Çekemiyor ondanAboooo kavgada söylenmez pilavın dibi tutmuş diye
Aynen ablam hiç çekemiyor.Kendisi pilav yapmayı unutmuş sana çamur atıyorÇekemiyor ondanşahitsiniz işte kadın benle uğraşıyor hep
Aus yüzündendir, bebeksi tenimde sivilce çıksa Aus'tan bilirim, o derece hahahahaaBen de çeneye dalıp fırındaki böreği yakacağım
Bir kere de öv, güzel bir söz söyle, insan bu kadar mı çekememezlik yapar
Pilavın dibi tutmuyor da yeşil mercimek yemeği için aynı şeyi diyemeyeceğimher seferinde mi yanar yahu, benim adam pek sever mercimek yemeğini, ona inat yakıyorum hep, zaten hiçbirşeyi yakmam onun sevdiği yemekleri, gömlekleri yakarım, sadece onun kazakları çeker küçülür
Hepimiz şoktayızayyy benim yanmış yeşil mercimek tenceremin fotosu bile vardı kk da ... hep yakarım bende
canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmmm yıllar sonra buldummmmmmmm seniiiiiiii
gördüm bacım gördüm ... beğeni yaptım da yorum yapmaya elim varmadı
Ben de çeneye dalıp fırındaki böreği yakacağım
Benden duymuş olma eşi de mutfakta iyi.Geçen sene bir pasta yapmıştı eşi,adı da sevda pastası idi
ayyy benim yanmış yeşil mercimek tenceremin fotosu bile vardı kk da ... hep yakarım bende
canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmmm yıllar sonra buldummmmmmmm seniiiiiiii
gördüm bacım gördüm ... beğeni yaptım da yorum yapmaya elim varmadı
Hepimiz şoktayızAma detaylı tarif eklediği için yanlış anlaşılmasın
Ortalığı karıştırma börekler çocuklar içinAusencia kulağını çek Nevonun ,bu saatte ne böreği de. Benden duymuş olma çayın yanında yiyip ,beslenme içindi diyecekmiş.
Ortalığı karıştırma börekler çocuklar içinAusencia kulağını çek Nevonun ,bu saatte ne böreği de. Benden duymuş olma çayın yanında yiyip ,beslenme içindi diyecekmiş.
Ausencia kulağını çek Nevonun ,bu saatte ne böreği de. Benden duymuş olma çayın yanında yiyip ,beslenme içindi diyecekmiş.
Yok ben ondan şoka girmedim..Bölüm edisiyim ben öyle güzel tarif ekleyemiyorumKendimi aştım resmen, inanmıyorum yemek yaptım hahhahahaha
Yok Aus'um vallahi uzun zamandır tatlı bile yemiyorum ama çok kilo aldım..İnsülün direncinden şüpheleniyorumben onun planları biliyorum deynep , yiyip yiyip şişecek iyice , çabuk gelen çabuk gider ya .. sonra ilk hafta 3 kilo verdim diye sana şov yapacak işte
Bak gördünüz işte bahanesi hazırOrtalığı karıştırma börekler çocuklar içinKızlar sabahçı 6:30'da gidiyorlar.Börek,poğaça yapıyorum buzluğa atıyorum.Sabah nasıl börek yapayım
Altta kalmamam lazım o zaman .ben onun planları biliyorum deynep , yiyip yiyip şişecek iyice , çabuk gelen çabuk gider ya .. sonra ilk hafta 3 kilo verdim diye sana şov yapacak işte
Yok ben ondan şoka girmedim..Bölüm edisiyim ben öyle güzel tarif ekleyemiyorum
Sen benden zayıfsındır ben kendimi aştımBak gördünüz işte bahanesi hazır
Altta kalmamam lazım o zaman .
Ben de mutfağa börek yapmaya gidiyorumben de kilo alacağım.
Yok Aus'um vallahi uzun zamandır tatlı bile yemiyorum ama çok kilo aldım..İnsülün direncinden şüpheleniyorum
Bak gördünüz işte bahanesi hazır
Altta kalmamam lazım o zaman .
Ben de mutfağa börek yapmaya gidiyorumben de kilo alacağım.
Göbek mi yaptın, beni de alsana ben de göbek yapayım :)))Sen benden zayıfsındır ben kendimi aştım
Herkesin ilgi alanı başka sen birde mutfakta muhteşem olsaydın Aus çatır çatır çatlardıYok yahu, senin gibi becerikli mutfak gurusu bir kadın yanında benim etli bulgur tarifinin esamesi okunmaz, yaşamak için yiyenlerden olduğumdan her zaman böyle fotoğraflamam, at soğanı salçayı, 2 karıştır, sebzeyi ekle, kapat kapağı pişsin yapıyorum, mutfakta bir faciayım
Yemek işi ı-ıh ben kekçiyim, böreklerde iyidir gerisi yaklaşmayın öldürür cinsten