Aman yok ben hiç o gözle bakmadımKeşke benim olsanın akıbetini biliyoruz(Güldür Güldür 'den)
Nazarımız değiyormuş bir de,bir daha güzel pilav yapamıyormuşMune
Sağol canım tbki her zmnEmeğine sağlık canımVarsa bir tabak alabilir miyim
Bir şey olursa suçuAman yok ben hiç o gözle bakmadım
Pazartesi başlarız diyete (ama hangi pazartesi
Sen şimdi Aus'u niye etiketledin
Bu Pazartesi tabi kiPazartesi başlarız diyete (ama hangi pazartesi)
Fotoğrafları ve detayları görünce keşke Mune yarışmaya katılsa dedim.Keşke katılsa Var ya keşke benim olsa onun gibi birşey
Bu Pazartesi tabi kiPazartesi başlarız diyete (ama hangi pazartesi)
Aus benim güzelliğimi ve yemeklerimi çekemiyor ya ondan sanırımSen şimdi Aus'u niye etiketledinOysa ben şurada Ali nazik yiyecektim
Beni safdışı etmeseydin sendeSen şimdi Aus'u niye etiketledinOysa ben şurada Ali nazik yiyecektim
Ablam şimdi sana yarışmaya katıl diye ısrar etmeyelim diye tembel kadınım muhabbeti yapmaArtistik olsun diye yanına cacık bile yaptım, başka da birşey yapmadım, tembel kadınım
Neyse ki eşim ve kızım zehirlenmedi, akşam yemeğini sorunsuz atlattık:))
Aus seni kıskanıyor ben Aus'uAus benim güzelliğimi ve yemeklerimi çekemiyor ya ondan sanırım
Auuuuussssss
Tamam anlaştık ortimBeni safdışı etmeseydin sende
Sen sadece yoğurdunu ye,gerisini ben yerim.Sen kilo alma,senin için fedakarlık yaparım ben yerim.
Aboooo kavgada söylenmez pilavın dibi tutmuş diyenoluyoooooooooo burdaaaaaamune pilav mı yapmış , hayatta inanmam ...dibi tutmuştur , lapa olmuştur ... göz diye üzerime atmayın
Bir kere de öv, güzel bir söz söyle, insan bu kadar mı çekememezlik yaparnoluyoooooooooo burdaaaaaamune pilav mı yapmış , hayatta inanmam ...dibi tutmuştur , lapa olmuştur ... göz diye üzerime atmayın
Etli ve Mantarlı Bulgur PilavıAyyy vallaha da bi de konu açmış ..tövbeler olsun .... komşusu yapmıştır , ben yaptım diye foto eklemiştir bu mune var ya
yarışamada mı nerde bu arada ? ayy nevrim döndü
Benden duymuş olma eşi de mutfakta iyi.Geçen sene bir pasta yapmıştı eşi,adı da sevda pastası idiAyyy vallaha da bi de konu açmış ..tövbeler olsun .... komşusu yapmıştır , ben yaptım diye foto eklemiştir bu mune var ya
yarışamada mı nerde bu arada ? ayy nevrim döndü