Biz senle patlicangiller olduk bu yarismada
Iyi gecelerBen kaçtım iyi geceler kızlar.Bol oylar herkese.
anam :) hadı bakalım et yemegı olmasın bıde duduklude pısenlerde nolmasın onlar zor gelıyo banaElkremi ilk yarışmacımız herkes şahit
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendiniYedik valla, ben tek basima 3 gunde zor bitirdim yaptigim yemegi, bilseydim sana yollardim yarisini Mune abla
Allahtan bi mani cikmazsa ben de katilirim, makarna yapmak bizim isimiz2. yarışmacı adayımızda belli oldu
Tamam anlaştık listeye yazdım sizianam :) hadı bakalım et yemegı olmasın bıde duduklude pısenlerde nolmasın onlar zor gelıyo bana
Tamam Abla hemen diskalifiye ediyoruzYani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini
Nevreste yasemini eleyin ablasına kebap yollamadı
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini
Nevreste yasemini eleyin ablasına kebap yollamadı
Tesekkur ederimmmVe tabiki patlıcanın en muhteşem haline sevgili B BayanHicKimse ' nın kürdan kebabına gitti oyumKatılan herkesin ellerine,emeğine sağlık.Hepsi harikaydı ama dedim ya ben patlıcanı çoook severim
Tamam canım anlaştıkAllahtan bi mani cikmazsa ben de katilirim, makarna yapmak bizim isimiz
arada kucuk kacamak lazım zatenBitircem diye gobegim catladi zaten, diyet miyet kalmadi valla, esime de soylemedim yarismaya katildigimi, adam diyor ki nerden esti bu boyle, ben izinliyken yapmazsin calisirken yaparsin diyor, o da iskillendi izinliyken makarna corba yiyoz, kebaplari ben goturuyorum
Tamam edin bakalim, enler oylamasi acilinca ben de dicem diskalifiye edin bunlari diyeTamam anlaştık listeye yazdım sizi
Tamam Abla hemen diskalifiye ediyoruz
Bu kucuk kacamak bana pahaliya patladiarada kucuk kacamak lazım zaten
Benim de uykum geldi, iyi geceler canim, belli olmaz daha oylama devam ediyor2 yi görmeden yatırıyorsunuz ya beni ne diyim bilemedim, iyi geceler diyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?