• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Ben ne yapacağımı şaşırdım yine :31: Yemeklere daha önce bakarken 'tamam oyumu buna veririm' diyorum ama anket açılınca böyle kalakalıyorum her seferinde :31: Tariflerin hepsi ayrı ayrı göz kırpıyor, hepsi süper görünüyor eminim ki lezzetleri de öyledir. Yapılış aşamalarının anlatılması, harcanan zaman ve emek, o aşamaların detaylara göre resimlenmesi bir birinin önüne geçemeyince o zaman gözüm doysun bari diyorum ve sunuma odaklanıyorum ister istemez. Tüm tarifler bir birinden muhteşem görünüyor ama maklube daha bir gözümü doyuruyor :56: Bu yüzden oyum Elossa'ya. :34:
Tüm arkadaşların ellerine, emeğine sağlık, herkese başarılar :34:

Canımsın çok teşekkür ederim,gözünü doyurmasından ziyade keşke ikram edip karın doyurabilsem maklubemle:)
İnşallah bi gün o da kısmet olur:16:

tüm yapanların ellerine sağlık
yemekler nefis gözüküyor
nevrestenin biftek sarması harika onun becerisinden şüphem yok zaten harika tarifler veriyor bize
ancak elossanın makubesi beni daha çok etkiledi sanırım
adil bir karar olsun diye en beğendiğime yani elossa ya verdim oyumu
hak eden kazansın

Teşekkür ederim canım,beğenmen oylaman benim için mutluluk verici...:16:

yemeklerin herbiri birbirinden güzel görünüyor,ama bende Maklube ağır bastı.ççookk emek verilmiş,hele o süsleme kısmına ayrıca bnden 100 üzerinden 100! bu arada Elossa hnm namınızı çok duydum ama topiği bulamadım:) beni yönlendirirmisiniz rica etsem.şimdiden teşekkürler..

yemeklerin herbiri birbirinden güzel görünüyor,ama bende Maklube ağır bastı.ççookk emek verilmiş,hele o süsleme kısmına ayrıca bnden 100 üzerinden 100! bu arada Elossa hnm namınızı çok duydum ama topiği bulamadım:) beni yönlendirirmisiniz rica etsem.şimdiden teşekkürler..

Teşekkür ederim çok incesin çok mutlu oldum beğenmene canım:16:
yemek topiğim alttaki linkte,buyur misafirim ol her zaman beklerim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829-468.html

tüm yapanların ellerine sağlık
yemekler nefis gözüküyor
nevrestenin biftek sarması harika onun becerisinden şüphem yok zaten harika tarifler veriyor bize
ancak elossanın makubesi beni daha çok etkiledi sanırım
adil bir karar olsun diye en beğendiğime yani elossa ya verdim oyumu
hak eden kazansın

Teşekkürler canım:)))

Hepsi çok güzel.Herkesin ellerine kollarına emeğine sağlık.
Hepsini inceledim haftasonu ve şu anda gördüğümde canımın en çok çektiğine oy veriyorum:)
Herkese başarılarrr.

maklube ve biftek sarma arasında kaldım.. sonra biftek sarmadaki patatesten gül yapımını çok beğendiğimden oyum ona gitti..

herkese bol şans :16:

Hepsi birbirinden güzel ve severek yapacağım yemekler. Ama ben en çok biftek sarmayı beğendim, oyumu da ona verdim. Ellerinize sağlık..

bu kategoride tantuni çekti beni kendine..
dayanamadım :46:

bütün arkadaşlar güzel bi hazırlık yapmış,harika bi sunum ve mükkemel görüntüler..hepinizin eline koluna sağlık :34:

Back