• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar :KK68: sohbetlerinize yetişemiyorum malesef bir yere kadar okuyorum çıkıyorum geldiğimde bi bakıyorum bir o kadar daha sayfa birikmiş :KK48: pes ettim artık ama :)

Ben de bi geliyorum bildirimlerde en az 50 tane bildiri var:KK70:Yazıyorum yazıyorum yazıyorum gidip uyuyorum:KK70:

Yeni kategori makarnalarmış sanırım :KK64: ben makarna yemiyorum ayda 1 kere yeme hakkım vardı onu da geçenlerde kullandım yemediğim bir şeyi de yapar mıyım bilmiyorum ki :KK22: düşüneceğim belki katılırım belki de katılamam daha zaman var sonuçta karar veririm bir ara

Evet canım yaa benimde hiiç aram yoktur makarnayla evde hiç pişmez desem yeridir, bakalım düşüneceğiz bişiler .

Ben de bi geliyorum bildirimlerde en az 50 tane bildiri var:KK70:Yazıyorum yazıyorum yazıyorum gidip uyuyorum:KK70:
ben izlemeye almadım bilerek sayfa sayısı sürekli çoğalıyor :KK48: bildirimlerim zaten dolu bir de bu olursa kk ya girmeye de edecek duruma gelirdim heralde :KK70: 2 gündür yazacağım bir şeyler balıklama atlamayayım diyorum bi bakayım sohbete öyle karışırım diye ama nerdeee sohbet hiç bitmiyor maşallah :nazar:

Evet canım yaa benimde hiiç aram yoktur makarnayla evde hiç pişmez desem yeridir, bakalım düşüneceğiz bişiler .
al benden de o kadar :KK48: bir de diyette olunca bilmiyorum ama ya yarışmaya katılmak da eğlenceli oluyor belki pişiririm evdekilere yediririm :KK67: kararsızım şuan :KK48:

S
al benden de o kadar :KK48: bir de diyette olunca bilmiyorum ama ya yarışmaya katılmak da eğlenceli oluyor belki pişiririm evdekilere yediririm :KK67: kararsızım şuan :KK48:
Su böreği açarım, mantının alasını yaparım ama düşünüyom düşünüyom makarna yapamam ben yaaa:KK70::confused:

Günaydınn.Ben de bakmak istiyorum tariflere fakat 103 sayfa var :) hangi sayfalarda oldugunu yazarsanız oy verebiliriz :)

Bu konu içinde değil tatlım, her katılımcının tarifi kendi konu başlığı için de , aslında oylama listesinde link verilse her konu için , daha mı kolay olurdu acep ?:KK64:

zor yemekler yaparım kolay şeyler yapmam diyorsun :KK48:

Ama gerçekten mkarna bilgim yok değişik bir tarif bulmalıyız ki katılalım yani değişik bir sos mu demeliydim? Ya da içinde akarna olan herşey oluyor mu ki?

Yılların tecrübesi var bizdede ondan yani :KK53::KK53:
benim ablam gelmiş ne güzel seni burda görmek :KK19:
İnanmıyorum makarna nasıl sevilmez :eek:
ben izlemeye almadım bilerek sayfa sayısı sürekli çoğalıyor :KK48: bildirimlerim zaten dolu bir de bu olursa kk ya girmeye de edecek duruma gelirdim heralde :KK70: 2 gündür yazacağım bir şeyler balıklama atlamayayım diyorum bi bakayım sohbete öyle karışırım diye ama nerdeee sohbet hiç bitmiyor maşallah :nazar:
Birde bizi düşünün kaç sayfadan bildirim alıyoruz ve tek tek konulara bakıyoruz :KK51:

Ama gerçekten mkarna bilgim yok değişik bir tarif bulmalıyız ki katılalım yani değişik bir sos mu demeliydim? Ya da içinde akarna olan herşey oluyor mu ki?
hiç bilmiyorum ben makarnayı öyle soslu falan yapmam yoğurtlu garnitürlü severim üstünde tereyağında salçalı cevizli sosuyla :kk77: onu da ayda 1 kere yiyorum zaten

Birde bizi düşünün kaç sayfadan bildirim alıyoruz ve tek tek konulara bakıyoruz :KK51:
evet canım işiniz zor yani ben pes diyecektim artık bazen açıyorum kk yı 20 bildirim gelmiş vay canına ya nolmuş böyle diyorum düşün yani ben 20 ye bile çok derken :KK48:

Evet Efser, sizi düşünemiyorum ciddi bir efor... Allah kolaylık versin sizin hızınıza imkansız ulaşamayız:KK64:

Back