۩۞۩๑ Et Yemekleri Yemek Yarışması ,Yarışmacı Röportajları ๑۩۞۩ben hala beceremedim galiba neyse çok teşekkür ederim yine de :)
Bu konuda tüm tariflerin resimleri ve konu linkleri var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
۩۞۩๑ Et Yemekleri Yemek Yarışması ,Yarışmacı Röportajları ๑۩۞۩ben hala beceremedim galiba neyse çok teşekkür ederim yine de :)
aa şimdi anladım eheheheHer katılımcının konu başlığı var , mesela Kakuletanın mutfağından IZGARADA MARİNELİ ET gibi![]()
Denemeden bilemezsinOyy ben de cok ozendim size kizlar, cok marifetlisiniz masallahellerinize saglik
benim aklimda manti var su aralar, yapip yapip koycam buzluga tabi becerebilirsem
![]()
Oyy ben de cok ozendim size kizlar, cok marifetlisiniz masallahellerinize saglik
benim aklimda manti var su aralar, yapip yapip koycam buzluga tabi becerebilirsem
![]()
cnm albümlerde war tüm resimler resimlerin altındada tarif linklaeri warben hala beceremedim galiba neyse çok teşekkür ederim yine de :)
Rica ederim canım tek tek bütün konuları incele, hakedene ver oyunu yani banaaa şimdi anladım ehehehe
teşekkürler :)
Aynen denemek lazim, onun hamuru nasil oluyorDenemeden bilemezsin
Benim dolap çok dolu o nedenle şimdilik sadece yapıyorum yiyoruz![]()
ehhehee ama hepsi nefis görünüyor yalnız acıktım galibaaaRica ederim canım tek tek bütün konuları incele, hakedene ver oyunu yani bana![]()
kızzz senin pizza nolduuuu hani fotooooOyy ben de cok ozendim size kizlar, cok marifetlisiniz masallahellerinize saglik
![]()
Yaaa o mantilar burda olcak var yaaa ben onlari nasil yirim nasil yirimYaptım ama bakalım yiyecekler mi herkez diyettebizim evde de bu sorun var millet yiyecek mantı bulamaz bizimkiler ay kilo alıcam diye diye emeğimi heba eder bazen şeytan diyor ki
![]()
Super oldu, yumusacik oldu hamuru, ilk tepsiyi yedik, kucuk tepsidekini cekip atarim birazdankızzz senin pizza nolduuuu hani fotoooo![]()
Tabiki canım.Yaaa o mantilar burda olcak var yaaa ben onlari nasil yirim nasil yirimhamurunu nasil yaptigini sen de atar misin canim bana
![]()
Tarif bana ait canımAynen denemek lazim, onun hamuru nasil oluyorsenin yaptiginin olceklerini atar misin bana bi ara
benim buzlukta sadece et var, arada bakliyatlari haslayip koyuyorum baska da bisi yok bari manti yapayim
![]()
Ellerine sağlık canımSuper oldu, yumusacik oldu hamuru, ilk tepsiyi yedik, kucuk tepsidekini cekip atarim birazdan![]()
Bize yolla biz yiyelimYaptım ama bakalım yiyecekler mi herkez diyettebizim evde de bu sorun var millet yiyecek mantı bulamaz bizimkiler ay kilo alıcam diye diye emeğimi heba eder bazen şeytan diyor ki
![]()
Bizim topicte hepsinden bol bol var.ooof offf nasılsınız hatunlar ? o ne yemekler öle akşam akşam içli köfte istedi canım bol yoğurtlu mantı bideee![]()