Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .

Ya Nevresteye yapılan haksızlık ?
Tek gözünüzü kapatıyormusunuz vicdanınızı dinlerken ?
Hayret birşey ya, bahsi geçen insanlar bu forum'un en saygılı, en nazik bayanlarındandır üstelik, başlıkta öyle...Saldıran, sürekli aksiyon olan bir başlık değil orası. İnsanlar kendi halinde. Ünlem işareti de araç olmaktan çok amaç olarak kullanılmaya başlandı. Son derece itici, her cümlede ünlemi kullanmak...

yemek kısmını bilemem pilavmıdır etmidir emek vermiş ellerine sağlık
o zaman belki şaka yaptı ama hoş olmadı diye düşünmüştüm
şimdide aynısı olunca elossaya yakıştıramadım ..
topiğinde yemek paylaşır takip ederdim ..

Son düzenleme:
Yeter arkadasim allah askina, sakin ve sabirli olmak istiyorum ama nafile.
Tamam nevresteyi cok seviyorsunuz, tamam nevreste kirilmasin diye kendinizi feda edersiniz, tamam nevreste okudu anladi ama yeter artik yahu.
Ben asla nevrestenin oylari artsin diye bunu yaptilar gibi bir cümle kurmadim, iyi okuyup anlayin.
Kirmak istemiyorum kimseyi!!!!
Ama yeter yani!
50 kez söyledim ama hala ayni seyi söylüyorsunuz.
Yarismada elossa önde giderken neden son anda bu söylendi demek oylar icin söylendi demek midir?
Eger bu kadar oy almasa yine " haketmedigi" düsünülecek miydi demektir!!
Umarim simdi anlatabilmisimdir!!

Elossa'nın yarışmadan çekilmesi bence hoş olmadı, çorbalar kategorisinde bir arkadaş yarışmadan çekilmişti
ve kazen bu durumdan hiç hoşlanmamıştı...
Elossa'nın yarışmadan çekilme kararını aldıran konuyu okudum ve bana ciddi anlamda yeterli bir sebep gibi gelmedi.
diğer yarışmacı arkadaşlarımızın bu saatten sonra hiç şansı kalmayacak!
oylama zamanında bu tarz davranışları yanlış buluyorum ben.
diğer arkadaşlarımızın suçu nedir? şimdi bir çok kişi gördü bu olayları ve ister istemez oylar elossa'ya gidecek, kim ne derse desin.
yarışmanın son saatleri olsaydı hak verirdim, ama daha 3 gün var sona ermesine.

editör olarak arkasından gelecek(!) kişiye yol vermesi hiç hoş olmamıştır, bende çok ayıpladım.

Kazen in böyle bir açıklaması var.Hala neden kasıt suçlu vs aranıyor ben anlamadım.KK da bir şeyin tadı kaçırılmasa olmuyormu.Nolur artık işin keyfini daha fazla bozmayalım

Pardon da aynı şeyi kaç saattir Elossa için siz yapıyorsunuz.

Ayrıca on tane ünleme gerek yok,bir tane koysanız sinirli olduğunuzu anlarız.

Not: Türkçe öğretmeni adayıyım da.

Sayın Weiss bu mesajiniz banaysa yazdığım yorumu tekrar okumanızı önemle rica ederim
Benim bile turkcem burdaki bazı arkadaslardan çok daha iyimiş anlaşılan

Pardon da aynı şeyi kaç saattir Elossa için siz yapıyorsunuz.

Ayrıca on tane ünleme gerek yok,bir tane koysanız sinirli olduğunuzu anlarız.

Not: Türkçe öğretmeni adayıyım da.

Iste sorununuz bu biliyor musunuz?
HErkesi sizin gibi bir tarafi savunmak icin cirpiniyor saniyorsunuz.
Gerekten olaylari inceleyip, düsüncesi ve vicdani ile karar veriyor olabililecegini düsünmüyorsunuz.
Size göre taraf ve karsi taraf vardir.
Ne olursa olsun tarafina laf söyletmemek gerekir.
Bana göre ise hakli ve haksiz vardir.

Bakin ne yazmisim önceki mesajimda

Demk ki ben elossayi savunmak yada nevresteyi yermek niyetinde degilim.
Sizin gibi taraf tutmuyorum.
sizin aksinize ben elossaninda nevresteninde üzüldügünün bilincindeyim.
Neyse siz kendiniz calin kendiniz diynleyin!

editör olarak arkasından gelecek(!) kişiye yol vermesi hiç hoş olmamıştır, bende çok ayıpladım.

yol vermedi ki bi başkası birinci olacaktı belki nereden biliyoruz

şu ünlemi bende kullanıcam !!!! çatlarım yoksa

Son düzenleme:

Hı hı... Onca tepkiden sonra yazmanız da ilginç.

weiss acil msn ....

bu arada az önce elime bir kargo ulaştı gelmeden çamura düşmüş...

yol vermedi ki bi başkası birinci olacaktı belki nereden biliyoruz

şu ünlemi bende kullanıcam !!!! çatlarım yoksa

evet belki başkası birinci olacaktı o zaman neden yol verdi olarak algılıyorsunuz ? Ukalaca davranmış...

Bakın ben yukarıda ayıpladım sizde ayıplayın olsun bitsin...

teknik olarak oylamayı bir kişiye özel kapatamadığımızdan oy veriliyor öncelikle bunu ifade edeyim.... Konusuna linki kaldırdık belki azda olsa oy vermeyi etkiler diye...

Çorbalar yarışmasında, hopefor'un isminin yanında ''yarışmadan çekildi'' ifadesi yer alıyordu. Bu ifadeyi tekrar koyarsan yarışmadan çekilen birisine oy verilmesini engelleyebilirsin değil mi Kazen?

Ben oyumu tantuniye kullanmıştım ve sey-ren en kısa zamanda deneyeceğim tarifini :). Ama elossa'nında yarışmadan çekilmesini hiç tasvip etmedim doğrusu, sonuçta ana malzeme et idi ve sonrasında kullanılacak malzemelerin sınırı yoktu. öyle ki, her ne kadar pilav kategorisine girse de, et olmadan maklube de olmazdı.

Çorbalar yarışmasında, hopefor'un isminin yanında ''yarışmadan çekildi'' ifadesi yer alıyordu. Bu ifadeyi tekrar koyarsan yarışmadan çekilen birisine oy verilmesini engelleyebilirsin değil mi Kazen?

O zaman daha çok ilgi çekiyor ama öyle yazdım bakalım etkisi olacak mı

evet belki başkası birinci olacaktı o zaman neden yol verdi olarak algılıyorsunuz ? Ukalaca davranmış...

Bakın ben yukarıda ayıpladım sizde ayıplayın olsun bitsin...

kendisi o cümleyi kullandığı için olabilir mi :26:

Hı hı... Onca tepkiden sonra yazmanız da ilginç.

Eger ki sanal ortamda, hic tanimadigim insanlarin tepkisini yada sevgisine ehemmiyet verseydim, bende arkadas edinmeye calisir, etliye sütlüye karismaz, kisacasi salla basini al maasini yapardim.
Demek ki sizin aksinize ben tepkiymis mekkiymis umursamiyorum ki, gelip burda dogru bildigimin pesinden gidiyorum.
Bakin hala herkesi sizin gibi zannediyorsunuz!
Sizi tanimiyorum, bir garezimde yok size bu nedenle size karsi kötü birsey de yazmiyorum ama siz taraf tutacagim diye insanlara itham üstüne ithamda bulunuyorsunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…