Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
ya ben tarıfleri göremıyorum.. sadece oy verıyor. tarıfler nerde??

Ben de bugün boş durmadım ha bire mantı yaptımSizin içli köftelere de hayran kaldım ayyy ne marifetlisiniz siz böyle Maşaallah Sübhanallah

eline sağlık canım bu içli köfteler de benden geçen yaptık bunun kadar 4 tepsi daha var Eki Görüntüle 1292991
Eki Görüntüle 1293000 Eki Görüntüle 1293001 bunlarda benden 5 saat uğraşmışımdır geçen sene yapmıştım
Ben de bugün boş durmadım ha bire mantı yaptımSizin içli köftelere de hayran kaldım ayyy ne marifetlisiniz siz böyle Maşaallah Sübhanallah

Eki Görüntüle 1293014
Ellerinize sağlık

Ispanaklı demek, hiç yemedim biliyor musun ? Bizim evde ıspanak çok sevilir ilk fırsatta deneyeceğim ellerine sağlık harika görünüyorlar

tarifler kaçıncı sayfadaaa bulamadım oy vercem ama

Ispanaklı demek, hiç yemedim biliyor musun ? Bizim evde ıspanak çok sevilir ilk fırsatta deneyeceğim ellerine sağlık harika görünüyorlar
Teşekkür ederim canım
Bizim yörede çok yapılır.Kıymalı içli köfte harcına haşlanmış suyu iyice sıkılmış ıspanaklar ekleniyor.Çok güzel oluyor..Benim çocuklar en çok bunu seviyorlar..

Oyy ben de cok ozendim size kizlar, cok marifetlisiniz masallah ellerinize saglik benim aklimda manti var su aralar, yapip yapip koycam buzluga tabi becerebilirsem

ben hala beceremedim galiba neyse çok teşekkür ederim yine de :)
Her katılımcının konu başlığı var , mesela Kakuletanın mutfağından IZGARADA MARİNELİ ET gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…