Bunları okuyunca sevmemekle çok haklıymışsınız.Ahçının patlıcan tarlası vardı galiba.ben patlıcan ile katılanlara oy vermiyorum onu diyeyim ...
12 yaşında bir gençlik kampına gittim 10 gün boyunca sabah patlıcan reçeli öğlen kızartması akşam da oturtmasını yiyince 30 yıldır patlıcan yemiyorum hatta nefret ediyorum. Sebze seven biri olarak büyük kayıp deniyor ama durum budur... 2 tarif arasında çok kaldım ...
Bir yıl kalma sözüne olur bu iş.
Ablacım bu tarifin sahibiKazen 1 Patlıcan 0
Benim babacığımda dayısının kızı yüzünden taze fasulyeden nefret ederdi, dayı kızı hergün fasulye pişirirmiş, babamda t.fasulye fobisi oluşmuş, yemezdi rahmetli
Nevreste,
kuzum niye demiyorsun abla oylama var diye, oy vereni imzaya ekleyecek yarışmacı kimdi
Bence biraz daha düşün1 hafta evet evet 1 hafta yanında da ayrıca....
evinin önünden her semte marmaray ,Çatısına srozki helikopter bahçesine aquapark artı Kazen'nin balıkları
Bende eklerim hemde hiç silmemKazen 1 Patlıcan 0
Benim babacığımda dayısının kızı yüzünden taze fasulyeden nefret ederdi, dayı kızı hergün fasulye pişirirmiş, babamda t.fasulye fobisi oluşmuş, yemezdi rahmetli
Nevreste,
kuzum niye demiyorsun abla oylama var diye, oy vereni imzaya ekleyecek yarışmacı kimdi
Şimdi baktım da benim oy verme butonum çalışmıyor.O zaman hepimize baklava ısmarla, yeni kural bu olsun, oy veren yarışmacıya hediye de versinTeselli armağanı gibi düşün
Hem imzama Mune yazarsam, korkarlar benden
Bundan sonra daha dikkatli olunAl işte patron patlıcan sevmiyor bitirdiniz beni , gömdünüz toprağıda örttünüz elinize sağlık
Tamam tamam şaka yaptım :) ilk vaatlerimiz geçerli, geliştirebilirizde :)Şimdi baktım da benim oy verme butonum çalışmıyor.Ah bu site çalışmaları hep bu yüzden.
Patlıcanlı tariflerimiz mevcutBen hiç bir yarışmada bu kadar kararsız kalmamıştım yaaaKaç defa baktım hatırlamıyorum bile.Seçim yapmak zor olacak bu defa.Hepsi biribirinden lezzetli görünüyor.. Ben patlıcan çok severim ki ,bayılırıımmm
Yalnız Nevreste birşey dikkatini çektimi ben teklifleri arttırdıkça şelalenin oyları artıyorBence biraz daha düşünbu vaatleri yapabilecek misin
Bu patlıcanı sarımsaklasaktamı saklasak,sarımlamasaktamı saklasakPatlıcanlı tariflerimiz mevcut
Tariflerini yazdık AblacımYalnız var ya şahane yemekler yapmışsınız, hepsine bayıldım, elleriniz emeklerinize sağlık, yediniz bitirdiniz değil mi hepsini
Hani ucundan kıyısından birer çatallıkta olsa müdiresine ayıran yok muinsan yemeden önce ayırırdı bende size oy yok
Ooooo açık artırma hızlandı.1 hafta evet evet 1 hafta yanında da ayrıca....
evinin önünden her semte marmaray ,Çatısına srozki helikopter bahçesine aquapark artı Kazen'nin balıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?