et görmeyi midem kaldırmıyor

Ben doğuştan öyleyim eti ceset olarak düşünüyorum.. et, balık, tavuk tadlarını bile bilmem elimi dahi sürmem..
Yemek saglik acisindan isterdim ama bu mümkün değil yanlışlık yediğimi dusunsem bile kusasım geliyor..

bu aralar ben de öyleyim . düşündükçe kusasım geliyor. bir süre yemeyeceğim. eğer olursa bırkmaya kaar verdim.

Bazen bana da oluyor ya düşünüyorum tiksinti geliyor...biraz uzak dur ozle gecer...ben öyle yapiyorum

Sizi korkutmak istemem ama ben Hemsireyim ve benim gördügüm derslersen bilsigim kadariyla egerki Etten bir anda tiksinme geliyorsa veya baslamissa. Mide kanseri olabilme imkani var. Doktora git bence gecistirmeden.

acaba evlimisin ? hamilemisin? bazen bende öyle yemeklerden tiksinir uzun süre yemem zayıflamak icin cok iyi olmus sizin ya keske banada olsada hicbisi yiyemesem.

Benimde gozumun onune hayvanlarin goruntusu geliyo .. zaten kuzu ve koyun etini asla yemem ama sigir etindende tiskiniyorum bir sure sonra migdem almiyor .. annemle surekli tartisiyorum bu eve kuzu eti koyun eti girmeyecek diye yemeklere et katma vs .. tavuk ve balik deseniz oda ayni tiskiniyorum bir sure sonra .. gecen gun ton baligi aldim soylemesi ayip iki aydir dolapta kakili yemiyorum migdem kaldirmiyor ..

acaba evlimisin ? hamilemisin? bazen bende öyle yemeklerden tiksinir uzun süre yemem zayıflamak icin cok iyi olmus sizin ya keske banada olsada hicbisi yiyemesem.

Evli de değilim hamile de değilim yahu. Öğrenciyim ben okul Yemekhanesi yaptı beni böyle :) etten tiksinmeye başladım aynı zamanda et kadar olmasa da şekerli ürünleri de midem almıyor gluktoz şurubu ile ilgili bir şey okumuşum sanırım o yüzden. Bende fırsat bu fırsat diyip yediğime dikkat etmeye başladım :)

Bende şimdilik balıkta yok ama diğer ürünlerin görüntüsünü görünce midem bulanıyor.

Sizi korkutmak istemem ama ben Hemsireyim ve benim gördügüm derslersen bilsigim kadariyla egerki Etten bir anda tiksinme geliyorsa veya baslamissa. Mide kanseri olabilme imkani var. Doktora git bence gecistirmeden.

Bir hafta boyunca köftelerimin yarı kanlı gelmesi sonucu ve beni bunusonradan fark etmem neden oldu. Köfteler soslu geliyodu mesela etini göremiyodum doktora gidecek kadar bi tiksintim yok ama düşününce bir daha yemek istemiyorum

Ne güzel iştee =)

Evet gluktoz şurubunun zararlarını okumanızı tavsiye ederim. Ben bir ara yemek yiyordum ama yarım saat sonra tekrar acıkmış hissediyordumabur cubarla bastırmaya çalışıyordum ellerim titriyodu artık sürekli şekerli şeyler anlayacağınız ama şimdi bıraktım sanırım çayın içine attığım şekerden biletiksiniyorum

İlginç cidden. Hem de çok sağlıklı bir tiksinti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…