Selamlar herkese konunun sıkı takipçisiyim yemek yemeye seven bir olaraksunumlarıyla katılan tüm arkadaşların ellerine emeğine sağlık .
Oyumu bu kategoride de kullandım ali nazik en sevdiğim yemeklerden biri oyum oraya
O zaman ilk üçe sadece pro kart verelim hediye bölüneceğine bir kişi memnun olsun istemiştik. O zaman hediyeyi komple kaldıralım ilk 3 kişiye pro kart verelim
Valla bende pro karta talibim hediye kısmı şurda kalsın derim :)
Kız memetör
Allah iyiliğini versin okuyunca gözlerim parladı nedense
E pro kartlilar nolacak:26:yahu bana ne dusmushse artık zaten hediye alamicam
Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasınitirazım var hakim bey o zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasin amonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım
E başka onerisi olan var mı?
çok teşekkür ederimoyum islim kebabının harika görünüyo...
diğerleride süperdi...
hepinizin ellerine sağlık...
bence de pro karttan daha iyi hediye mi olur?O zaman ilk üçe sadece pro kart verelim hediye bölüneceğine bir kişi memnun olsun istemiştik. O zaman hediyeyi komple kaldıralım ilk 3 kişiye pro kart verelim
kosu bandi hediye ederlerse soz sana vericem cornidüşündüğün şeye bak bana hediye edersin azimmm
cok tatlisin yaa bir karar uygulamaya konulduktan sonra gecerlidir..onceden verilen haklar geri alinmaz
kosu bandi hediye ederlerse soz sana vericem corni
o senin tatliligin bebekim
O zaman ilk üçe sadece pro kart verelim hediye bölüneceğine bir kişi memnun olsun istemiştik. O zaman hediyeyi komple kaldıralım ilk 3 kişiye pro kart verelim
Sen hediyeyi kap sonra sira bize gelince hediye olmasınitirazım var hakim bey o zaman hediye alan arkidisler de hediyelerini geri yollasin amonra kahve makinesi ni bi yikayiver canim,safo mısır makinesini,lisa bacim baharatliklari alalım
E başka onerisi olan var mı?
E pro kartlilar nolacak:26:yahu bana ne dusmushse artık zaten hediye alamicam
Pro üyeliği olanlar zaten bu hediyeyi istedikleri bir arkadaşlarına hediye edebiliyorlar..Hediye ettigi arkadaşıda ona bir mutfak eşyası alsın hediyeleşsinler işte
Merhaba
Pro üye olanlar sadece ilk yarışmada başkalarına devretti sonrakilerde bu durumu iptal ettik. Bunun açıklamasını yapmıştım
sebze tatlısı:26:
Merhaba
Pro üye olanlar sadece ilk yarışmada başkalarına devretti sonrakilerde bu durumu iptal ettik. Bunun açıklamasını yapmıştım
patlıcan tatlısı bile var ya, bayılıcım, havuçlu keke zor adapte olmuşken bide patlıcan çıktı
offf amma çok sayfa yazılmış yaa okumaktan gözlerim yoruldu
çok absürt konuşmalar yapan arkadaşlar olmuş
bence çok gereksiz olmuş
herkes amaç eğlenmek diyordu ama öyle değilmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?