evet ayrıca şunu da demek gerek daha oylama bitmemişken ben birinciydim ama yarışmadna çekilerek arkamdan gelenin önünü açıyorum ve buna vesişle olduğum için haz duyuyorum demekte böyle birşey değil mi şimdiden birincilğini zaten ilan etmek. Ve yarışmadan çekilirken bile lafını söyleyipte gitmek. Neden evet yemeğim kazen tarafından da kategirye uygun bulunmadı bunu söyledi, ben bilemeyebilirim ama sonradan anladım uygun olmadığını onay vermiş oldum dedi kazen neden gerçek nedeni demedi de ben arkamdakinin önünün açmak için gidiyorum ben zaten birinciyim oylarımla diyerek giti
tam yarım saattir konunun başlangıç noktasını araştırıyorum ve sonunda buldum ve şimdi daha bi hak verdim kadına.hiç kimse uğraştığı emek verdiği bi nimete laf söyletmez hanımlar.empati yapın biraz.resmen dalga geçerek yaptığı şeyi yerle bir ederek imalarda bulunulmuş bence.noktalama işaretlerine takılmışsınız bide,kadının tüm mesajlarında var o ünlemler,demekki türkçesi çok iyi.üstüne basacak yeri iyi biliyor...neyse sitenin sahibi daha iyi bilir ama bence çok uzadı yani.kadına kuyruğuna basılmış diyorsunuz,afedersinizde hayvanmı o? elosanında neden bu kadar kırıldığını daha iyi anladım şimdi,dalga geçen arkadaşlarıda ayıpladım şahsen.merak edenlere bulduğum linki vereyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/321579-eski-dostlar-buyrun-topigime-31734.html#post29318270
tam yarım saattir konunun başlangıç noktasını araştırıyorum ve sonunda buldum ve şimdi daha bi hak verdim kadına.hiç kimse uğraştığı emek verdiği bi nimete laf söyletmez hanımlar.empati yapın biraz.resmen dalga geçerek yaptığı şeyi yerle bir ederek imalarda bulunulmuş bence.noktalama işaretlerine takılmışsınız bide,kadının tüm mesajlarında var o ünlemler,demekki türkçesi çok iyi.üstüne basacak yeri iyi biliyor...neyse sitenin sahibi daha iyi bilir ama bence çok uzadı yani.kadına kuyruğuna basılmış diyorsunuz,afedersinizde hayvanmı o? elosanında neden bu kadar kırıldığını daha iyi anladım şimdi,dalga geçen arkadaşlarıda ayıpladım şahsen.merak edenlere bulduğum linki vereyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/321579-eski-dostlar-buyrun-topigime-31734.html#post29318270
Ne oluyor burda dağılın bakiyim ben geldimmm yokdum diye coştunuz değilmi
evet ayrıca şunu da demek gerek daha oylama bitmemişken ben birinciydim ama yarışmadna çekilerek arkamdan gelenin önünü açıyorum ve buna vesişle olduğum için haz duyuyorum demekte böyle birşey değil mi şimdiden birincilğini zaten ilan etmek. Ve yarışmadan çekilirken bile lafını söyleyipte gitmek. Neden evet yemeğim kazen tarafından da kategirye uygun bulunmadı bunu söyledi, ben bilemeyebilirim ama sonradan anladım uygun olmadığını onay vermiş oldum dedi kazen neden gerçek nedeni demedi de ben arkamdakinin önünün açmak için gidiyorum ben zaten birinciyim oylarımla diyerek giti
Ve malesef bir editör olarak da yaptığı hiç yakışık değildi.
Elossa' nın bazı konularda özellikle başka topiklerde edilen muhabbetlerinden dolayı tepsikisinde haklı olduğunu düşünsem de protesto amaçlı mı yoksa gerçekten yemeğin pilav kategorisinde değerlendirilmesinin daha doğru olacağını düşündüğünden mi çekildiğini bilmiyorum. açıkçası çekilmesini doğru buldum ama o iğneli mesajını hiç hoş bulmadım Elossa. bu resmen şampiyon belli ikinci kim gibi bir mesajdır ve sana yakışmadı.
