Akşama kadar oylar çoğalır inşaallahEşim Şehir dışında canım, çok iyi denk geldi zaman kazanıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşama kadar oylar çoğalır inşaallahEşim Şehir dışında canım, çok iyi denk geldi zaman kazanıyorum![]()
hayır hayır olmaaaağğzzz yapmayın bunu banaKatılacağım dedinKatılmazsan hepimiz küseriz
![]()
Nevreste adını listeye ekledi bile zor cayarsın :)
Sağol canım, görüşürüz![]()
Paşa paşa yemeğini yap, kuzu kuzu katıl
kankiş basit bişe yapıp rezil olmak istemiyomPaşa paşa yemeğini yap, kuzu kuzu katılZaten makarna ne ki çocuk oyuncağı, yaparsın yaparsın
![]()
Olmazsın olmazsın merak etme olmadı tek oyun benden çıkarkankiş basit bişe yapıp rezil olmak istemiyom![]()
KK yarışmalarında bir ilk olur bu kadar oy alırsanAkşam geldiğimde 253000 oluyormuş ne güzel olurdu demi Nevresteee
Neyse benim şimdi yine gitmem lazım OYLARINIZI BİZDEN ESİRGEMEYİN![]()
ahahaha cansın kansınOlmazsın olmazsın merak etme olmadı tek oyun benden çıkar![]()
O zaman seni bekliyoruzhayır hayır olmaaaağğzzz yapmayın bunu banasiz küserseniz ben naparım nirelere giderimm
![]()
Aferin sana Gelin HanımPaşa paşa yemeğini yap, kuzu kuzu katılZaten makarna ne ki çocuk oyuncağı, yaparsın yaparsın
![]()
Heryerde buluyorum ben kocamın akrabalarınıO zaman seni bekliyoruz
Aferin sana Gelin Hanım
Hazal'da görümcen sayılır oda hemşo![]()
Aynen öyleHeryerde buluyorum ben kocamın akrabalarınıKan çekiyor
![]()
ahahha vallaha mı ay bende diyorum bu hatun niye bu kadar becerikli bizim gelinimizmişde haberimiz yokmuşO zaman seni bekliyoruz
Aferin sana Gelin Hanım
Hazal'da görümcen sayılır oda hemşo![]()
ahahha vallaha mı ay bende diyorum bu hatun niye bu kadar becerikli bizim gelinimizmişde haberimiz yokmuş![]()
ahahhahaTabi canım, yoksa benim kişisel becerikliliğim değil, tamamen sizin gelininiz olmamdan kaynaklı bu hünerler
![]()
Kolay gelsin canımİyi akşamlar rakibelerimve kknın güzelleriPazardan şimdi geldim, marifetli bir kadın olarak pizza yapıcam
Batırmam inşallah hamurum güzel görünüyor ama
Yarışma ne kadar çekişmeli geçiyor, her an her şey olabilir sanki![]()
Aferin sana güzel taktikAy bu ney3 adetcik oy almışım
Çekilin şöyle vaatse vaat
KK nın orta yerine alışveriş merkezi dikcen çizdim hesapladım herşeyi hazır ... Vitrinleri izleyebilir elektronik ortamda alışveriş yapabilirsiniz
Teknolojide devrim
![]()
Sağol canım, koydum fırına iki hamur çıktı bi tane daha yapıcamKolay gelsin canımEminim çok güzel olur
Ben de içli köfte yapıyorum![]()