• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Kura çek canım:27:nasıl olsa ben yokum yarışmada:27::9:

Geçen yarışmada kuradan , eşime sordumdan , kızım seçtiden , son ikiye kalmaktan neler neler çekmiş biri olarak ; yok yok ben biraz
daha bakayım canım:6:

Bende zaten sen yoksun diye katılmadım bu sefer :8:

birbirinden lezzetli ,emek verilmis 8 tarif ..karar vermek hep zor oluyor boylesine guzel sunumlarda.ama malesef 1 oy kullanma hakkimiz var .benimde oyum cok cok begendigim sevgili Nevrestenin biftek sarmasina :16:hepinizin tekrardan ellerinize emeginize saglik..

birbirinden lezzetli ,emek verilmis 8 tarif ..karar vermek hep zor oluyor boylesine guzel sunumlarda.ama malesef 1 oy kullanma hakkimiz var .benimde oyum cok cok begendigim sevgili Nevrestenin biftek sarmasina :16:hepinizin tekrardan ellerinize emeginize saglik..

Of lisa of :50: Maalesef bütün yemekleri görüp aşka gelip ama en sevdiğim tarife vermek ne zor böyle zamanlarda. :31:
Benim de oyum nevoşuma :21::38:

Of lisa of :50: Maalesef bütün yemekleri görüp aşka gelip ama en sevdiğim tarife vermek ne zor böyle zamanlarda. :31:
Benim de oyum nevoşuma :21::38:

kesinlikle canim gercekten zorlaniyoruz oy verirken :31::31::31:ama iste bir oy hakkimiz var ya bir secim yapmak zorunda kaliyoruz.yoksa hepsi emek,hepsi guzel sunumlar:34:

Çok teşekkürler hemşom:16::38:

ben hünkarbeğendi çok severim, eşim de beşamel soslu yemekleri yemez. arzumun tarifi ikimizin de seveceği orta yollu bir yemek olur gibime geldi ve sabah sabah üşenmedim alışverişimi yaptım, mutfağa girdim ve karşınızda :46:

Eki Görüntüle 654136

çok lezzetli olmuştu, eşim 3 tabak yedi öğlen öğlen, ben de akşama da kalır diyordum ama maalesef :50:

diğer tariflerden de beğendiğim oldu, hepinizin ellerine sağlık ama mutfağımda eşime yedirebileceğim beğendili bir tarif olduğu için denedim, onayladım, oyumu verdim :9:

ben hünkarbeğendi çok severim, eşim de beşamel soslu yemekleri yemez. arzumun tarifi ikimizin de seveceği orta yollu bir yemek olur gibime geldi ve sabah sabah üşenmedim alışverişimi yaptım, mutfağa girdim ve karşınızda :46:

Eki Görüntüle 654148

çok lezzetli olmuştu, eşim 3 tabak yedi öğlen öğlen, ben de akşama da kalır diyordum ama maalesef :50:

diğer tariflerden de beğendiğim oldu, hepinizin ellerine sağlık ama mutfağımda eşime yedirebileceğim beğendili bir tarif olduğu için denedim, onayladım, oyumu verdim:9:

yine çok zor bir karar,yine muhteşem görüntüler.yorum yapamadığım arkadaşlarım da dahil herkesin ellerine sağlık.

patlıcanlı yemeklere bayılırım,bu yüzden abant kebabı,alinazik ve islim kebabı çok güzel tarifler ama sanki sebze yemekleri

konseptine daha uygun gibiler.konu sebze yemekleri olsaydı mutlaka bu üçünden birine oyumu verirdim.

diğer tarifler arasında ise, görüntüsü,sunumu ile iştahımı en çok kabartan biftek sarmasına oy verdim.

yine çok zor bir karar,yine muhteşem görüntüler.yorum yapamadığım arkadaşlarım da dahil herkesin ellerine sağlık.

patlıcanlı yemeklere bayılırım,bu yüzden abant kebabı,alinazik ve islim kebabı çok güzel tarifler ama sanki sebze yemekleri

konseptine daha uygun gibiler.konu sebze yemekleri olsaydı mutlaka bu üçünden birine oyumu verirdim.

diğer tarifler arasında ise, görüntüsü,sunumu ile iştahımı en çok kabartan biftek sarmasına oy verdim.

Teşekkürler canım:38:

Tüm yemekler ayrı ayrı çok güzel ve emek verilmiş. Ama et yemekleri deyince aklıma direk et kavurma, biftek, bnfile falan bu tarz şeyler gelr benim bu yüzden oyumu nevresteden yana kullandım ayrıca deneyeceğim de. :34:

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm :16:

Son düzenleme:
Tüm yemekler ayrı ayrı çok güzel ve emek verilmiş. Ama et yemekleri deyince aklıma direk et kavurma, biftek, bnfile falan bu tarz şeyler gelr benim bu yüzden oyumu nevresteden yana kullandım ayrıca deneyeceğim de. :34:

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm :16:

Teşekkürler canım:38::16:

Eminim tüm yemekler özenilerek büyük emeklerle hazırlanmıştır fakat biftek sarma'ya verilen emek bambaşka geldi bana,

bu sunuma da yansımış.

Tabi yemek sahibinin sevecenliği de insanı etkiliyor :)

Eminim tüm yemekler özenilerek büyük emeklerle hazırlanmıştır fakat biftek sarma'ya verilen emek bambaşka geldi bana,

bu sunuma da yansımış.

Tabi yemek sahibinin sevecenliği de insanı etkiliyor :)

Çok teşekkür ederim:16:
Tanışmıyoruz ama düşünceleriniz için çok teşekkür ederim:16:

Ben ne yapacağımı şaşırdım yine :31: Yemeklere daha önce bakarken 'tamam oyumu buna veririm' diyorum ama anket açılınca böyle kalakalıyorum her seferinde :31: Tariflerin hepsi ayrı ayrı göz kırpıyor, hepsi süper görünüyor eminim ki lezzetleri de öyledir. Yapılış aşamalarının anlatılması, harcanan zaman ve emek, o aşamaların detaylara göre resimlenmesi bir birinin önüne geçemeyince o zaman gözüm doysun bari diyorum ve sunuma odaklanıyorum ister istemez. Tüm tarifler bir birinden muhteşem görünüyor ama maklube daha bir gözümü doyuruyor :56: Bu yüzden oyum Elossa'ya. :34:
Tüm arkadaşların ellerine, emeğine sağlık, herkese başarılar :34:

tüm yapanların ellerine sağlık
yemekler nefis gözüküyor
nevrestenin biftek sarması harika onun becerisinden şüphem yok zaten harika tarifler veriyor bize
ancak elossanın makubesi beni daha çok etkiledi sanırım
adil bir karar olsun diye en beğendiğime yani elossa ya verdim oyumu
hak eden kazansın

Back