et görmeyi midem kaldırmıyor

Evli de değilim hamile de değilim yahu. Öğrenciyim ben okul Yemekhanesi yaptı beni böyle :) etten tiksinmeye başladım aynı zamanda et kadar olmasa da şekerli ürünleri de midem almıyor gluktoz şurubu ile ilgili bir şey okumuşum sanırım o yüzden. Bende fırsat bu fırsat diyip yediğime dikkat etmeye başladım :)
ay yurttayken bende hic birsey yiyemezdim ve dısardan soyleyerek kilo almıstım :KK70: pirinc pilavından nefret ederdim lapa lapa yaparlardı

Evet:KK49::KK45::KK55: gluktoz şurubunun zararlarını okumanızı tavsiye ederim. Ben bir ara yemek yiyordum ama yarım saat sonra tekrar acıkmış hissediyordumabur cubarla bastırmaya çalışıyordum ellerim titriyodu artık sürekli şekerli şeyler anlayacağınız ama şimdi bıraktım sanırım çayın içine attığım şekerden biletiksiniyorum

Evet maalesef öyle cnm. Çok zararlı. Tatlı yiyorsun tuzlu canın çekiyor, tuzlu yiyorsun tatlı canın çekiyor. Bir kısır döngü yani. Karnının içinde bir fil oluyor adeta. Ben de paketli hiç bir gıdayı yemiyorum. Ve şu an kendimi daha dinç hissediyorum. Yeme atakları yaşamıyorum mesela.

Sağlık olsun da canım. :)
Şekeri nasıl bıraktın yahu?
:))

İnsanların bir şeyin tatını unutma süresi 21 günmüş. 21 gün sonunda hatırlamıyorsunuz yani. Zaten vücudun şekere ihtiyacı yok. Yediğimiz her şeyde bir miktar şeker var.

Evet maalesef öyle cnm. Çok zararlı. Tatlı yiyorsun tuzlu canın çekiyor, tuzlu yiyorsun tatlı canın çekiyor. Bir kısır döngü yani. Karnının içinde bir fil oluyor adeta. Ben de paketli hiç bir gıdayı yemiyorum. Ve şu an kendimi daha dinç hissediyorum. Yeme atakları yaşamıyorum mesela.

Kesinlikle, canım sürekli bir şeyler istiyordu bana açlığım iştahım bir türlü geçmiyordu .

Bir süre etle arana mesafe koy bence, bazen oluyor böyle tiksinmeler
Benimde etle aram çok iyi değil ancak eşim resmen etobur, sevmeyene çok zor geliyor
Bu arada ben dışarıda pişen et ürünlerini asla yemem, köfteden, dönerden tiksinmişimdir mesela yıllardır dışarıda ağzıma sürmem. evde yaptığım et ürünlerini yerim, balıkla aram iyi, tavuğuda çok tüketmem, nadirdir. Ancak şu var ki vücudun bir yaratılışı var, veganlık gibi bir şey düşünme, bu çok ağır, yavaş yavaş kendi düzenini bulursun. Süt, yoğurt ve yumurtayı hayatına sokmaya çalış. Her şeyin yeri ayrı, damak tadına göre alış yavaş yavaş

Bana da oluyor örneğin yemek yerken aklıma şuan B*k yiyorsun. gibi şeyler geliyor midem bulanıyor ama şunu söyleyerek rahatlıyorum bu b*k değil bak çok lezzetli yemek melodi diyorum ve etkisi geçiyor sende dene canım.

Uzun süre ağırlıklı et yediyseniz vücut istemiyor olabilir. Ya da hazmı zor olduğundan mide istemiyor olabilir.

X