Kimse üzerine alınmasın hele sen asla Nevrestecim, öylesine yazılmış bir hikayeydi değmeyecek insanların değmeyecek hikayeleri diyelim konuyu resetliyelimKime yazılmış bu mesaj
Doğru yolu bulduğun iyi olmuş :)
Ben tanıyormuyum seni bari?
Teşekkür ederim canımKimse üzerine alınmasın hele sen asla Nevrestecim, öylesine yazılmış bir hikayeydi değmeyecek insanların değmeyecek hikayeleri diyelim konuyu resetliyelimSeni çok severim ben hatta sırf senin için katıldım bu yarışmaya canım
İyi geceler canım görüşürüz :)ben uyuyorum sohbet eden tüm hanımlar öpüldünüz iyi geceleeerr
Benden başkası tanımaz bu taraflardaYok canım sanmam çok takılmadım ki siteye ben
Neyse yeni senle tanışalım, daha güçlü, kendinden emin, bu sen daha iyidir eskiye göreYok canım sanmam çok takılmadım ki siteye ben
Aynen öyle canımBenden başkası tanımaz bu taraflarda
Yeniden memnun oldumAynen öyle canım
Neyse yeni senle tanışalım, daha güçlü, kendinden emin, bu sen daha iyidir eskiye göre
Yeniden memnun oldum
İçime doğdu galibaiyi ki sordum
Aman aman uslu dur yeme :)Eski halimde gayet kendinden emindi ama emin olamadığım diğer kişilerdi ki hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruzdur, çokta güzel zamanlarım oldu hep diyorum ya burası yuvamız gibi bazen iyi bazen kötü ama ayrı olmuyor
Kimse beni koparamaz burdaaaaan diyorum ve banı yiyormuşum
Hiçbirşey olmaz canımEski halimde gayet kendinden emindi ama emin olamadığım diğer kişilerdi ki hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruzdur, çokta güzel zamanlarım oldu hep diyorum ya burası yuvamız gibi bazen iyi bazen kötü ama ayrı olmuyor
Kimse beni koparamaz burdaaaaan diyorum ve banı yiyormuşum
Tatlı sohbet tanıdık gelmiş olabilirVallahi yaaa erdin mi naaptın Nevresteeee
Hiçbirşey olmaz canımBundan sonra yemek topiclerinde geziyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?