Burası canımneresi orasııı ? hımmm? ay hamile olsam yakmıştım hepinizi ablam ya acıktım netsem kiişimdi bişiler yesem kilo olarak geri dönüyo yemesem bu resimlere baksam bana bişiler oluyooo
Aynen öyleŞimdi bu yemekleri gördükçe bizi 200 kilo filan zannedecekler
haahaha aynennn cnm yaaaaŞimdi bu yemekleri gördükçe bizi 200 kilo filan zannedecekler
Haha aynenŞimdi bu yemekleri gördükçe bizi 200 kilo filan zannedecekler
ya nasıl yemeyim ablacım ya bak bide pizza koydular şimdiiiiBurası canımDoğru adrestesin
Hamile olduğun zaman yandık o zaman
Saat bayağı ilerledi birşey yeme boşver
Ayyy çok severim pizzayı
Bu da benim pizzam
Valla ben koymicaktim cok israr ettilerya nasıl yemeyim ablacım ya bak bide pizza koydular şimdiiiiay ben ölecem burda ... ayaklarım mutfağa gidiyor
yaktın beni yaseminValla ben koymicaktim cok israr ettiler
Sende haklısınya nasıl yemeyim ablacım ya bak bide pizza koydular şimdiiiiay ben ölecem burda ... ayaklarım mutfağa gidiyor
Bu sefer tutturdum, hep yaptiklarim cop oluyorduAyyy çok severim pizzayıHarika görünüyor.Ellerine sağlık canım
yaktın beni yaseminşu an tost yapıyorum bittim ben
geç kalınmış bi öneriiiSende haklısınMutfağa gideceksen 1 bardak süt koy bardağa ,üzerine biraz tarçın ,sonra iç Açlık falan kalmaz
MaşallahBu sefer tutturdum, hep yaptiklarim cop oluyorduburalarda takilmak yaradi bana
geç kalınmış bi öneriiiben bu tostu yiyim ablaların gülüü sonraa o sütü içerim en iyisi
e tamam bari gevrek buldum acccuk ondan yiyim o zaman sütlennn olur mu kiiTost falan yok otur oturduğun yerde
Ne istiyorsan onu ye canıme tamam bari gevrek buldum acccuk ondan yiyim o zaman sütlennn olur mu kii
SÖZZZZNe istiyorsan onu ye canımAma sadece bugüne özel
e tamam bari gevrek buldum acccuk ondan yiyim o zaman sütlennn olur mu kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?