et görmeyi midem kaldırmıyor

Benim için bir sorun değil aslında yanlış kelime kullandım sanırım vejetaryenliği düşünüyorum ama ailem zorla ağzıma et tıkmaya çalışır sağlıksız olacaksın diye
Bana da yıllarca uğraştılar. Hatta annem et kemik kaynatır suyunu buz kalıplarına koyup dondurur sebze yemeklerinin içine atardı ordan bari besleniim diye bigün farkettim tabi ki : ) bende kansızlık bile çıkmayınca tahlillerde ikna oldular. B12 eksikliği olur dediler annem et çok sever onda daha çok eksik çıktı. Diğer yediklerinle takviye edebilirsin.

Bana da yıllarca uğraştılar. Hatta annem et kemik kaynatır suyunu buz kalıplarına koyup dondurur sebze yemeklerinin içine atardı ordan bari besleniim diye bigün farkettim tabi ki : ) bende kansızlık bile çıkmayınca tahlillerde ikna oldular. B12 eksikliği olur dediler annem et çok sever onda daha çok eksik çıktı. Diğer yediklerinle takviye edebilirsin.

Öyle mi peki ne gibi ürünlerle takviye yapabilirim sebze Meyve açısından mı

Ama bakim siz de cozmussunuz nedenini okuldan et yemeyin anneciginiz yapsin size guzel bir et sote off off benimki de yanimda olsaydi da yapsaydi ama farkli sehirlerdeyiz :KK43:

Bizde farklı şehirlerdeyiz ve ben lisede farklı bir şehirdeydim bu yurt yemekhanesinden tiksindim artık. Sürekli tabağımdaki köfteler yarı kanlıydı ve o görüntülee aklıma geldikçe en sevdiğim burger ı bile gözüm görmek istemiyo .

Benimde aklımda devamlı bu düşünceler var. Yerken içimde devamlı bir pişmanlık hissi.
Ama ben vazgecemiyorum keşke bende tiksinsem siz gibi.

Et yerine bol bol kuruyemişe ve kuru baklagillere yönelirseniz gerekli takviyeyi almış olursunuz zaten.
Sağlık acısından bir problem yaratacağını sanmıyorum

Elimden gelse vejeteryan ve ardından vegan olurdum. Bunun için biraz zengin olmak gerekiyor gerçi :KK48:

Vegan ya da vejeteryan olmak isteyip gaza gelmeye ihtiyacınız varsa şu videoyu izlemenizi öneririm.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/161862/veganizm-uzerine-james-wildman

Uzun bir video ama sıkıcı değil.

Yemeyin :)
Beden bilir kendisine ne lazım ne lazım değil..
Eğer bir şeyi içiniz almıyorsa o size uygun değil bunyenizi rahatsız edecek demektir..
Balıktan tiksinmdiginize gore onu yiyebilirsiniz..
Bulgur mercimek tuketiminizi arttırabilirsiniz.
Yumurtanın beyazini daha fazla tuketebilirsiniz
Ben etyemez değilim, cok ama cok nadir de olsa yerim ama çocukluktan beri sevmem..
İçim cok almaz, bir zararını görmedim. Ama balık tuketiyorum bol bol.
Belki bir sure sonra canınız ister, hicbir şey için zorlamayın kendinizi. Bedeninin bilir onun icin neyin doğru olduğunu.

Baklagiller özellikle yeşil mercimek , yumurta süt yoğurt yiyebiliyorsan balık ve pekmez ben pekmezi çok severim sanırım o yüzden kansızlık yaşamıyorum.

Yumurta süt yoğurt hayatımda yoktur sütü hiç ama hiç içmem yumurta da ayda iki veya üç kere pekmezin kokusu bile midemi alt üst ediyo. Sanırım çok sağlıksız besleniyorum

Benimde aklımda devamlı bu düşünceler var. Yerken içimde devamlı bir pişmanlık hissi.
Ama ben vazgecemiyorum keşke bende tiksinsem siz gibi.

Et yerine bol bol kuruyemişe ve kuru baklagillere yönelirseniz gerekli takviyeyi almış olursunuz zaten.
Sağlık acısından bir problem yaratacağını sanmıyorum

Elimden gelse vejeteryan ve ardından vegan olurdum. Bunun için biraz zengin olmak gerekiyor gerçi :KK48:

Vegan ya da vejeteryan olmak isteyip gaza gelmeye ihtiyacınız varsa şu videoyu izlemenizi öneririm.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/161862/veganizm-uzerine-james-wildman

Uzun bir video ama sıkıcı değil.

Teşekkür ederim video için şu an mobilden yazıyorum en kısa sürede izleyeceğim :)

Cnm ibrahim saracoglu midedeki hpo denrn bir mikrobun insanda ete karsi tiksinti yaptigini soylemisti...
Hakikaten bunu duydugumda yeni endoskopi yaptirmistim ve ulser reflu arti bu mikrop cikti ortaya...
Et degil gormek adi bile bogurmeme sebep oluyordu...
Ilaci tam tedavisi olmasada agir antibiyotikler veriliyor
Onlarida kusmustum
Ibrahim hoca beyaz lahana kurunu oneriyor bu mikroba karsi...
Bir arastir istersen
Tabi once endoskopi yaptir :KK66:

Yemeyin :)
Beden bilir kendisine ne lazım ne lazım değil..
Eğer bir şeyi içiniz almıyorsa o size uygun değil bunyenizi rahatsız edecek demektir..
Balıktan tiksinmdiginize gore onu yiyebilirsiniz..
Bulgur mercimek tuketiminizi arttırabilirsiniz.
Yumurtanın beyazini daha fazla tuketebilirsiniz
Ben etyemez değilim, cok ama cok nadir de olsa yerim ama çocukluktan beri sevmem..
İçim cok almaz, bir zararını görmedim. Ama balık tuketiyorum bol bol.
Belki bir sure sonra canınız ister, hicbir şey için zorlamayın kendinizi. Bedeninin bilir onun icin neyin doğru olduğunu.

Çok dengesiz beslenen birisiyim ne adam akıllı baklagil meyve ya da süt ve süt ürünleri tüketiyorum . Dersler yüzünden çok öğün atlıyorum çoğu zaman abur cuburla doyuyorum yemekhane de güzel yemek çıkmıyor çünkü. İki haftadır dışı pişmiş içi kanlı köfte geldi şansıma . Şu an bile midem garip oldu

Cnm ibrahim saracoglu midedeki hpo denrn bir mikrobun insanda ete karsi tiksinti yaptigini soylemisti...
Hakikaten bunu duydugumda yeni endoskopi yaptirmistim ve ulser reflu arti bu mikrop cikti ortaya...
Et degil gormek adi bile bogurmeme sebep oluyordu...
Ilaci tam tedavisi olmasada agir antibiyotikler veriliyor
Onlarida kusmustum
Ibrahim hoca beyaz lahana kurunu oneriyor bu mikroba karsi...
Bir arastir istersen
Tabi once endoskopi yaptir :KK66:

Gerçekten mi çok ilginç bende de şu an öyle . Şu an lavaboya koşasım var. Bunu araştıracağım çok sağolun :)

hamileyken böyle olmuştum. normalde et severim ama 9 ay kasap yazısını bile okuyamamıştım, hatta kendin pişir kendin ye yazan tabelalara bile bakamıyordum.

X