- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Neyseki ben daha geçen gün yedim de yırttım.Ama her gün olsa yerim yani. Sen de sakın böyle şeyler yapma bir daha
canım bi süre et yeme istersen. ya da yemekhaneden yeme. başka türlü zor olur sen şimdi kanlı geldi diyince ben bile fena oldum
bu aralar ben de öyleyim . düşündükçe kusasım geliyor. bir süre yemeyeceğim. eğer olursa bırkmaya kaar verdim.Ben doğuştan öyleyim eti ceset olarak düşünüyorum.. et, balık, tavuk tadlarını bile bilmem elimi dahi sürmem..
Yemek saglik acisindan isterdim ama bu mümkün değil yanlışlık yediğimi dusunsem bile kusasım geliyor..
acaba evlimisin ? hamilemisin? bazen bende öyle yemeklerden tiksinir uzun süre yemem zayıflamak icin cok iyi olmus sizin ya keske banada olsada hicbisi yiyemesem.Merhaba bu günlerde çok sevdiğim lahmacunlarla köftelerle sorunum var yiyemiyorum tiksiniyorum artık. O eti yerken kanlı kanlı yediğim aklıma geliyor yemeyi bırakıyorum Geçen gün okul yemekhanesinde kuzu haşlama çıktı çok kötü hissettim minnacık kuzular aklıma geldi . İki haftadır böyle . Midem bulanıyor düşününce. Et de vücudun temel besinlerinden birisi sonuçta Ne yapabilirim ? Nasıl aşarım bu sorunu
acaba evlimisin ? hamilemisin? bazen bende öyle yemeklerden tiksinir uzun süre yemem zayıflamak icin cok iyi olmus sizin ya keske banada olsada hicbisi yiyemesem.
Benimde gozumun onune hayvanlarin goruntusu geliyo .. zaten kuzu ve koyun etini asla yemem ama sigir etindende tiskiniyorum bir sure sonra migdem almiyor .. annemle surekli tartisiyorum bu eve kuzu eti koyun eti girmeyecek diye yemeklere et katma vs .. tavuk ve balik deseniz oda ayni tiskiniyorum bir sure sonra .. gecen gun ton baligi aldim soylemesi ayip iki aydir dolapta kakili yemiyorum migdem kaldirmiyor ..
Sizi korkutmak istemem ama ben Hemsireyim ve benim gördügüm derslersen bilsigim kadariyla egerki Etten bir anda tiksinme geliyorsa veya baslamissa. Mide kanseri olabilme imkani var. Doktora git bence gecistirmeden.
Ne güzel iştee =)
Evetgluktoz şurubunun zararlarını okumanızı tavsiye ederim. Ben bir ara yemek yiyordum ama yarım saat sonra tekrar acıkmış hissediyordumabur cubarla bastırmaya çalışıyordum ellerim titriyodu artık sürekli şekerli şeyler anlayacağınız ama şimdi bıraktım sanırım çayın içine attığım şekerden biletiksiniyorum
Bazen bana da oluyor ya düşünüyorum tiksinti geliyor...biraz uzak dur ozle gecer...ben öyle yapiyorum
İlginç cidden. Hem de çok sağlıklı bir tiksinti.
Et konusunda tiksinti hayatımda ilk defa alıyor. Ama daha önce de tiksinmiştim şekerden ve zayıflamıştım ama tabi sonra geri aldım
Sağlık olsun da canım. :)
Şekeri nasıl bıraktın yahu? :))
Bir hafta boyunca köftelerimin yarı kanlı gelmesi sonucu ve beni bunusonradan fark etmem neden oldu. Köfteler soslu geliyodu mesela etini göremiyodum doktora gidecek kadar bi tiksintim yok ama düşününce bir daha yemek istemiyorum