- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
nevreste arkadaşım ve ona oy verdim.ama arkadaşım olduğu için değil bu kategoride en çok onu beğendiğim için..
çorbalarda da yarışmıştı ama o zaman oyumu hiç tanımadığım adını dahi burada duyduğum safahat'a kullanmıştım..
isteyen arkadaşına,isteyen beğendiği yemeğe oyunu verir..bu ikisi de bana olağan geliyor..kişilerin tercihidir,saygı duyarım..
elossa'yı takdir eden ve beğenen biriydim ve bunu hep belirtirdim fakat yarışmadan çekilirken 1.olacak arkadaşın önünü açıyorum gibi bir tabir çok çirkin..bu cümle yarışmaya katılan diğer arkadaşlara büyük haksızlık..hiç yakışmadı elossa hem de hiç..
Evet çok kırıcı sözler karşısındaki gereken onurlu davranış..Bundan daha sert olamazdınız herhalde..Ya da daha nasıl sert olunabilir mi demeliyiz..
Nasıl bir haz dünyasıdır bu, inanılmaz.
Herkese merhaba:)
Bur da lütfen bir tarafı tutarken diğer tarafı kırabileceğinizi unutmayın...((
Ama burda ki yorumlar hiç hoş olmuyor kusura bakmayın üzerime alıyorum((
Arkadaşa oy vermekle ne alakası var bu durumun ben anlayamıyorum, deniz ürünlerinde de ben oyumu Ausencia'ya vermiştim ve hiç konuşmuşluğumuz bile yok, göze ve damak tadına hangisi hitap ediyorsa o seçiliyor kadiş :44:
Evet belkide diger yarismacilar buna kirilmistir.
Elossa kelimelerini secerken, onlari kiracagini düsünememistir belkide.
Ama kedi bile kuyruguna basilinca tirmalar.
O kadar kirici lafin ve hayalkirikliginin sonucunda böyle söylemeside kusura bakmayin ama kirilan bir kalbin iniltisidir.
Evet belkide diger yarismacilar buna kirilmistir.
Elossa kelimelerini secerken, onlari kiracagini düsünememistir belkide.
Ama kedi bile kuyruguna basilinca tirmalar.
O kadar kirici lafin ve hayalkirikliginin sonucunda böyle söylemeside kusura bakmayin ama kirilan bir kalbin iniltisidir.
Elossa'nın kalbi kırılmış olabilir ama bu, onun da başkasını kırmasını gerektirmezdi.
Hem birinci olacağını söylemesi için henüz çok erkendi, ortada öyle büyük bir oy farkı da yoktu.
Elossa kelimeleri seçerken kimsenin kırılacağını düşünmüyor, ama basit bi ''o et yemeği mi ya'' cümlesine kuyruğuna basılırcasına tırmalıyor bu mu yani.
Biz burada şaibeli oylardan bahsediyoruz neden herkesdavranıp, görmezden geliyor.
Ama iş kalp kırıklığına gelince elossa üzüldü, elossa kırıldı.
Elossa gelip herkese çok güzel lafını koydu ve gitti, olan budur. Kimsenin üzüldüğü kırıldığı falan yok, gerçekleri konuşalım.
Benim savundugum, bir itiraz varsa bastan yapilmasi, bastan yapilmamissa oylamanin sonuna dogru itiraz edilmesinin dogru olmadigidir.
Halada ayni kanidayim.
Bastan itiraz edilmemisse neden oylama bitmek üzereyken itiriraz ediliyor ki?
Bu haksizliktir.
Ben olsam bende cekilirdim yarismadan, cünkü gururuma yediremem " hakki olmayan biricilik aldi" gibi bir düsünce olur diye cekilirim yarismadan.
işte burada yazmışsınız neden baştan yapımadı da oylamanın sonuna doğru yapıldı demek oyları etkileme çabası olduğunu ima etmektir kaldı ki birilerine göre kategriye uygunolmadığı için haketmediği düşünülrbilir ama üstüne basarak söylüyorum burada bu topiklerden birinde yazılan ve başkalarını bu yüzden etkileme ihtimali olmayan şeyler neden böyle sorun oldu elossa burada bnları yazmadan önce kimin haberi vardı bu konuşulanlardan elossa gelirdi topikte gördüğünde rahatsızlığını dile getirirdi olay kapanırdı buraya kadar kim taşıdı ve büyüttü bu olayı nevreste mi. Topik içinde kendi topiğinde herkes ya bence o haketmiyor daha et yemeklerine uygun yemekler var denir haa geklip burada asöylenirdi tamam haklısınız. Eğr kendine güveniyorsa, yemeğinin kategirye uygun olduğunu düşünüyorsa çekilmezdi neden çekilsin herkesin düşüncesi kendine derdi onur kırıcı birşetde söylenmedi o pilav et yemeği değil kategoriye uygun değil, o yüzden haketmiyor demek kişisel birşey değil ki. Zaten kazen de kategoriye uygun olmadğını, ama kendisinin bunu bilemeyeceğini söylemiş sonradan kabl etmiş bunu ve elossa da zatenn katefotiye uygun olmadığını düşündüğü için çıkmış yarışmadan.
tam yarım saattir konunun başlangıç noktasını araştırıyorum ve sonunda buldum ve şimdi daha bi hak verdim kadına.hiç kimse uğraştığı emek verdiği bi nimete laf söyletmez hanımlar.empati yapın biraz.resmen dalga geçerek yaptığı şeyi yerle bir ederek imalarda bulunulmuş bence.noktalama işaretlerine takılmışsınız bide,kadının tüm mesajlarında var o ünlemler,demekki türkçesi çok iyi.üstüne basacak yeri iyi biliyor...neyse sitenin sahibi daha iyi bilir ama bence çok uzadı yani.kadına kuyruğuna basılmış diyorsunuz,afedersinizde hayvanmı o? elosanında neden bu kadar kırıldığını daha iyi anladım şimdi,dalga geçen arkadaşlarıda ayıpladım şahsen.merak edenlere bulduğum linki vereyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/321579-eski-dostlar-buyrun-topigime-31734.html#post29318270
Evet henüz birinci olmamisti ama bunu " haketmedi birinciligi" gibi yorum yapan arkadaslara söylemek gerek.
Daha sonuc bile belli degilken " haketmedi" ne demek arkadasim demek gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?