• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Hele o manti:kk77: beni benden aldi:kk77:
Sen iki canlisin ye yiyebildigin kadar:KK53:
ayy yarin manti yapayım bari valla benimde canim çekti söyle bol yoğurtlu sarimsakli tereyagli
Yok kiz iki canliyimda zaten kilolu hamile kaldim kilolari verene kadar bi taraflarim yirtiliyor :) gerçi bebek simdilik kilo verdiriyordu bana ama istahim bi acilirsa dusunemiyorum eski tombik günlere merhaba derim herhalde :)

bazen dayanamıyorum da tipime göre fazla iştahlıyımdır:D:KK53::KK53:

Dedim bugün bişey yemiycem ablam ıspanaklı sosyete mantısı yapmamış mı:confused::confused: Aynen bu suratla trans halde daldım tabağa :KK70: Ama sadece mantımı yedim, hiçbir şekilde diğerlerine yanaşmadım ölçüyü korudum :KK73:

ayy yarin manti yapayım bari valla benimde canim çekti söyle bol yoğurtlu sarimsakli tereyagli
Yok kiz iki canliyimda zaten kilolu hamile kaldim kilolari verene kadar bi taraflarim yirtiliyor :) gerçi bebek simdilik kilo verdiriyordu bana ama istahim bi acilirsa dusunemiyorum eski tombik günlere merhaba derim herhalde :)
Hakkınızı helal edin canınızı çektirdiysek:KK19:
Siz yapın bizde rahatlayalım:kk77:
Sağlıklı olsun kilo alın :anneadayı:Sonra bir şekilde verirsiniz inşaallah:KK46::nazar::KK19:

Evet ya hakkınızı helal edin ben de üzüldüm şimdi canınızı çektirdik gece gece:oops:

Hakkınızı helal edin canınızı çektirdiysek:KK19:
Siz yapın bizde rahatlayalım:kk77:
Sağlıklı olsun kilo alın :anneadayı:Sonra bir şekilde verirsiniz inşaallah:KK46::nazar::KK19:
Estağfurullah canm en ufak bi hakim varsa helal olsun ben canim isteyerek te yapsam o yemeği maalesef yiyemiyorum o yüzden sorun olmuyor benim için hem kendim geldim topige kendim kasindim yani :) öyle canim saglikli olsun da ama fazla kilo ne anne icin saglikli nede bebis için simdilik 8,5 kilo verdim istemeden bakalim sonrasi ne olacak

Estağfurullah canm en ufak bi hakim varsa helal olsun ben canim isteyerek te yapsam o yemeği maalesef yiyemiyorum o yüzden sorun olmuyor benim için hem kendim geldim topige kendim kasindim yani :) öyle canim saglikli olsun da ama fazla kilo ne anne icin saglikli nede bebis için simdilik 8,5 kilo verdim istemeden bakalim sonrasi ne olacak

Allah hayırlı doğum sağlıklı bir bebek nasip etsin tatlım....

Evet ya hakkınızı helal edin ben de üzüldüm şimdi canınızı çektirdik gece gece:oops:
Yok tatlim ya demeyin öyle asil ben uzulurum boyle dusunurseniz sonuçta ben kendim geldim buraya ve sohbete dahilnoldum zaten bulantilarim devam ettiği için canim bisey ceksede yiyemiyorum boyle dusunmeyin lütfen

Çok fazla vermişsiniz sebebi nedir?Sağlık sıkıntınız mı varo_OHaklısınız fazla kilo almaya gerek yok:KK19:
Ben de ikizlere hamileyken 8 kilo vermiştim:KK12:

Yok tatlim ya demeyin öyle asil ben uzulurum boyle dusunurseniz sonuçta ben kendim geldim buraya ve sohbete dahilnoldum zaten bulantilarim devam ettiği için canim bisey ceksede yiyemiyorum boyle dusunmeyin lütfen

İlk aylar öyle olurdu değil mi unutmuşum yıllar geçti üstünden, ben de 5 . Aydan sonra kilo almıştım, inşaallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebeğin olur :KK19::KK36:

Çok fazla vermişsiniz sebebi nedir?Sağlık sıkıntınız mı varo_OHaklısınız fazla kilo almaya gerek yok:KK19:
Ben de ikizlere hamileyken 8 kilo vermiştim:KK12:
Çok şükür bi skintim yok canm tek skintim bulantilarim ve herşeyden tiksinmem oldu doktorun kilolu hamile kaldigim için önemsemedi kilo vermemi 87 kusurdum hamile kaldigimda simdi 79 lardayik

İlk aylar öyle olurdu değil mi unutmuşum yıllar geçti üstünden, ben de 5 . Aydan sonra kilo almıştım, inşaallah sağlıklı bir gebeliğin sağlıklı bir bebeğin olur :KK19::KK36:
Evet öyle diyorlar ilk aylarda oluyormus bende bir an önce karnim ciksin bebeği hissedeyim istiyorum ama aksine karnim düzleşiyor benimde ;) amin inş dualariniZ için çok TSK ederim Allah razi olsun

Back