Kıymalı yumurta, Melemen, köfte, patates kızartması :)aklıma gelmişti yanına da mercimek mi yapsam
başka alternatifin var mı canım
Katıldığı yarışmalar var bakabilirsinİyi iyi, sen katılmayacağın yarışmaları haber ver ben katılayım
Ama böyle olmaz, ispatlaması lazım, merakdan çatlarım ben, senden daha becerikli biri varsa görmem lazım ki, bende kendimi ikna edip olabileyim
tamam canım sağolasın kızartma ve makrna yapabilirim yanınada çorbaKıymalı yumurta, Melemen, köfte, patates kızartması :)
Bencede ben bi bakayım :) Sizin aranızdaki yarışmada amma çekişmeli olur :)Katıldığı yarışmalar var bakabilirsin
Aaa editörüdemi kandırıyorsunuzMakarnayı yap, komşuya ver, sevaba girersin :) Kazen bile katılacak ama sen editör olarak nasıl katılmazsın
Valla bilemem artığın katılsınlar bakalımSüper olur var ya :) hangi edtör daha becerikli onu görürüz
İyi git onlar seni zayıflatısın desin sonraYarışma var dediler katıldımNe olacak dersin
Pravo canımbende diyettyimmmmmmmyinede katılıyorum
O kesin benim hiç şansım kalmadıHepsi çok becerikli biliyorumAaaa Egunal var Yenilmez editörümüz
Rica ederimtamam canım sağolasın kızartma ve makrna yapabilirim yanınada çorba
Bilgiye açım ben, gittiğim yerden hemen kapıyorum birşeylerAaa editörüdemi kandırıyorsunuzsen buralarda fazla dolanmışsın kapmışsın olayı
Valla bilemem artığın katılsınlar bakalım
İyi git onlar seni zayıflatısın desin sonra
Pravo canım
O kesin benim hiç şansım kalmadı
waaaaooooovvv vuslat ablammmm hoşgeldinnnn
valla ben bakmıştım sonra bi daha sonra bi daha baktım maşallah gerçekten de çok becerikli birisi ablamızBencede ben bi bakayım :) Sizin aranızdaki yarışmada amma çekişmeli olur :)
Selam hoşgeldin :)
Yemeğe benide çağır bari
salata da yapim
senin bizi çağırman lazım vaatlerin nirdeSelam hoşgeldin :)
Yemeğe benide çağır bari
Daha çok merak ettimvalla ben bakmıştım sonra bi daha sonra bi daha baktım maşallah gerçekten de çok becerikli birisi ablamız
Ama bak bi sürü yemek tüyosu verdimsenin bizi çağırman lazım vaatlerin nirde
şaka şaka geleceğini bilsem tabi çağırırım ama ben yinede çağırayım
akşama güzel yaparsam yemekleri foto koycam
Hoşbuldum Hazalım, nasılsın görüşmeyeliwaaaaooooovvv vuslat ablammmm hoşgeldinnnn
Aaa ben kimi gördüm
Gelseydin doyururutuk seniBilgiye açım ben, gittiğim yerden hemen kapıyorum birşeyler
teşekkür ederim ablam ben geldim sen gidiyosunHoşbuldum Hazalım, nasılsın görüşmeyeli
Artık biliyon :) Bilgi yüklemesi yap banaAaa ben kimi gördümtatlım nerelerdeydin sen
Gelseydin doyururutuk seniaşk olsun daha önce niye söylemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?