Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
Bir kere de öv, güzel bir söz söyle, insan bu kadar mı çekememezlik yapar:KK70:
Pilavın dibi tutmuyor da yeşil mercimek yemeği için aynı şeyi diyemeyeceğim:KK70: her seferinde mi yanar yahu, benim adam pek sever mercimek yemeğini, ona inat yakıyorum hep, zaten hiçbirşeyi yakmam onun sevdiği yemekleri, gömlekleri yakarım, sadece onun kazakları çeker küçülür :KK70:

ayyy benim yanmış yeşil mercimek tenceremin fotosu bile vardı kk da ... hep yakarım bende :rolleyes:
canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmmm yıllar sonra buldummmmmmmm seniiiiiiii :KK70:

gördüm bacım gördüm ... beğeni yaptım da yorum yapmaya elim varmadı :KK70:

ayyy benim yanmış yeşil mercimek tenceremin fotosu bile vardı kk da ... hep yakarım bende :rolleyes:
canımmmmmmmmmmmmm kardeşimmmmmmmmmm yıllar sonra buldummmmmmmm seniiiiiiii :KK70:

Hepimiz şoktayız:sus:Ama detaylı tarif eklediği için yanlış anlaşılmasın:skandal:

Hepimiz şoktayız:sus:Ama detaylı tarif eklediği için yanlış anlaşılmasın:skandal:

Kendimi aştım resmen, inanmıyorum yemek yaptım hahhahahaha

Ausencia Ausencia kulağını çek Nevonun ,bu saatte ne böreği de.:sus:Benden duymuş olma çayın yanında yiyip ,beslenme içindi diyecekmiş.:sus:

ben onun planları biliyorum deynep , yiyip yiyip şişecek iyice , çabuk gelen çabuk gider ya .. sonra ilk hafta 3 kilo verdim diye sana şov yapacak işte :cool:

Ortalığı karıştırma börekler çocuklar için:sinirli:Kızlar sabahçı 6:30'da gidiyorlar.Börek,poğaça yapıyorum buzluğa atıyorum.Sabah nasıl börek yapayım:KK70:
Bak gördünüz işte bahanesi hazır :KK53:
ben onun planları biliyorum deynep , yiyip yiyip şişecek iyice , çabuk gelen çabuk gider ya .. sonra ilk hafta 3 kilo verdim diye sana şov yapacak işte :cool:
Altta kalmamam lazım o zaman .:rolleyes:
Ben de mutfağa börek yapmaya gidiyorum:hamarat:ben de kilo alacağım.:KK45:

Yok ben ondan şoka girmedim..Bölüm edisiyim ben öyle güzel tarif ekleyemiyorum:KK45:

Yok yahu, senin gibi becerikli mutfak gurusu bir kadın yanında benim etli bulgur tarifinin esamesi okunmaz, yaşamak için yiyenlerden olduğumdan her zaman böyle fotoğraflamam, at soğanı salçayı, 2 karıştır, sebzeyi ekle, kapat kapağı pişsin yapıyorum, mutfakta bir faciayım :KK70:
Yemek işi ı-ıh ben kekçiyim, böreklerde iyidir gerisi yaklaşmayın öldürür cinsten :KK70:

Yok Aus'um vallahi uzun zamandır tatlı bile yemiyorum ama çok kilo aldım..İnsülün direncinden şüpheleniyorum:olamaz:

olabilir canım da , insülin direncinde kilo verme yavaşlar ..kilo alımı artmaz ... sen yiyorsuun da demek ...

Bak gördünüz işte bahanesi hazır :KK53:

Altta kalmamam lazım o zaman .:rolleyes:
Ben de mutfağa börek yapmaya gidiyorum:hamarat:ben de kilo alacağım.:KK45:

al kız ... sen de ilk hafta 4 ver ... nevodan aşağı mı kalacaksın :halay:

Yok yahu, senin gibi becerikli mutfak gurusu bir kadın yanında benim etli bulgur tarifinin esamesi okunmaz, yaşamak için yiyenlerden olduğumdan her zaman böyle fotoğraflamam, at soğanı salçayı, 2 karıştır, sebzeyi ekle, kapat kapağı pişsin yapıyorum, mutfakta bir faciayım :KK70:
Yemek işi ı-ıh ben kekçiyim, böreklerde iyidir gerisi yaklaşmayın öldürür cinsten :KK70:
Herkesin ilgi alanı başka sen birde mutfakta muhteşem olsaydın Aus çatır çatır çatlardı:sus:Ben hiç kıskanmıyorum senin enerjini zaten:ıslık:

X