Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .

Ve şunu da söylemek istiyorum. Tartışsam da anlaşamasam da sitedeki editörler saygı çizgisini her zaman korumuşlardır.

Ve malesef bir editör olarak da yaptığı hiç yakışık değildi.

konunun başını bilmiyorsunuz ama bi önce ki yaptığınız yorumda sanki olayların içindeymişsiniz gibi yorum yapmıştınız

yani link paylaşmak istiyorsanız direkt yapıştırın linki bu kadar kasmaya gerek yok

Biz de saftık

Ne oluyor burda dağılın bakiyim ben geldimmm yokdum diye coştunuz değilmi

şu anda dünyayı kurtarıyoruz .
vay x in yemeği niye eleştirildi diye.
Kalp kırmaktan bahsedip nevoşumuzun burnundan getirdiler yarışmayı.
Zaten böyle olacağı belliydi de 3 yarışmadır olmaması beni düşündürdü.Yine de umut var ya kk da.
evet dağılabiliriz.

Ben Weiss.
Elossa degilim.
Fikrimi savunan bir üyeyim.
Yukarda nedenini merak ettiginiz konulari Kazen beye iletin.
Ben bunlari bilemem.
Halada savundugum fikrimin arkasindayim!
Vicdanim ne diyorsa bende onu derim.
Burada konusulanlardan bile kirilan arkadaslar varken, empati yapan her insan elossa ninda " haketmedi" kelimesine ne kadar kirilacagini az cok anlar.
Empati yapiyorum, vicdanimi dinliyorum ve elossa ya haksizlik yapilmistir diyorum.
Fikrim bu, sonuna kadar arkasindayim!

arkadaşın verdiği linke bakarsanız haketmedi diye bir kelime söylenmediğini görürsünüz.

önceki kategorilerde de şakayla karışık elossa sen katılma demiştim
oda katılmayıp diğer yarışmacıların önünü açayım gibi bir şey yazmıştı
o zamanda hoş bulmamıştım şimdide aynısı olunca hoş bulmadım..
bence kadınlar arasında yarışma yapmak çok riskli ..başlarda iyi niyet gösterileri olur ama hep sonunda kavga tartışma:26:
bizdeki hırsı toplayıp nasaya yollasalar uzayda yeni gezegen yaparlar:))

bakın Elossa yarışmadan çekilerek doğru bir karar vermiştir ama giderken de iğneleri batırmak niye. açıkça belli oluyor ki nevreste' ye söylemiş o sözleri yani nevreste' nin birinci olacağını düşünüyor kısaca sa bana gelecek oylar ben çekilince nevreste' ye gidecek gibi birşey diyor. ne malum nevrestenin kazanacağı ? belki sey_ren kazanacak belki datlucadu son anda atak yapacak ne malum ? Elossa bu mesajıyla açıkçası benim aklımda soru işareti bıraktı şaibe mi oluyor bu yarışmalarda diye

Yanılmıyorsam ki yanılmıyorum ; çorbalar kategorisinde de hopefor , yarışma devam ederken kişisel sebeblerinden ötürü yarışmadan çekilmişti . Ankette isminin karşılığında yarışmadan çekilmiştir ibaresi yer almıştı ve o günden sonra oy almamıştı.

Yani madem olay bu raddeye geldi , '' show must go on '' tadına bürünmesin bence , kurallar gereği çekildiyse çekilmiştir .

Ayrıca neden hala herkes pilav mı et mi derdinde bu yemek anlamış değilim . Keyifli bir yarışma organizasyonu isteniyorsa , kendi aramızda tarifler paylaşıp , eğlenmekse amaç ; engelleyin şu oy vermek için alınan üyelikleri , görün bakalım yemeğinizin de yarışmanızın da tadı tuzu kaçıyor mu ? Keyif kaçıran , şaibe denilen kısım belli iken , ısrarcı olmanın anlamı yok . Öyle değilse bile , böyle düşünen bizler fesatsak bile , üyelerinin talebini yerine getirmekten kime ne zarar gelir ki ?

Herşeyin başlangıcı budur . Birilerinin kuyruğuna basılmışsa da ilk bu şekilde basılmıştır.

Türkçesi mi iyi ? Ünlemden bunu mu çıkardınız ?
Ozaman bizde farklı farklı başlıklarda ünlemle atarlanalım, hoş olur mu ? Link vermek size mi düştü ?

Yok Ausencia,bizler fesatız ve ortalığı bulandırıyoruz.

