Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .

ayyy benim yanmış yeşil mercimek tenceremin fotosu bile vardı kk da ... hep yakarım bende
canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmmm yıllar sonra buldummmmmmmm seniiiiiiii

gördüm bacım gördüm ... beğeni yaptım da yorum yapmaya elim varmadı

Hepimiz şoktayızAma detaylı tarif eklediği için yanlış anlaşılmasın

Hepimiz şoktayızAma detaylı tarif eklediği için yanlış anlaşılmasın

Kendimi aştım resmen, inanmıyorum yemek yaptım hahhahahaha

Ausencia kulağını çek Nevonun ,bu saatte ne böreği de.Benden duymuş olma çayın yanında yiyip ,beslenme içindi diyecekmiş.

ben onun planları biliyorum deynep , yiyip yiyip şişecek iyice , çabuk gelen çabuk gider ya .. sonra ilk hafta 3 kilo verdim diye sana şov yapacak işte

Ortalığı karıştırma börekler çocuklar içinKızlar sabahçı 6:30'da gidiyorlar.Börek,poğaça yapıyorum buzluğa atıyorum.Sabah nasıl börek yapayım
Bak gördünüz işte bahanesi hazır
ben onun planları biliyorum deynep , yiyip yiyip şişecek iyice , çabuk gelen çabuk gider ya .. sonra ilk hafta 3 kilo verdim diye sana şov yapacak işte
Altta kalmamam lazım o zaman .
Ben de mutfağa börek yapmaya gidiyorumben de kilo alacağım.

Yok ben ondan şoka girmedim..Bölüm edisiyim ben öyle güzel tarif ekleyemiyorum

Yok yahu, senin gibi becerikli mutfak gurusu bir kadın yanında benim etli bulgur tarifinin esamesi okunmaz, yaşamak için yiyenlerden olduğumdan her zaman böyle fotoğraflamam, at soğanı salçayı, 2 karıştır, sebzeyi ekle, kapat kapağı pişsin yapıyorum, mutfakta bir faciayım
Yemek işi ı-ıh ben kekçiyim, böreklerde iyidir gerisi yaklaşmayın öldürür cinsten

Yok Aus'um vallahi uzun zamandır tatlı bile yemiyorum ama çok kilo aldım..İnsülün direncinden şüpheleniyorum

olabilir canım da , insülin direncinde kilo verme yavaşlar ..kilo alımı artmaz ... sen yiyorsuun da demek ...

Bak gördünüz işte bahanesi hazır

Altta kalmamam lazım o zaman .
Ben de mutfağa börek yapmaya gidiyorumben de kilo alacağım.

al kız ... sen de ilk hafta 4 ver ... nevodan aşağı mı kalacaksın

Herkesin ilgi alanı başka sen birde mutfakta muhteşem olsaydın Aus çatır çatır çatlardıBen hiç kıskanmıyorum senin enerjini zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…