Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Fotoğrafları ve detayları görünce keşke Mune yarışmaya katılsa dedim.Keşke katılsaVar ya keşke benim olsa onun gibi birşey
Artistik olsun diye yanına cacık bile yaptım, başka da birşey yapmadım, tembel kadınım
Neyse ki eşim ve kızım zehirlenmedi, akşam yemeğini sorunsuz atlattık:))

Artistik olsun diye yanına cacık bile yaptım, başka da birşey yapmadım, tembel kadınım
Neyse ki eşim ve kızım zehirlenmedi, akşam yemeğini sorunsuz atlattık:))
Ablam şimdi sana yarışmaya katıl diye ısrar etmeyelim diye tembel kadınım muhabbeti yapmaBiliyoruz senin maharetleriniHatta kekinin efsane olduğunuAfiyet olsun

Ayyy vallaha da bi de konu açmış ..tövbeler olsun .... komşusu yapmıştır , ben yaptım diye foto eklemiştir bu mune var ya

yarışamada mı nerde bu arada ? ayy nevrim döndü

noluyoooooooooo burdaaaaaa mune pilav mı yapmış , hayatta inanmam ...dibi tutmuştur , lapa olmuştur ... göz diye üzerime atmayın
Bir kere de öv, güzel bir söz söyle, insan bu kadar mı çekememezlik yapar
Pilavın dibi tutmuyor da yeşil mercimek yemeği için aynı şeyi diyemeyeceğim her seferinde mi yanar yahu, benim adam pek sever mercimek yemeğini, ona inat yakıyorum hep, zaten hiçbirşeyi yakmam onun sevdiği yemekleri, gömlekleri yakarım, sadece onun kazakları çeker küçülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…