• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Kime yazılmış bu mesaj:63:
Kimse üzerine alınmasın hele sen asla Nevrestecim, öylesine yazılmış bir hikayeydi değmeyecek insanların değmeyecek hikayeleri diyelim konuyu resetliyelim:KK70: Seni çok severim ben hatta sırf senin için katıldım bu yarışmaya canım:KK19::KK68:

Kimse üzerine alınmasın hele sen asla Nevrestecim, öylesine yazılmış bir hikayeydi değmeyecek insanların değmeyecek hikayeleri diyelim konuyu resetliyelim:KK70: Seni çok severim ben hatta sırf senin için katıldım bu yarışmaya canım:KK19::KK68:
Teşekkür ederim canım:KK68:Ben de seni severim:KK19:Gerisi hikaye:KK39:
Önümüze bakalım:KK59:Arkada birşey kalmasın:KK19:

Neyse yeni senle tanışalım, daha güçlü, kendinden emin, bu sen daha iyidir eskiye göre:KK19:

Eski halimde gayet kendinden emindi ama emin olamadığım diğer kişilerdi ki hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruzdur, çokta güzel zamanlarım oldu hep diyorum ya burası yuvamız gibi bazen iyi bazen kötü ama ayrı olmuyor:KK19:

Kimse beni koparamaz burdaaaaan diyorum ve banı yiyormuşum :KK70:

Eski halimde gayet kendinden emindi ama emin olamadığım diğer kişilerdi ki hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruzdur, çokta güzel zamanlarım oldu hep diyorum ya burası yuvamız gibi bazen iyi bazen kötü ama ayrı olmuyor:KK19:

Aman aman uslu dur yeme :)
Tabi canım hepimizin başına geliyor, böyle şeyler yaşamasak olgunlaşamayız, her tehlikeye hazırlıklı olamayız, bazen acıtsada, kazık yemekde iyi aslında:KK70:

Hiçbirşey olmaz canım:KK19:Bundan sonra yemek topiclerinde geziyorsun:KK19::rolleyes:

Ay benim aklım içli köfteler de kaldı küçük ablam süper yapar yarın ona doğru gidiyim bari:KK70::KK70:

Günaydın:p:p:p:p

64346_946308785398689_8592425342034995630_n.jpg

Back