• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
nasıl oy vermek için içim kıpraşıyor : )

Sevgili Nevreste ve Ellosa,
Başabaş gidiyor sonuçlarınz nerdeyse ,başarılar sizlerin olsun kızlar :16:

Teşekkürler canım:38::16:
Safahat canım inan gözlerim seni arıyordu nerelerdesin:38:
Ellerine saglik cnmmm.
Ya sorma islerin altinda kaldim bu ara tasinma isleri var:50:
Aslinda gecen gun iskender yapmistim ama eklemeye firsat yok ki :56: senin topice gelirim tasininca fotolar bosa gitmesin:52:

Ben yoktum ya o yüzden katılım az olmuş:37:

Sennle ben kalabalik yapiyormusuz :37:
Azerinim katilsaydin keske cidden gozum aradi katilimlari incelerken:54:

Ellerine saglik cnmmm.
Aslinda gecen gun iskender yapmistim ama eklemeye firsat yok ki :56: senin topice gelirim tasininca fotolar bosa gitmesin:52:

Allah kolaylık versin canım:38:Bu zaman da zor olur taşınmak:5:
Ellerine sağlık canım:56:Tamam ekle sabırsızlıkla bekliyorum:52::52::52:Tüm paylaşımların çok güzeldi eminim oda çok güzeldir:56:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-180.html :42::42:Bekliyorum canım herzaman:54:

Ellerine saglik cnmmm.

accik stressiz bi hafta gecireyim dedim safo:27:her su sayfayi actigimda 8 oy gormekten biktim:37::9::9::9:accik ozleyin beni:27:hem bu seferki oylarimi toplayin gelecek sefer toptan verirsiniz:33::9::9::9:

accik stressiz bi hafta gecireyim dedim safo:27:her su sayfayi actigimda 8 oy gormekten biktim:37::9::9::9:accik ozleyin beni:27:hem bu seferki oylarimi toplayin gelecek sefer toptan verirsiniz:33::9::9::9:
:52: evet ya boyle de keyifliymis katilimci olmadan oylamak.
Haydi oylar azerine:54::27:

Hepsi birbirinden enfes gözüküyor,ellerinize sağlık hamarat hanımlar.

Elossa ya verdim oyumu.

Yarışmaya katılım çok olmadı ama oylamaya katılım yine rekora gidecek galiba :31:

Ahhh ahhh deniz ürünlerinde bitse de gitsek diyorduk , nerelerdeydiniz ey ahali :52:

Neyse , ben hala oy vermedim . İlk gün yazmıştım 4 e indirdim diye , hala o dört duruyor aklımda.Eşim seçti bir tane şuanda ilk iki de yarışıyor onun seçtiği yemek , kim bilir belki onu dinlerim bu kez:ssz:

Azerin canım , yak yık yahu ... Bak deniz ürünleri anketi açık bırakılmış , ben orada oy kullanmamıştım , sana oy verdim ... Maksat elim adına alışsın canım :16::9:

Yarışmaya katılım çok olmadı ama oylamaya katılım yine rekora gidecek galiba :31:

Ahhh ahhh deniz ürünlerinde bitse de gitsek diyorduk , nerelerdeydiniz ey ahali :52:

Neyse , ben hala oy vermedim . İlk gün yazmıştım 4 e indirdim diye , hala o dört duruyor aklımda.Eşim seçti bir tane şuanda ilk iki de yarışıyor onun seçtiği yemek , kim bilir belki onu dinlerim bu kez:ssz:

Azerin canım , yak yık yahu ... Bak deniz ürünleri anketi açık bırakılmış , ben orada oy kullanmamıştım , sana oy verdim ... Maksat elim adına alışsın canım :16::9:

en cok oy alan ilk iki degıl demı o ausencia
sıralamada ilk 2.
sen sıralamadaki 2. yi sec
beni sec beni sec :52: recep ıvedıge bagladım gene :27:

anam napiyim bitmis anketi:63::63:ama olsun bi baslangic yapmisin gerisi de gelir :27:

en cok oy alan ilk iki degıl demı o ausencia
sıralamada ilk 2.
sen sıralamadaki 2. yi sec
beni sec beni sec :52: recep ıvedıge bagladım gene :27:

:60::60::60:

Eşimin yorumlarını yazsam kırk yıllık gurme sanarsın.
İlk üç belirledi bir de ben göz ucuyla bakar sanıyordum , eee konu et olunca . Benim yarıştığım kategoriyi bile bu kadar dikkatli incelememişti :52:

Kulen aklımdan çıkmıyor canım , bunu ilk günde yazmıştım zaten.Oldu olacak fasulyeden nimet sayıp yazayım bizim evin sıralamasını ;

Ausencia;

Tantuni , Alinazik , Sebze kulesi ve Biftek sarma arasında hala gidip geliyor .

Eşim , erkek olarak tabii net ve kararlı .

Onun birincisi biftek sarma oldu gözleri pörtleye pörtleye , ikincisi senin kulen oldu , üçüncüsüde tantuni :56:

Sabah sabah neden yazdıysam bunları , çenem düştü işte .Dün diyete başladım da yemeklerden konuşmak terapi gibi geliyor heralde :52:

Back