et görmeyi midem kaldırmıyor

Bir süre vejeteryan takıl. Vücudun temizlensin. Belki daha mutlu olurusun :)

Ben de et konusunda sıkıntılıyım. Oglum ve kocam tam birer etobur.
Haftada en az 4 kez et urunu pisiyor evde.
ozellikle butun tavuk balik falan keserken cinayet isliyormus gibi geriliyorum. Zaten balik da tavuk da yemiyorum uzuuun zaman da agzima suresim yok.
Sadece dana eti yiyorum. Ozur dilerim danalar

Yumurta süt yoğurt hayatımda yoktur sütü hiç ama hiç içmem yumurta da ayda iki veya üç kere pekmezin kokusu bile midemi alt üst ediyo. Sanırım çok sağlıksız besleniyorum
Bunlar da yemiyorsan muhtemelen bi süre sonra vegan olucaksın. Veganlık çok zor tamamen beslenmenle ilgilenmen herşeyi dengelemekle özel çaba sarfetmen gerek. Bunları yapmıyorsan bi süre sonra ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin.

Ayyy ben kendime de yaptim malesef canim muthis otesi cektii bi de isin kotusu ogrenciyik ay sonu param da yok gidiym diye dusundm ama

Neyseki ben daha geçen gün yedim de yırttım.Ama her gün olsa yerim yani. Sen de sakın böyle şeyler yapma bir daha

Konuyu açmadan önce hamilesin sandım
Neden yemek yerken aklına getirmeye başladın ki durduk yerde? Video falan mı izledin acaba..

benim sevgilim de et bağımlısı . et yememeye karar verdiğimi söylediğimde korktu benden. ona ot yemekleri yemeye zorlarım diye

veganlık çok ağır. balığı severim mesela ama şu aralar kırmızı ete tahammülüm yok. bir süre yememeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…