- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
kakuleta cım rejimde değilim de kilomu korumaya çalışıyom akşam yemeğimi tıka basa yedim yaniTamamen aç kalarak rejim yapılmaz ama, dikkat et zayıflayayım derken hastalanma Allah korusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kakuleta cım rejimde değilim de kilomu korumaya çalışıyom akşam yemeğimi tıka basa yedim yaniTamamen aç kalarak rejim yapılmaz ama, dikkat et zayıflayayım derken hastalanma Allah korusun![]()
Tamam eklemeyizSÖZZZZsizde sakın gece gece marifetlerinizi sergilemeyiniz çok rica ediciğimmm gündüz yapın bunları
![]()
Hele o mantiKizlar ellerinize saglik valla tikabasa doluyum ama canim çekmedi desem yalan olur hani![]()
ayy yarin manti yapayım bari valla benimde canim çekti söyle bol yoğurtlu sarimsakli tereyagliHele o mantibeni benden aldi
Sen iki canlisin ye yiyebildigin kadar![]()
kakuleta cım rejimde değilim de kilomu korumaya çalışıyom akşam yemeğimi tıka basa yedim yani![]()
gece yiyince tehlikeli
[/QUOTE
Aaaaa haklısın o zaman yeme tatlım, tıka basada yeme bence![]()
bazen dayanamıyorum da tipime göre fazla iştahlıyımdır![]()
Hakkınızı helal edin canınızı çektirdiysekayy yarin manti yapayım bari valla benimde canim çekti söyle bol yoğurtlu sarimsakli tereyagli
Yok kiz iki canliyimda zaten kilolu hamile kaldim kilolari verene kadar bi taraflarim yirtiliyor :) gerçi bebek simdilik kilo verdiriyordu bana ama istahim bi acilirsa dusunemiyorum eski tombik günlere merhaba derim herhalde :)
Estağfurullah canm en ufak bi hakim varsa helal olsun ben canim isteyerek te yapsam o yemeği maalesef yiyemiyorum o yüzden sorun olmuyor benim için hem kendim geldim topige kendim kasindim yani :) öyle canim saglikli olsun da ama fazla kilo ne anne icin saglikli nede bebis için simdilik 8,5 kilo verdim istemeden bakalim sonrasi ne olacakHakkınızı helal edin canınızı çektirdiysek
Siz yapın bizde rahatlayalım
Sağlıklı olsun kilo alınSonra bir şekilde verirsiniz inşaallah
![]()
Estağfurullah canm en ufak bi hakim varsa helal olsun ben canim isteyerek te yapsam o yemeği maalesef yiyemiyorum o yüzden sorun olmuyor benim için hem kendim geldim topige kendim kasindim yani :) öyle canim saglikli olsun da ama fazla kilo ne anne icin saglikli nede bebis için simdilik 8,5 kilo verdim istemeden bakalim sonrasi ne olacak
Yok tatlim ya demeyin öyle asil ben uzulurum boyle dusunurseniz sonuçta ben kendim geldim buraya ve sohbete dahilnoldum zaten bulantilarim devam ettiği için canim bisey ceksede yiyemiyorum boyle dusunmeyin lütfenEvet ya hakkınızı helal edin ben de üzüldüm şimdi canınızı çektirdik gece gece![]()
Amin kuzum insallahhhAllah hayırlı doğum sağlıklı bir bebek nasip etsin tatlım....
Çok fazla vermişsiniz sebebi nedir?Sağlık sıkıntınız mı varEstağfurullah canm en ufak bi hakim varsa helal olsun ben canim isteyerek te yapsam o yemeği maalesef yiyemiyorum o yüzden sorun olmuyor benim için hem kendim geldim topige kendim kasindim yani :) öyle canim saglikli olsun da ama fazla kilo ne anne icin saglikli nede bebis için simdilik 8,5 kilo verdim istemeden bakalim sonrasi ne olacak
Yok tatlim ya demeyin öyle asil ben uzulurum boyle dusunurseniz sonuçta ben kendim geldim buraya ve sohbete dahilnoldum zaten bulantilarim devam ettiği için canim bisey ceksede yiyemiyorum boyle dusunmeyin lütfen
Oylar 6 olmuşİlk aylar öyle olurdu değil mi unutmuşum yıllar geçti üstünden, ben de 5 . Aydan sonra kilo almıştım, inşaallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebeğin olur![]()
Çok şükür bi skintim yok canm tek skintim bulantilarim ve herşeyden tiksinmem oldu doktorun kilolu hamile kaldigim için önemsemedi kilo vermemi 87 kusurdum hamile kaldigimda simdi 79 lardayikÇok fazla vermişsiniz sebebi nedir?Sağlık sıkıntınız mı varHaklısınız fazla kilo almaya gerek yok
Ben de ikizlere hamileyken 8 kilo vermiştim![]()
Evet öyle diyorlar ilk aylarda oluyormus bende bir an önce karnim ciksin bebeği hissedeyim istiyorum ama aksine karnim düzleşiyor benimdeİlk aylar öyle olurdu değil mi unutmuşum yıllar geçti üstünden, ben de 5 . Aydan sonra kilo almıştım, inşaallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebeğin olur![]()