Canım bnm gel ben senin için de yaparım..
Zaten biliyorsun kilo almamız lazım..
Gerçi benden çok senin ihtiyacın vardı kiloya..Akşama bol bol ye en iyisi sen..:))
Ne oldu senin kilo alma programın..Var mı gelişme , ben vazgeçtim artık kilo almaktan ne yesem de olmuyor çünkü..
Ablacım..
Harika..
Ellerine, kollarına sağlık.
Adram neden yokmuş bakalım aran pilavlarla..
Mutfak konusunda çok marifetlisin , yaptığın pilavlar ne lezzetli oluyordur kimbilir..
Teşekkür ederim canım , çok sağol..
Bu kategoride de seni aramızda görebilcek miyiz acaba..Her defasında Çok güzel tarifler paylaşıyorsun , heleki karadeniz pidelerin enfesti..
et pek sevmem ama öyle bi görüntüsü varki bakıp bakıp kaçıyodum sonunda yazayım dedim.
muhteşem görünüyo, ellerine sağlıkk
Aşk olsun öyle bakıp bakıp kaçılır mı hiç..
Sen gel ben sana da yaparım..Senin pilav da çok nefis görünüyor..
Canım çok teşekkür ederim övgülerine.Ne bilim pek aramam pilavı:)Ama bu pilavları gördükten sonra fikrim değişti. Ben çok mutfağa giren biri değilim.Canımın istediği tarifleri yapıyorum sadece.Pilav yapmıişlığım da bir elin parmaklarını geçmez.Ben de katılmayı düşünüyorum ama ben katılana kadar bana pilav çeşiti kalmayacak galiba. Maşallah bu kategori çok ilgi gördü.
benim içinde bol bol yeseydin keşke
ellerimize sağlık diyelim
ayrana geeelllllll
ayran köpüklü köpüklü pek bi güzel olmuş
evet gelelim asıl konuya kurufasülyede şahane olur şimdi
tam kurufasülyeyi görmüşüm olsada yesem derken konunun gerçek kahramanı gözüme ilişti evet turşu miisssss nasılda güzel olmuştur
fasülyenin yanında
ve en önemlisi kürdanlı köfteler altındaki patatesler nasılda bir uyum içinde..
hepsi çok leziz duruyor ellerine sağlık canım
bu kez ana yemeğe geliyorum söz
çok beğendim canım yiyenlere afiyet olmuştur eminim
Rüyabuse ellerine emeğine sağlık ...
Sofran her daim bereketli olsun .
Yarışmada da başarılar dilerim ...
Seni de burada görmüşken rüyanın izni ile :26: , nerelerdesin kaçak kuzum ? Aöf sayfamıza bir uğra hele diyeyim
ellerine sağlık abla,yarışmada başarılar
Döktürmüşsün yine süslüm
Eline emeğine sağlık bayıldımmmmmm
Aciktim
Muhtesem görünüyor gercekten elinize emeginize saglik
aaa seninki kaç yaşında ablaSağol canım benim..Senin de ellerine sağlık..
Efulim kendine elti alcakmış seni ama bak benim de var bi kayınçum , söylemedi deme..
Çok iyi anlaşırız senle..
aaa seninki kaç yaşında abla