Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
nasıl oy vermek için içim kıpraşıyor : )

Sevgili Nevreste ve Ellosa,
Başabaş gidiyor sonuçlarınz nerdeyse ,başarılar sizlerin olsun kızlar

Teşekkürler canım
Safahat canım inan gözlerim seni arıyordu nerelerdesin
Ellerine saglik cnmmm.
Ya sorma islerin altinda kaldim bu ara tasinma isleri var
Aslinda gecen gun iskender yapmistim ama eklemeye firsat yok ki senin topice gelirim tasininca fotolar bosa gitmesin

Ben yoktum ya o yüzden katılım az olmuş

Sennle ben kalabalik yapiyormusuz
Azerinim katilsaydin keske cidden gozum aradi katilimlari incelerken

Allah kolaylık versin canımBu zaman da zor olur taşınmak
Ellerine sağlık canımTamam ekle sabırsızlıkla bekliyorumTüm paylaşımların çok güzeldi eminim oda çok güzeldir
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/589191-nevrestenin-mutfagi-180.html Bekliyorum canım herzaman

accik stressiz bi hafta gecireyim dedim safoher su sayfayi actigimda 8 oy gormekten biktimaccik ozleyin benihem bu seferki oylarimi toplayin gelecek sefer toptan verirsiniz

accik stressiz bi hafta gecireyim dedim safoher su sayfayi actigimda 8 oy gormekten biktimaccik ozleyin benihem bu seferki oylarimi toplayin gelecek sefer toptan verirsiniz
evet ya boyle de keyifliymis katilimci olmadan oylamak.
Haydi oylar azerine

Hepsi birbirinden enfes gözüküyor,ellerinize sağlık hamarat hanımlar.

Elossa ya verdim oyumu.

Yarışmaya katılım çok olmadı ama oylamaya katılım yine rekora gidecek galiba

Ahhh ahhh deniz ürünlerinde bitse de gitsek diyorduk , nerelerdeydiniz ey ahali

Neyse , ben hala oy vermedim . İlk gün yazmıştım 4 e indirdim diye , hala o dört duruyor aklımda.Eşim seçti bir tane şuanda ilk iki de yarışıyor onun seçtiği yemek , kim bilir belki onu dinlerim bu kez

Azerin canım , yak yık yahu ... Bak deniz ürünleri anketi açık bırakılmış , ben orada oy kullanmamıştım , sana oy verdim ... Maksat elim adına alışsın canım

en cok oy alan ilk iki degıl demı o ausencia
sıralamada ilk 2.
sen sıralamadaki 2. yi sec
beni sec beni sec recep ıvedıge bagladım gene

anam napiyim bitmis anketiama olsun bi baslangic yapmisin gerisi de gelir

en cok oy alan ilk iki degıl demı o ausencia
sıralamada ilk 2.
sen sıralamadaki 2. yi sec
beni sec beni sec recep ıvedıge bagladım gene

Eşimin yorumlarını yazsam kırk yıllık gurme sanarsın.
İlk üç belirledi bir de ben göz ucuyla bakar sanıyordum , eee konu et olunca . Benim yarıştığım kategoriyi bile bu kadar dikkatli incelememişti

Kulen aklımdan çıkmıyor canım , bunu ilk günde yazmıştım zaten.Oldu olacak fasulyeden nimet sayıp yazayım bizim evin sıralamasını ;

Ausencia;

Tantuni , Alinazik , Sebze kulesi ve Biftek sarma arasında hala gidip geliyor .

Eşim , erkek olarak tabii net ve kararlı .

Onun birincisi biftek sarma oldu gözleri pörtleye pörtleye , ikincisi senin kulen oldu , üçüncüsüde tantuni

Sabah sabah neden yazdıysam bunları , çenem düştü işte .Dün diyete başladım da yemeklerden konuşmak terapi gibi geliyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…