Idolüm o benim de, bende o azim yok, benden bi Nevreste olmazEvet, her konusmamizda mutlaka vurgu yapiyo. Nevrestenin tantunisi cok guzel,masallah diye
Abartmayın hanımlarIdolüm o benim de, bende o azim yok, benden bi Nevreste olmaz
Benden Nevreste`nin N`si olmazIdolüm o benim de, bende o azim yok, benden bi Nevreste olmaz
Ne abartması, bence senin kendinden haberin yokAbartmayın hanımlar
YapmayınBenden Nevreste`nin N`si olmaz
Hanımlar vaadler ne?Oy verene yanında ne veriyorsunuz. Biraz propaganda yapın.
Nevreste reklamı için kaç para aldınızNe abartması, bence senin kendinden haberin yok
TriplerdeydimYapmayınSen nereye gitmiştin
Yok o beni bozar.Zaten proyum.Oy vereni de pro yapsinlar bence
Bir kucak dolusu öpücük
Ben tantuni yollayacağım adreslerini versinler
Tamam bekliyorumTriplerdeydimbu defa gec kaldim,bir dahaki yarismanda bende olucam hemsoomm 
Öyle gibi oldu demiNevreste reklamı için kaç para aldınız
Konuyu değiştirelim
Düş vallaTamam bekliyorumBeni kandırmayın peşinize düşerim
Bende yemeğimden göndereyim :) Yanında da fincan kek yapıp yollarım, 1 kutuda çikolata koyarım :)Yok o beni bozar.Zaten proyum.
Öpücük karın doyurmuyor.
Adra bunu beğendi.
Evet daha fazla utandırmayınÖyle gibi oldu demi
Doğal olarak gelişti, seni sevmek, beğenmek için rüşvete gerek yok ki
Neyse tamam yeter bu kadar utandırdığımız
Heyecanla oyların artmasını bekliyoruz işte, 5Gün böyle geçecek heralde
Çek mi olsun nakit mi canim?
Anlaştık HemşomDüş vallagelcem söz :)
Nevoş bak gör hizmette sınır yok.Bende yemeğimden göndereyim :) Yanında da fincan kek yapıp yollarım, 1 kutuda çokolata koyarım :)
:) buralarda olcaz tabi, Yok canım sıralamaya takılmıyorum zaten, hakeden kazanır inşallahEvet daha fazla utandırmayın
5 gün boyunca buralarda olunEğlencenin tadını çıkarın.Sıralama umrunuzda olmasın Ben kaçkez katıldım sayısını bilmiyorum
Yemekten sonra, tatlısız olmaz sonuçta demi :) Alayım hadi oylarıNevoş bak gör hizmette sınır yok.Çikolataya da hiç dayanamam. Güzel teklif canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?