• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Et Yemekleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi ;

• Ankete Katılan
    402
  • Anket Kapalı .
Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
Umarım hak eden kazanır.
Gerçi hepsi birbirinden güzel ve çok emek harcanmış belli
2 yemek arasında kalmıştım oyumu en sonunda Sey_ren e kullandım.
Ev yapımı lavaşı ve tantunisi beni benden aldı.
Seçim yapmak çok zor ya bi yanda maklube bi yanda et kulesi bi yanda biftek sarma hele ki gül şeklinde patates kızartması ve daha nicesi
Tekrar yazıyorum herkesin elllerine kollarına sağlık hamarat kk hatunları :16::16:

:16:Teşekkürler canım çok sağol.Yine kayifli ve heyecanlı bir sürece girdik şansı olan kazansın.Oy veren herkese kendimde dahil:1::1::32: çook teşekkür ederim
Ne yapayım herkes kendi yaptığını güzel buluyor sanırım bu konuda biraz bencilim :1: hem benim durum en güzel çocuk olayına döndü o bakımdan yani:30::24:

Son düzenleme:
İlk oyu ben kullandım kızlar :9: bizzat kendim şahidim hayrlı olsun tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum...

Canımm açılışı sen yaptın evet çok teşekkür ederim,uğurlu geleceksin inşallah inanıyorum buna:16:

Her yemekte aklım kaldı .:17: Çok lezzetli gözüküyorlardı.
Herkesin eline , emeğine sağlık tekrardan.
Oyumu maklubeden yana kullandım.

canım benim çok teşekkürler:16:

bende oyumu kullandım
elossa ablacığıma:16:
herkese bol şans:3:

ablan yesin seniii:16:
çok teşekkür ederim tatlım benim:16:

oyumu sey_ ren' in tantunisine verdim :56: lavaşı evde yapmamam beceremem ama tantuniyi yapmaya çalışcam öyle güzel yapabilir miyim bilmiyorum ama :)

Teşekkür ederim canım lavaş kolay canım açmayı vede hamur yoğurmayı biliyorsan sıkıntı yok.Bilmiyorsanda 1-2 dener 3.de yaparsın
Oylarınız uğurlu gelsin şanslı olan kazansın bakalım:16:

Oylamayi kacirdim herhalde diye düsünürken bi de baktimki henüz oylama anketi yeni acilmis :)
Siftah benden diyerekten oyumu Sey_ren arkadasimizin tantuni tarifine veriyorum efenim..
Maklube tarifinde de aklim kalmadi degil hani..
Bol sans.

Çok teşekkürler canım.Şansım sizin oylarınızla bol olsun inşallah:16:

herkesin ellerine emegine saglik :46: tek oy verme sansi olunca cok zor oluyor :31:

begendigin 2,3 cesit oluyor ve tek secim yapmak zorundasin :31:

tüm yarismacilara basarilar dilerim :16::16:

herkesin ellerine emegine saglik :46: tek oy verme sansi olunca cok zor oluyor :31:

begendigin 2,3 cesit oluyor ve tek secim yapmak zorundasin :31:

tüm yarismacilara basarilar dilerim :16::16:

Teşekkürler canım:38:
Sahiden seçim yapmak çok zor tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık ben bile karar veremiyorum:16:

evetttt... arkadaşlar gerçekten tüm yemekler harika
tatlarına bakamıyoruz ama görüntüler müthiş keşke tatlarınada bakabilseydikte midemiz bayram etseydi :1:
mutfakta olmayı, bir şeylar yapmayı çok seviyorum
becerikli miyim? hayır değilim ama ne olursa olsun mutfakta olmaktan, bir şeyler yapmaktan ve onları sunmaktan çok hoşlanıyorum
diyeceğim bu yarışma benim adıma büyük bir adım oldu
sizleri takip etmak oldukça keyifliydi
inşallah bundan sonra ki yarışmalara da katılmaya çalışacağım :)
ben iki et yemeği arasında kaldım
maklube ve tantuni
ikisini de gerçekten çok ama çok severim
yapan arkadaşlarımızında ellerine sağlık ikisi de harika görünüyordu
o yüzden karar vermekte zorlandım ama tantunide aklım kaldı :17:
o yüzden oyum sey_ren arkadaşıma
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
ve gerçek manada hak edenin kazanmasını temenni ediyorum

eveeet benim de oyum beni pc ye yapistirdigi icin sey_ren e:52::52::52:
ama nevrestenin gulunde de aklim kaldi ne yalan soyleyeyim:27:
her kesin ellerine saglik:46::46::46:
ben katilmadim cunku oylamada birinci gelen arkadaslari cok zorluyorum o yuzden dedim ki bu sefer gencler kazansin yeter benim kazandigim:9::9::9::9::9:

Ebyar Azerinnn çok teşekkür ederim,inşallah hakeden kazanır diyemiyorum ben sadece şansı olan diyorum canlar:16:

Katılan ve emek veren tüm arkadaşlara yarışmada başarılar diliyorum.

Yine tüm tariflerin sayfalarını tek tek açtım , yavaş yavaş çarpıya basıp kapadım kendimce kriterlerime göre .

Hala 4 tarif sayfası öylece bana bakıyor :52:

Ali nazik ve tantuni ne zaman ne şartta önüme gelse hayır diyemeyeceğim iki lezzet , bir yandan da biftek sarma bana göz kırpıyor yandan yandan ama sebze kulesi beni es geçme diyor.

Bilemedim henüz , biraz daha bakarsam bir 5. sayfanın ekleneceğinden şüpheliyim.Az daha düşüneyim.:31:

Katılan ve emek veren tüm arkadaşlara yarışmada başarılar diliyorum.

Yine tüm tariflerin sayfalarını tek tek açtım , yavaş yavaş çarpıya basıp kapadım kendimce kriterlerime göre .

Hala 4 tarif sayfası öylece bana bakıyor :52:

Ali nazik ve tantuni ne zaman ne şartta önüme gelse hayır diyemeyeceğim iki lezzet , bir yandan da biftek sarma bana göz kırpıyor yandan yandan ama sebze kulesi beni es geçme diyor.

Bilemedim henüz , biraz daha bakarsam bir 5. sayfanın ekleneceğinden şüpheliyim.Az daha düşüneyim.:31:

Kura çek canım:27:nasıl olsa ben yokum yarışmada:27::9:

Back