• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Yalnız var ya şahane yemekler yapmışsınız, hepsine bayıldım, elleriniz emeklerinize sağlık, yediniz bitirdiniz değil mi hepsini:KK70:
Hani ucundan kıyısından birer çatallıkta olsa müdiresine ayıran yok mu:KK59: insan yemeden önce ayırırdı bende size oy yok:KK70:
Ben beğenirsen paket yapıp yollayacaktım:KK23:
Iyice siyasetçilere döndük yanlız :-)

Yok canım ben bütün tekliflerimi geri çekiyorum aksi halde sabaha kalmaz şelale bayrağı diker :KK70:

Yalnız var ya şahane yemekler yapmışsınız, hepsine bayıldım, elleriniz emeklerinize sağlık, yediniz bitirdiniz değil mi hepsini:KK70:
Hani ucundan kıyısından birer çatallıkta olsa müdiresine ayıran yok mu:KK59: insan yemeden önce ayırırdı benden de size oy yok:KK70:
Yedik valla, ben tek basima 3 gunde zor bitirdim yaptigim yemegi, bilseydim sana yollardim yarisini Mune abla:KK53:

Şimdi bu verdiğimiz oylar bize yol su elektrik olarak geri dönecek mi Nevreste?
Malum bizde En'ler yarışmasında aday oluruz falan, acabaaa burdan oy vermek vaadiyle oy verebileceğim sinyalini mi versem ne yapsam:KK70:
Ay tövbe tövbeee resmen propaganda oldu, "adayınız bendeniz oy vermezseniz üzeriz":KK70:

Kakuleta: 37çocur: 95236 .!.:
Yalnız Nevreste birşey dikkatini çektimi ben teklifleri arttırdıkça şelalenin oyları artıyor:KK70::KK70:
Bundan anlaşıldığı üzere üyelerimiz vaadlere kanmıyor.:KK70:

ben patlıcan ile katılanlara oy vermiyorum onu diyeyim ...
12 yaşında bir gençlik kampına gittim 10 gün boyunca sabah patlıcan reçeli öğlen kızartması akşam da oturtmasını yiyince 30 yıldır patlıcan yemiyorum hatta nefret ediyorum. Sebze seven biri olarak büyük kayıp deniyor ama durum budur... 2 tarif arasında çok kaldım ...
Canimiz sagolsun napalim, ben de aksine patlicani cok severim ama patlican tursusu, patlican receli falan filan gibi degisik tatlara pek sicak degilim:KK53:

Şimdi bu verdiğimiz oylar bize yol su elektrik olarak geri dönecek mi Nevreste?
Malum bizde En'ler yarışmasında aday oluruz falan, acabaaa burdan oy vermek vaadiyle oy verebileceğim sinyalini mi versem ne yapsam:KK70:
Ay tövbe tövbeee resmen propaganda oldu, "adayınız bendeniz oy vermezseniz üzeriz":KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Mune'nin oyunu alma şerefine erecek oy verdiğiniz yarışmacı:KK52:

Back