- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Bir süre uzak kalın et türü şeylerden,bende vejetaryanim et,balık bilmem korkmayın ben ölmedim,yemesenizde olabilir..aynı hisleri bende yaşıyorum bu yüzden kendimi bildim bileli bebeklikte dahil(annem der)yemiyorum
Yediginiz et yemekleri cok lezzetli degil muhtemelen. Size benim sac tavami ve tavuk kebabimi oneriyorum 2 doz.
Bi sure yeme zorladikca kendini daha cok tiksinceksin tekrar canin isteyene kadar bekle kuzulari dusunmehele bi acik ozle et yemeklerini unutursun zaten kuzulari
Tiksinmenin altinda yatan bir sebep olmali,yoksa neden birdenbire boyle olasin ?
Dusunme at kafandan sebzeyle dewam et sen bi sure burda okudukca miden bulanr smdi bakma konuya
Ankaradaysaniz Ataturk orman ciftligindeki kokoreccilerin onunden bi gecin nasil yiyorsunuz off off canim cekti...
Bu bi sorun değil ki. Ben de vejeteryanım. Daha doğrusu sadece deniz ürünleri yiyebiliorum. Kırmızı et tavuk yemem 13 yaşımdan beri. Gayette sağlıklıyım. Hisleri duyguları olan bilinç düzeyi yüksek canlıları öldürüp bedenini yemek bana ters.
Yaşadığınız hiç ilgisi olnadını düşündün bir sebebi de olabilir bünyen bunu kabul etmiyor oladabilir kuzucukları düşününce vejeteryan olmayacak çok az insan vardır sanırım bir çok şey gibi bunu da düşünmemeyi yeğliyoruz
ayy bende kötü oldum mimi mincacık kuzular falan deyince tavuk aldım bugun pişiricektim zavllı tavuk pır pır uçuyodu düşününce nasıl yiycem onu