şunu anlamıyorum biri anlatsın; nevrestenin de yazdığı bir geyik topiğinde iki arkadaş maklube yemek değil pilav yazmış..sonra elossa gelmiş yemeğini savunmuş..buraya kadar tamam..

ancak yönetim d ebu yemeği pilav olarak kabul etmiş ve arkadaş yarışmadan çekilmiş..bu da tamam..peki yarışmadan çekilirken bence sadece o topiği değil yarışmaya katılan dieğr arkadaşları da rencide edici o cümleler neden kurulmuş?

konu o tpikte değil burada paylaşlıyor,yarışma burada yapılıyor değil mi?

off neyse,herkese başarılar diliyorum

Son düzenleme:

bunu söylediğinden haberim yoktu benim gerçekten o zaman da ayıp etmiş. ben bu yarışmaları çok seviyorum çok güzel tarifler geliyor ben de denemiş oluyorum hatta biraz fanatiklik yapıp heyecanla sonuçları bekliyorum oy verdiğim kişilerin birinci olmasını isteyerek, hoşuma gidiyor.

Elossa her halükarda yarışmadan çekilmeliydi bence ama çekilirken'' arkadaşlar kırgınım kızgınım neyse işte çekiliyorum arkadaşlarıma başarılar diğer kategorilerde görürsünüz siz :) ' diye küçük bir espri bile yapar çekilirdim kenara ama o mesaj neyin nesidir anlamadım. dediğim gibi tepkisinde haklı buluyordum topiklerde konuşulanlar için ama gözümde haklıyken resmen haksız duruma düştü hiç ummazdım ondan böylesi bir mesajı

ben sizin " demedim" dedğiniz bie kelimeyi gösterdim size neden oyların bitmesine az süre kalmuşken bu yapıldı dediniz sonra demedim dediniz onu gösterdim. Kazen beye ileteceğim birşey yok kendisi dedi zaten evet kategoriye uygun değil farkedemedim bilemedim diye. Elossa da o yüzden çekildi. Elossa kırılmış olabilir ama Nevrste hişç kırılmadı mı, Elossa giderken dediği laflarla aynı şeyi yapmış olmadı mı. Siz asıl biraz empati kurun objektif olun tek taraflı bakmayın ben elossa kırılmamıştır demiyorm o da kırılmıştır iki tarafta kırıldı ama.

Türkçesi mi iyi ? Ünlemden bunu mu çıkardınız ?
Ozaman bizde farklı farklı başlıklarda ünlemle atarlanalım, hoş olur mu ? Link vermek size mi düştü ?

yok ortaam ya link vermesi iyi oldu yoksa bire bin katarak anlatılıyor.Sanki arkadaşlar sayfalar dolusu elossanın yemeğinden bahsetmişler itiraz etmişler yok bilmem daha neler yapmışlar neler gibi bir hava oluşturuluyor.

Sonuçta oy kullanılıyor bu yarışmada değil mi.
İnsanlar kime oy verir ???
birinci olmayı hakettiğini düşünenlere,birinci olmasını istediğine oy verir.
O zaman yarışmaya katılan herkesin başkasına oy verenlere küsmesi mi lazım sen neden benim 1.liği hakettiğimi düşünmüyorsun diye.
Azıcık mantık yahu ,buranın yaş ortalaması kaç ??azıcık olgunluk ....

inanamiyorum konu nerelere gelmis

arkadaslar kendi aralarinda et yemegi degil pilav denildi,bunda bukadar uzatilacak ne var anlamadim
herseye cici bici dencek hali yok,elestiryede acik olunmali

birde merak ettigim elossa geyik topiclerin yanindan gecmezdi dün ne olduda oraya ugradi :44:
yoksa ordaki arkadaslarimi takip ediyordu

ortaligin karismasinin sebebi tek elossadir, okadar büyütülmesi gereken önemli birsey yoktu cünkü ortada

Boşuna uğraşmayın.Weiss kendini sadece Elossa'nın haklı olduğuna o kadar şartlandırmış ki aksini kabul etmiyor.

Biz sayfalardır yazıp çiziyoruz.

Neyse hiç değilse,şapka düştü kel göründü.

Haklisin cincik.
Bende tam olarak Nevresteye söyledigini düsünüyorum.
Ama bu durumda üzülen taraf hem nevreste hem elossa oldu.
Olay tamamen nevreste yi savunmak isteyen bir arkadasin bilicsizce sarfettigi sözlerden dolayi bu raddeye geldi.
O arkadas " hakaden nevrestedir pilav üstü et degil" tarzinda yazdigi talihsiz bir cümle olaylari bu noktaya gitirmistir.
Aslinda Elossa ve nevreste birlik olup " ne demek o haketmedi su haketti, yarismaya katilan herkes emek harcamistir, herkes haketmistir" deseydi olaylar bu noktaya gelmezdi.
Biz millet olarak böyleyiz aslinda.
Takim tutariz, karsi takimin rtaraftarina, takimina demedigimizi birakmayiz, yada sevdigimiz sanatcida, siyasi görüsümüzde hep böyleyizdir.
bir tarafi karalamanin diger tarfi yüceltecegini saniriz ama hep iki tarafida alcaltiriz!

Neyse ya iyi aksamlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…