- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmm çokk teşekkür ederimBen seninkini de cok begendim ama bugun hamburgerli pizza yedim. Kasarli oluncajiglypuff un ki tanidik geldi. Oyumu ona verdim takma bence seninki de guzel yani ama istersen degistireyim oyumu.
![]()
cnmm çokk teşekkür ederim![]()
Daha iyi bir fikrin varsa tekliflere açığım.Kutumu mu açtırsam acaba?
Güzel fikirmişBeni 2 yapanın adını imzama yazıcamNeyse canım sen kutunu aç
Ama sen ikna olacak gibi görünmüyorsun ki ver şu oyunu bana
![]()
A mı desem B mi desem acaba?Yemekten sonra, tatlısız olmaz sonuçta demi :) Alayım hadi oyları![]()
Siz bu gidişle sermayeyi kediye yüklersiniz.Ben çikolatalı pasta yaparım istersen tatlı da yaparım![]()
cnm korurum ben seni sen zaten değiştirmezsinOyumu degistirmem icin bana baski yapiyorlar jigly. Beni korumaya al.![]()
Ortalığı karıştırıp, bizi birbirimize mi düşürcenA mı desem B mi desem acaba?![]()
Bir yıl kalma sözüne olur bu iş.Beni 2 yapanın adını imzama yazıcamNeyse canım sen kutunu aç
Ama sen ikna olacak gibi görünmüyorsun ki ver şu oyunu bana
![]()
Aaaaa kuru iftira.Ortalığı karıştırıp, bizi birbirimize mi düşürcen![]()
O zaman hepimize baklava ısmarla, yeni kural bu olsun, oy veren yarışmacıya hediye de versinAaaaa kuru iftira.Sizi birbirinizle kaynaştırıyorum.
![]()
Hangi iki acababen patlıcan ile katılanlara oy vermiyorum onu diyeyim ...
12 yaşında bir gençlik kampına gittim 10 gün boyunca sabah patlıcan reçeli öğlen kızartması akşam da oturtmasını yiyince 30 yıldır patlıcan yemiyorum hatta nefret ediyorum. Sebze seven biri olarak büyük kayıp deniyor ama durum budur... 2 tarif arasında çok kaldım ...
Sen oyu bu sözünle kaybettin geçmiş olsunO zaman hepimize baklava ısmarla, yeni kural bu olsun, oy veren yarışmacıya hediye de versinTeselli armağanı gibi düşün
![]()
Patlıcan olmayan tariflerimiz mevcutben patlıcan ile katılanlara oy vermiyorum onu diyeyim ...
12 yaşında bir gençlik kampına gittim 10 gün boyunca sabah patlıcan reçeli öğlen kızartması akşam da oturtmasını yiyince 30 yıldır patlıcan yemiyorum hatta nefret ediyorum. Sebze seven biri olarak büyük kayıp deniyor ama durum budur... 2 tarif arasında çok kaldım ...
Baktım çok naz yapıyor, Takdik geliştireyim dedim :)Sen oyu bu sözünle kaybettin geçmiş olsunVaatte bulunacaksın unutma
![]()
Taktiğin tutarsa bundan sonra kullanırızBaktım çok naz yapıyor, Takdik geliştireyim dedim :)