yapıp yollayacağım" derse şayet oyumu kendisinden yana kullanıp gerekirse oy vermesi için dışardan adam toplatırım. :110:

Kıyamam ben :KK19:ben yarışmada değil ama diyetteyim yemek yapmayıda seviyorum yapıp yapıp sana yollarım:KK30:

Günaydın şekerlerr:KK25::KK25::KK25: tüm yarışmacılarımızın ellerine sağlık seçmek hakikaten zordu:KK23: 3 tarif arasında kaldım şelale köftesine gitti oyum hayırlı olsun sonucu merakla bekliyorum:KK9::KK9:

Ben gelince hepiniz kaçtınız mı:63:
Ah canım benim, ben de tam seni merak ediyordum bugün geçiktin sanki sabahın köründe yazardın ya hep horozlarla beraber:KK48: Geldiğine sevindim sensiz olmaz kraliçem:KK19::KK60:

Ben de bir telaş var ki sorma ani bir misafir haberi aldım yine :KK53: Bu aarlar bir gariplik var herkez bana geliyor ölecek miyim ne benden mi saklıyorlar aceba:KK70::KK70: Neyse ben şu keki çıkarayım fırından:KK53::KK45::KK45:

Back