- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Peki et yerine ne yediniz doktorunuz bu duruma bir şey dedi mi
Merhaba bu günlerde çok sevdiğim lahmacunlarla köftelerle sorunum var yiyemiyorum tiksiniyorum artık. O eti yerken kanlı kanlı yediğim aklıma geliyor yemeyi bırakıyorum Geçen gün okul yemekhanesinde kuzu haşlama çıktı çok kötü hissettim minnacık kuzular aklıma geldi . İki haftadır böyle . Midem bulanıyor düşününce. Et de vücudun temel besinlerinden birisi sonuçta Ne yapabilirim ? Nasıl aşarım bu sorunu
Bir süre vejeteryan takıl. Vücudun temizlensin. Belki daha mutlu olurusun :)
Yediginiz et yemekleri cok lezzetli degil muhtemelen. Size benim sac tavami ve tavuk kebabimi oneriyorum 2 doz.
Ankaradaysaniz Ataturk orman ciftligindeki kokoreccilerin onunden bi gecin nasil yiyorsunuz off off canim cekti...
Bizim evdenerdeki?
Ankaradaysaniz Ataturk orman ciftligindeki kokoreccilerin onunden bi gecin nasil yiyorsunuz off off canim cekti...
Kııız deme yacanım çekti. Hele bi de şalgamı var...
Kııız deme yacanım çekti. Hele bi de şalgamı var...
ama yapılır mı şimdi bu?? Nereden bulacağız şimdi bu saatte biz kokoreç.
Bunlar da yemiyorsan muhtemelen bi süre sonra vegan olucaksın. Veganlık çok zor tamamen beslenmenle ilgilenmen herşeyi dengelemekle özel çaba sarfetmen gerek. Bunları yapmıyorsan bi süre sonra ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin.Yumurta süt yoğurt hayatımda yoktur sütü hiç ama hiç içmem yumurta da ayda iki veya üç kere pekmezin kokusu bile midemi alt üst ediyo. Sanırım çok sağlıksız besleniyorum
Ayyy ben kendime de yaptim malesef canim muthis otesi cektii bi de isin kotusu ogrenciyik ay sonu param da yok gidiym diye dusundm ama
Ben de et konusunda sıkıntılıyım. Oglum ve kocam tam birer etobur.
Haftada en az 4 kez et urunu pisiyor evde.
ozellikle butun tavuk balik falan keserken cinayet isliyormus gibi geriliyorum. Zaten balik da tavuk da yemiyorum uzuuun zaman da agzima suresim yok.
Sadece dana eti yiyorum. Ozur dilerim danalar
Bunlar da yemiyorsan muhtemelen bi süre sonra vegan olucaksın. Veganlık çok zor tamamen beslenmenle ilgilenmen herşeyi dengelemekle özel çaba sarfetmen gerek. Bunları yapmıyorsan bi süre sonra ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin.
Konuyu açmadan önce hamilesin sandım
Neden yemek yerken aklına getirmeye başladın ki durduk yerde? Video falan mı izledin acaba..
canım bi süre et yeme istersen. ya da yemekhaneden yeme. başka türlü zor olur sen şimdi kanlı geldi diyince ben bile fena oldumokul yemekhanesi sebep oldu. köftelerim yarı kanlı geldi felaket bi kokusu vardı. bende yememeye karar verdim