Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Biz senle patlicangiller olduk bu yarismada

Nerden biliyim canım , başıma gelene bakar mısın gelsin patron patlıcanlı tariflere benden oy çıkmaz desin, Nasıl bir şans bende ki nasıl anlamadım dur dur gel patlıcanı sevme ye balıkları gel patlıcanı sevme Bu şamar kafamaydı

Yedik valla, ben tek basima 3 gunde zor bitirdim yaptigim yemegi, bilseydim sana yollardim yarisini Mune abla
Yani yasemin abla diyorsun ama yaptığın kürdan kebabından ablanı mahrum ediyorsun, ben severim kürdan kebabını, birde tek başına yedim diyor, bende var 3 boğaz, biz afiyetle yerdik neden bitireyim diye yordun kendini
Nevreste yasemini eleyin ablasına kebap yollamadı

anam :) hadı bakalım et yemegı olmasın bıde duduklude pısenlerde nolmasın onlar zor gelıyo bana
Tamam anlaştık listeye yazdım sizi
Tamam Abla hemen diskalifiye ediyoruz

Bitircem diye gobegim catladi zaten, diyet miyet kalmadi valla, esime de soylemedim yarismaya katildigimi, adam diyor ki nerden esti bu boyle, ben izinliyken yapmazsin calisirken yaparsin diyor, o da iskillendi izinliyken makarna corba yiyoz, kebaplari ben goturuyorum

arada kucuk kacamak lazım zaten

Bu arada oyum Nevreste'ye gitti kesinlikle canım çekmişti görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…