Yanılmıyorsam ki yanılmıyorum ; çorbalar kategorisinde de hopefor , yarışma devam ederken kişisel sebeblerinden ötürü yarışmadan çekilmişti . Ankette isminin karşılığında yarışmadan çekilmiştir ibaresi yer almıştı ve o günden sonra oy almamıştı.
Yani madem olay bu raddeye geldi , '' show must go on '' tadına bürünmesin bence , kurallar gereği çekildiyse çekilmiştir .
Ayrıca neden hala herkes pilav mı et mi derdinde bu yemek anlamış değilim . Keyifli bir yarışma organizasyonu isteniyorsa , kendi aramızda tarifler paylaşıp , eğlenmekse amaç ; engelleyin şu oy vermek için alınan üyelikleri , görün bakalım yemeğinizin de yarışmanızın da tadı tuzu kaçıyor mu ? Keyif kaçıran , şaibe denilen kısım belli iken , ısrarcı olmanın anlamı yok . Öyle değilse bile , böyle düşünen bizler fesatsak bile , üyelerinin talebini yerine getirmekten kime ne zarar gelir ki ?
Herşeyin başlangıcı budur . Birilerinin kuyruğuna basılmışsa da ilk bu şekilde basılmıştır.
konunun başını bilmiyorsunuz ama bi önce ki yaptığınız yorumda sanki olayların içindeymişsiniz gibi yorum yapmıştınız
yani link paylaşmak istiyorsanız direkt yapıştırın linki bu kadar kasmaya gerek yok
önceki kategorilerde de şakayla karışık elossa sen katılma demiştim
oda katılmayıp diğer yarışmacıların önünü açayım gibi bir şey yazmıştı
o zamanda hoş bulmamıştım şimdide aynısı olunca hoş bulmadım..
bence kadınlar arasında yarışma yapmak çok riskli ..başlarda iyi niyet gösterileri olur ama hep sonunda kavga tartışma:26:
bizdeki hırsı toplayıp nasaya yollasalar uzayda yeni gezegen yaparlar:))
Ben Weiss.
Elossa degilim.
Fikrimi savunan bir üyeyim.
Yukarda nedenini merak ettiginiz konulari Kazen beye iletin.
Ben bunlari bilemem.
Halada savundugum fikrimin arkasindayim!
Vicdanim ne diyorsa bende onu derim.
Burada konusulanlardan bile kirilan arkadaslar varken, empati yapan her insan elossa ninda " haketmedi" kelimesine ne kadar kirilacagini az cok anlar.
Empati yapiyorum, vicdanimi dinliyorum ve elossa ya haksizlik yapilmistir diyorum.
Fikrim bu, sonuna kadar arkasindayim!
Türkçesi mi iyi ? Ünlemden bunu mu çıkardınız ?
Ozaman bizde farklı farklı başlıklarda ünlemle atarlanalım, hoş olur mu ? Link vermek size mi düştü ?
ben sizin " demedim" dedğiniz bie kelimeyi gösterdim size neden oyların bitmesine az süre kalmuşken bu yapıldı dediniz sonra demedim dediniz onu gösterdim. Kazen beye ileteceğim birşey yok kendisi dedi zaten evet kategoriye uygun değil farkedemedim bilemedim diye. Elossa da o yüzden çekildi. Elossa kırılmış olabilir ama Nevrste hişç kırılmadı mı, Elossa giderken dediği laflarla aynı şeyi yapmış olmadı mı. Siz asıl biraz empati kurun objektif olun tek taraflı bakmayın ben elossa kırılmamıştır demiyorm o da kırılmıştır iki tarafta kırıldı ama.
bakın Elossa yarışmadan çekilerek doğru bir karar vermiştir ama giderken de iğneleri batırmak niye. açıkça belli oluyor ki nevreste' ye söylemiş o sözleri yani nevreste' nin birinci olacağını düşünüyor kısaca sa bana gelecek oylar ben çekilince nevreste' ye gidecek gibi birşey diyor. ne malum nevrestenin kazanacağı ? belki sey_ren kazanacak belki datlucadu son anda atak yapacak ne malum ? Elossa bu mesajıyla açıkçası benim aklımda soru işareti bıraktı şaibe mi oluyor bu yarışmalarda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?