Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Bende gelemiyorum buralara yoğunum çocuklar ve burda tek olmam siparişler yetisemiyorumm.daha uyumadım uyuycam şimdi öpüyorum sizi

Ham incirden de az bir şey yapayım ,merak ettim ,nette gördüm bayağı yapan var.Kendi kafama göre yapmıştım reçeli acemi şansına güzel oldu.

Merhaba,
Sanırım et yemeği diyince bir yanlış anlaşılma oldu. İçinde et olan yemek değil ana teması et olan yemekten bahsetmiştim. Örnek olarak Patates oturtma bir et yemeği değildir o patates yemeğidir, biber dolması veya etli sarma bunlar et yemeği değildir. Kimi sebze yemeği kimi de ara sıcaktır. Lakin et yemeği ile istediğimiz yine örnek üzerinden gidiyorum Dana rosto bir et yemeğidir, saç kavurma et yemeğidir. Şu ana kadar kategoriye uygun 3*4 tarif var hepsine bakamadım gerçi. Pirzola tarifleri var biftekle yapılacak bir çok yemek var ama ısrarla et yemeklerinden çok sebze yemeklerine kaydık. Geçmiş yarışmalarda sarmayı sebze yemeği kabul etmedik. bunlarda onun gibi olmuş .... Bağlantı sorunu yaşadığım için eleme yapamıyorum ama bence tariflerinizi lütfen son gün olmadan bir gözden geçirin. Eğer yanlış düşünüyorsam da buradan yazın. Yemek kitabı yazarı ile konuştuğumda içli köfteyi dahi et yemeği değil köfte kategorisine koyabiliriz demişti.

Bende aynı şekilde düşündüm. . Hatta kıymalı tarifleri görünce olıyı mu ki demiştim. .açıklama için teşekkür ederim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…