Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Çok şükür bi skintim yok canm tek skintim bulantilarim ve herşeyden tiksinmem oldu doktorun kilolu hamile kaldigim için önemsemedi kilo vermemi 87 kusurdum hamile kaldigimda simdi 79 lardayik
Allah kolaylık versin canımUmarım çabucak geçer
Çok iyi bilirim o sıkıntıları

ben böle sofa olunca ölçü tartı unutuyorum kakuletacım bi bakmışsın dilara yok uçmuş ama bu sebepten dikkatli menü hazırlıyorum öyle her güzel şey masada olmaz ama demi hergüne bi tane

Ben mi tanıtayım , ne diyim ki bilemedim

Aslında beni çok iyi tanırdınız bir zamanlar Nevreste hanımcığım Unutulduk tabi
Kim olduğunu buldumAşkolsun niye tanıtmıyorsun kendiniBen de 2 gündür Nevreste şöyle böyle diyorsun Ben de nerden tanıyor biliyor diyorumKonundan tanıdım

Evladım , Ben bu kulübün her karışını milim milim arşınlarken , bir gün bir çukurun içine düştüm, meğersem o çukur dibsiz bir kuyuymuş kendimi kaybettim , etrafımda bir çok el bana uzanmış yardım etmek isterken meğersem o ellerin çoğu sahteymiş güvenip tuttuğum eller beni daha da derine itmiş...annem dedi ki kızım eşek bile aynı çukura iki kere düşmez sen ne yapıyorsun böyle... Haklısın anne dedim insanoğlu ciğ süt emmiş yüzüne bakıp teşekkür edenler arkandan iş çevirirmiş, zaman akmış gitmiş kakule değişmiş...artık aynı çukura düşmemiş etrafından dolaşmış el uzatanlara da nanik yapmış...işte böyle bizim kakule kız annesinden başkasına güvenmemeyi öğrenmiş iyilikten maraz doğar diyen atalarınıda hep anmış, ama iyiliklerine devam etmiş sadece çukura düşmemişHer el uzatana bakınca da aklına hep o eşek gelmiş

beni bu gece meraktanda çatlatın kakuleta hanım sağolun

Kime yazılmış bu mesaj

Doğru yolu bulduğun iyi olmuş :)
Ben tanıyormuyum seni bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…