Seni şimdilik rahat bırakıyorumSen hafızıya boşaltıp hazır bekle biz yaparız sana
Canım özletikhadi bekliyoruz yarışmalar çok boş sensiz
iyim diyette niyet ettim uzun zamandır niyetliyim buralar bana haram
İyi o zaman ben rahatladım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni şimdilik rahat bırakıyorumSen hafızıya boşaltıp hazır bekle biz yaparız sana
Canım özletikhadi bekliyoruz yarışmalar çok boş sensiz
iyim diyette niyet ettim uzun zamandır niyetliyim buralar bana haram
İyi o zaman ben rahatladım![]()
bencedeeeJübile yapsın değil mi![]()
Sen kesin katılıyorsun değil mibencedeee![]()
teşekkür ederim ablacımmmmEllerine sağlık canım![]()
Bundan sonra aklında olsun resim ekle topiğeteşekkür ederim ablacımmmm
foto yakalıycaktım da nasıl açıkmışsak yemekleri yiynce aklıma geldi dedim bu halde foto koyarsam karizmam gider![]()
becerirsem katılcam ama hala uygun tarif bulamadım ama sen yiinede bana kesin gözüyle bakmaSen kesin katılıyorsun değil mi![]()
hemennnn bi yorgunluk kahvesi içİyi aksamlar kizlaroff eve yeni geldim, bu İstanbuldan ne zaman kurtulcam ben
kadikoyden pendige iki saatte geldim
cok yoruldum ya, saftim kaydi
Oylama bugun az mi olmus ne![]()
haha tamma ablacımmmBundan sonra aklında olsun resim ekle topiğe![]()
Olsa da icsem valla, birazdan yapicam kendime gelemem yoksahemennnn bi yorgunluk kahvesi iç![]()
Hoşgeldin canımİyi aksamlar kizlaroff eve yeni geldim, bu İstanbuldan ne zaman kurtulcam ben
kadikoyden pendige iki saatte geldim
cok yoruldum ya, saftim kaydi
Oylama bugun az mi olmus ne![]()
İnşaallah canımbecerirsem katılcam ama hala uygun tarif bulamadım ama sen yiinede bana kesin gözüyle bakma![]()
Becerirsin sen canımhaha tamma ablacımmm
sende benim becerimi ölç ona göre tariflerde bulunursun![]()
HosbuldummmHoşgeldin canım
Albüm kapağını sürekli değiştirip güncelliyorumBurası sürekli aktif
Oy vermiyor kimse
![]()
bende yapcam birazdanOlsa da icsem valla, birazdan yapicam kendime gelemem yoksa![]()
aa senin çocuğun mu vardı bak ben bilmiyodum bunuyeni evli falan sanıyodum
![]()
Oy versinler güzel tariflerimizeHosbuldummmevet burasi aktif ama oy verenler cok az, hadi gari oy verin kizlar
![]()
yarışma ne zaman başlar ablacım bu aradaBecerirsin sen canım![]()
Maşaallah canımAh canıım çok mutlu ettin beni evet körpecik bir kızım dahaVar canımvar hem de 2 tane Allah bağışlasın tüm evladlarımızı, 17 senelik evliyem ben 20 yaşından beri evliyem
![]()
Ben de ben de, hatun gözzümüzün yaşına bakmıyor ilk rauntda nakavtBi daha senin katıldığın yarışmalara katılmıycam![]()