İddialı olayım dedim de sonra okudum baya iddialı olmuşAferin sana güzel taktik
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ buradaya ben tarıfleri göremıyorum.. sadece oy verıyor. tarıfler nerde??
Mutlaka yap canımSağol canım, koydum fırına iki hamur çıktı bi tane daha yapıcam
O içli köfteyi hep merak ederim hiç de yemedim, ama yapıcam bi günsana da kolay gele
eline sağlık canımMutlaka yap canım
Teşekkür ederim
Kaç saat uğraştım bitti bile
maşallah cnm seninde bizden kalır yanın yok yani mantıda zor iştir bilirimmmBen de bugün boş durmadım ha bire mantı yaptımSizin içli köftelere de hayran kaldım ayyy ne marifetlisiniz siz böyle Maşaallah Sübhanallah
Eki Görüntüle 1293014
maşallah cnm seninde bizden kalır yanın yok yani mantıda zor iştir bilirimmm
eline sağlık canımbu içli köfteler de benden geçen yaptık bunun kadar 4 tepsi daha var Eki Görüntüle 1292991
Eki Görüntüle 1293000 Eki Görüntüle 1293001 bunlarda benden 5 saat uğraşmışımdırgeçen sene yapmıştım
Ellerinize sağlıkBen de bugün boş durmadım ha bire mantı yaptımSizin içli köftelere de hayran kaldım ayyy ne marifetlisiniz siz böyle Maşaallah Sübhanallah
Eki Görüntüle 1293014
Teşekkür ederim canımIspanaklı demek, hiç yemedim biliyor musun ? Bizim evde ıspanak çok sevilir ilk fırsatta deneyeceğim ellerine sağlık harika görünüyorlar
saol cnm seninde eline sağlık nevoşummEllerinize sağlık
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağımtarifler kaçıncı sayfadaaa bulamadım oy vercem ama
Teşekkür ederim canımsaol cnm seninde eline sağlık nevoşumm
ben hala beceremedim galiba neyse çok teşekkür ederim yine de :)Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
Bu sayfanın alt kısmında tüm tarifler
Her katılımcının konu başlığı var , mesela Kakuletanın mutfağından IZGARADA MARİNELİ ET gibiben hala beceremedim galiba neyse çok teşekkür ederim yine de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?